BMI meten

Welkom bij SlimmerSlank Nederland.

De Body Mass Index (BMI) is een index voor het gewicht in verhouding tot lichaamslengte. De BMI geeft een schatting van het gezondheidsrisico's aan.

De bmi meten wanneer te hoog

De bmi meten is een meetformule waaruit geconcludeerd kan worden of je lichaam in de gevaren zone zit betreft overgewicht, ondergewicht of het juiste gewicht. Het beste bmi getal wat je kunt hebben licht rond de 20 en 22 aan vetpercentage. Een vetpercentage hoger dan 25 is meestal minder goed bij mannen, met uitzondering bij vrouwen daar ligt het gezonde vetpercentage rond de 28 tot 30.

De bmi meter te laag

Bij een vetpercentage van onder de 16 of minder is opletten geblazen, dan zou het kunnen zijn dat deze te laag is, wat zou kunnen betekenen dat je het risico loopt van ondergewicht. Het komt vooral voor bij sporten zoals roeien en fietsen. Als blijkt na een bmi meting dat het te laag is neem dan contact op met je huisarts.

Wanneer je bmi meten

Bij gewichttoename of bij gewichtverlies is het raadzaam je bmi te gaan meten, zodat je indien nodig snel kunt ingrijpen. Indien u zich herkend in één of meerdere mogelijkheden van oorzaken gewichtstoename kunt u de uitgebreide BMI test aanvragen voor een gratis dieet afslank advies.

Gratis online begeleiding bij afvallen

We helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van SlimmerSlank vormen de sleutel tot succes.

Val af op de manier die bij jou past!

Ons programma is slim en simpel en voor iedereen geschikt. Uitgangspunt is comfortabel afvallen met gezonde voeding en lekker eten. SlimmerSlank werkt met voedingssupplementen die je tijdens het afvallen ondersteunen. Comfortabel of snel afvallen; met SlimmerSlank lukt het je. Neem deel aan het 10 weken programma, dan begeleid ik je 10 weken lang met een persoonlijk programma; naar jouw leefsituatie en smaak.  Wil je snel afvallen dan koop je supplementen in onze webshop.

Kies wat bij je past:

Gratis eBook download

Download helemaal gratis het nieuwe eBook van Slimmerslank!

Bekijk je inbox voor het gratis eBook. Je emailadres zal nooit worden doorgespeeld aan derden.