3 kilo afvallen…

sanne12Een jaar later… Moet ik toegeven dat mijn lichaam niet meer is wat het was twee jaar geleden. Ontevreden ben ik niet, maar ik ben wel vastbesloten dat ik er nog drie kilo af wil hebben. De 3 kilo, van na mijn zwangerschap die er op mijn heupen en buik zijn bijgekomen (zie foto’s). Hoe ik dat ga doen? In deze video vertel ik er alles over.

Susan van SlimmerSlank biedt een gratis E-book aan met 25 gouden afvaltips, lekkere recepten en alles wat je wilt weten over een gezonde lifestyle. Deze download je hier.

Vanaf volgende week vind je op elke maandag op mijn website een dagboek van hoe de afgelopen week mij vergaan is. En ik vind het super spannend!  In het eerste dagboek vertel ik ook mijn startgewicht.

Waarom ik heb gekozen voor Slimmerslank?

Omdat het een ideaal dieet, eigenlijk moet ik zeggen lifestyle, is voor drukke moeders met een paar kilo teveel. Het werkt snel en is makkelijk vol te houden omdat je beslist geen honger hebt door de manier waarop het programma is opgebouwd. Susan heeft bovendien boodschappenlijsten met recepten voor 4 weken samengesteld die erg geschikt zijn om gewoon met je gezin, gasten of zelfs met je kinderen te eten.

Wie mijn vorige video gezien heeft weet dat ik de komende vier weken drie kilo wil afvallen. Ik ga dit doen met het programma van SlimmerSlank. In deze eerste diary vertel ik eerlijk hoe de afgelopen week mij vergaan is en natuurlijk deel ik daarbij de nodige foto’s.

In de wetenschap dat ik het de komende weken rustiger aan zou moeten doen met eten, vond ik dat ik me in het weekend nog even mocht laten gaan. Dat betekende dat mijn zaterdagavondeten bestond uit een paar snacks uit de oven en zondag werd het een afbakpizza en wat Ben & Jerry Pumpkin Cheesecake terwijl ik naar Heel Holland Bakt zat te kijken..

Hallo startgewicht!

sanne13

Startgewicht Sanne…

Spannend hoor om dit aan jullie te laten zien.

Maandag was het dan zover. Er stond een appel dag op het programma waarbij ik gedurende de dag behoorlijk wat appels moest wegwerken om mijn lichaam te ontgiften.

‘S avonds mocht ik een klein portie kip en wat groente eten. Ik had verwacht dat het me zwaarder zou vallen. Ik kreeg een dipje rond half 10, dat was normaal gesproken de tijd dat ik een kop koffie nam met iets lekkers erbij. De dip kon ik doorbreken door een appel te nemen. Ook had ik een dip rond de lunch, vooral omdat ik voor James wel gewoon een broodje moest maken en de geur van pindakaas het me redelijk moeilijk maakte. Ik dronk die dag veel groene thee, dat heeft me erg geholpen.

Dinsdag mocht ik weer normaal eten. En ik mocht weer koffie! Daar was ik heel blij mee. Deze dag beviel me verder prima. Susan heeft fijne recepten uitgeschreven dus ik had een lekkere salade voor de lunch en ook voor het avondeten had ze een heerlijk gezond recept met spinazie samengesteld.

Mijn vriend eet trouwens gewoon mee met mij. Overdag volgt hij zijn eigen eetpatroon omdat hij dan natuurlijk op zijn werk zit, maar ’s avonds is hij heel solidair. In de avond nam ik wat pure chocolade terwijl ik naar de wedstrijd van het Nederlands Elftal zat te kijken.

Woensdag had ik weer even een moeilijk moment toen ik zag wat er nog allemaal bij ons in de koelkast stond. Er waren van het weekend nog heerlijke kaasjes, toast salades en snacks over en toen ik die zag staan hoorde ik mijn maag even knorren. Snel de koelkastdeur weer dicht gedaan en toen was ik alweer vergeten wat ik allemaal had zien staan.

Ik begon deze dag ook te beseffen dat ik vaak dingen at uit gewoonte, of als ik even niks te doen had dat ik maar in mijn kastjes ging grutten om te kijken wat voor lekkers ik zou opduikelen. Nu ik wat bewuster naar mijn vaste eetmomenten toeleef, heb ik die behoefte om naar ander soort lekkers op zoek te gaan niet meer.

Ik geniet nu ook meer van die ene traktatie die ik dan wel mag, zoals dat blokje chocola. Dat is wel echt een hele andere manier van eten dan dat ik normaal deed.

Donderdag viel het ontbijt me een beetje zwaar in die zin dat ik echt wat ‘zoetheid’ miste in mijn zure yoghurt. Ik besloot die dag bij De Tuinen een flesje Stevia te halen, zodat ik mijn yoghurt toch ietsje zoeter kon maken in het vervolg.

Susan heeft een ‘toegestane voedingsmiddelenlijst’ uitgeschreven dus als ik ergens over twijfel of ik dat wel of niet mag hebben, dan pak ik die lijst er even bij en dan kijk ik of het betreffende voedingsmiddel ertussen staat. Stevia stond gelukkig op de lijst. In eerste instantie wilde ik wat honing door mijn yoghurt gooien maar dat mocht dus niet.

Vrijdag begon ik echt te wennen aan mijn ‘dieet’. Al blijf ik dieet nog steeds niet echt het juiste woord vinden want het is niet zo dat ik honger heb of het gevoel heb dat ik me heel erg moet inhouden of aanpassen.

Het is gewoon een gezondere lifestyle dan dat ik normaal had. Vooral bij mijn lunch probeer ik af te wisselen, het is mijn favoriete maaltijd van de dag. Deze keer maakte ik roerei en daar nam ik een cracker met filet Americain bij (toen ik Susan liet weten wat ik die week gegeten had zei ze me wel dat Filet Americain uit den boze is, het is namelijk echt rommel. Ik had niet goed op de lijst gekeken…) In de avond namen we soep en een carpaccio salade.

En dan de zaterdag.. Daar moet ik eerlijk over zijn. Zaterdag was namelijk een dikke vette faaldag. James was ’s nachts ziek geworden en dat had ons de hele nacht tot half 7 beziggehouden met wasjes draaien, hem troosten, met hem rondlopen, in de auto rijden, zetpillen geven, noem maar op.

De zaterdag kon ik het even niet opbrengen om veel na te denken bij mijn eten. Het ontbijt ging nog wel, Alpro Soja yoghurt met havermout en lijnzaad, maar rond de middag ging het mis. Ik kreeg een hongeraanval (waarschijnlijk door te weinig slaap) en at naast twee crackers met 20+ kaas nog twee broodjes waarvan de ene met pindakaas en de andere met filet Americain. ‘S avonds at ik spelt pasta met ham, lente ui en een klein beetje Boursin.

De nacht van zaterdag op zondag ging weer beter en daardoor pakte ik zondag gewoon de draad weer op. Ik nam mijn detox drankjes op tijd, mijn voedingssupplementen en ik kookte weer netjes volgens het schema van Susan. Het geval wilde alleen dat naast James ook mijn vriend ziek werd.

Ik moest dus dubbel zoveel lopen met spuugbakjes, natte handdoekjes en droge crackers.. En tussendoor moest er nog gauw boodschappen gedaan worden, hmpff.. In de avond maakte ik daarom een niet al te speciale maaltijd, dat kon mijn vriend niet aan. Ik ging voor een salade met een paar gebakken aardappeltjes.

Ik hoop dat jullie het interessant vonden om een kijkje te krijgen in mijn eet dagboek. Over het algemeen vind ik het prima vol te houden, al heb ik natuurlijk wel mijn moeilijke momentjes waarbij ik ineens wél zin heb in wat lekkers. Dat zal vast nog wel vaker voorkomen vrees ik, maar ik vind het steeds makkelijker om die behoeftes te negeren.

Met mijn gewicht gaat het de goede kant op. Daarover in een volgend afvaldagboek meer.

Graag wijs ik jullie erop dat je GRATIS het E-book van Susan kunt bestellen met daarin zeer waardevolle informatie over afvallen en heerlijke, verantwoorde recepten.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform of en een Body detox ontgiftings programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Beslis nu: Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je Bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

 

 Bestel nu