5 kilo afvallen…

Je start je met een appel dag en dan bij voorkeur groene appels. Je zult je misschien afvragen waarom een appel dag? Een appel dag ontgift je lever op een natuurlijke manier waardoor je lichaam verrassend snel in de vetverbranding komt en dus ga je snel gemakkelijk afvallen.

Calorieën tellen

Hoeveel calorieën heb je dagelijks nodig om op gewicht te blijven, voor een vrouw is dat gemiddeld 2000 per dag en bij mannen 2500 per dag. Om snel 5 kg in 3 weken af te vallen is het belangrijk om 6 eetmomenten per dag te nemen, dit om je stofwisseling te verhogen waardoor een snellere vetverbranding tot stand komt. Verdeel dus je eetmomenten in zes keer. Zie hier een calorieën verdeling als voorbeeld : 2000 calorieën : 6 = 333 calorieën per portie per eetmoment. Hierdoor krijg je minder hongergevoel, je krijgt voldoende voedingsstoffen binnen en het sneller afvallen 5 kg in 3 weken  gaat beginnen.

Na iedere plas een glas?

waterdrinken

Water drinken is noodzakelijk om je lichaam te reinigen, dit omdat je lichaam voldoende vocht nodig heeft zowel tijdens als na het afvallen. Het advies is om per dag anderhalf tot twee liter water te drinken. Zeker op momenten wanneer je lichte trek krijgt, water drinken verminderd je hongergevoel.

Op gewicht blijven na het afvallen…

Als je bent gestart met het programma 5 kg afvallen in 3 weken van Slimmer Slank, dan heb je inmiddels ervaren dat slank blijven na het afvallen en toch elke dag lekker en voldoende eten geen probleem meer is om je gewicht onder controle te houden.

Voordelen programma 5 kg afvallen in 3 weken…

  • Je start met ontgiften dus sneller in de vetverbranding
  • 6 eetmomenten per dag en geen hongergevoel tijdens het afvallen
  • Na het programma 5 kg afvallen in 3 weken is slank blijven geen probleem meer

Tijdens het programma hoe kan ik snel afvallen is extra beweging een ideale ondersteuning. Dit betekent echt niet dat je iedere dag een paar uur in de sportschool hoeft door te brengen. Veel mensen hebben hier een hekel aan en ook simpelweg geen tijd voor. Als je voor een boodschap de deur uit moet, laat dan de auto staan en ga op de fiets. Ook de lichte extra inspanning van een ritje op de fiets zorgt ervoor dat het lichaam meer vet verbrand, wat het afvallen bevordert.

Ondersteuning Slimmerslank.

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Kies nu het Fatburner programma selfsupport of Fatburner programma V.I.P. zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen.

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je Bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

 

Bestel nu