7 Tips chocola tijdens afvallen gezond…

7 Tips chocola tijdens afvallen gezond. In mijn E-book “Toetjes en Lekkernijen” staan meerdere gerechten met (rauwe) chocola

Wij vrouwen, nou ja de meesten dan zijn gek op chocola, ik zou je in mijn omgeving echt niemand kunnen opnoemen die het NIET lust! Vaak krijg ik dan ook de vraag wanneer iemand mijn Programma wil gaan volgen om af te vallen of ze alsjeblieft nog wel Chocola mogen blijven eten?

Want  misschien geldt dit ook wel voor jou, zodra je het besluit hebt genomen om af te willen vallen of gezonder te gaan leven bekruipt je al snel een groot probleem. “O jee, en hoe dat nu met mijn chocola? Daar kan ik toch niet zonder”. Jij zeker als vrouw wil het genieten van je dagelijkse stukje chocolade niet missen en wat dacht je van dat ene moment per maand? Dat wordt lastig.

Zodra je het besluit hebt genomen om af te willen vallen of gezonder te gaan leven bekruipt je al snel een groot probleem. O jee en hoe dat nu met mijn chocola. Daar kan ik toch niet zonder. Jij zeker als vrouw wil niet het genieten van je dagelijkse stukje chocolade missen en wat dacht je van dat ene moment per maand? Dat wordt lastig.

Tijdens de theesessie met je vriendinnen blijf je sterk en zegt:  “nee, voor mij geen chocola dat is slecht voor mij en mijn gezondheid”.  Ik wil nu echt afvallen en kan dus nooit meer chocolade eten. Ook als je ’s avonds alleen op de bank zit blijf je sterk, maar het blijft lastig. Het kost je emotioneel  zeer veel moeite en je wilde dat het anders zou zijn. Je hebt chagrijnige momenten en je bent voor anderen om je heen niet te genieten. Je voelt je verre van happy.

Maar hoe zit het nou echt met chocola?

Is dit wel zo slecht voor ons zoals wij denken? Het antwoord is ja en nee. Er is nl. veel verschil in de soort chocolade die je kiest. De chocola die wij gewend zijn zoals de Milka repen, Mars, snickers  en bijvoorbeeld  de repen van Verkade zitten veel toegevoegde stoffen die voor ons lichaam niet geschikt en voedzaam zijn zoals suiker, zuivel en transvetten.

Chocola gaat voor ons een toegevoegde waarde krijgen wanneer deze zo puur mogelijk wordt gegeten, het liefst rauw! De reden waarom we zo graag chocola lusten is natuurlijk de smaak maar ook omdat je lichaam hier blij van wordt. Cacao bevat Anandamide, dit  stofje geeft ons een geluksgevoel. Het woord Anandamide is afgeleid van het woord ananda dat in het  Sanskriet (oud indisch) ‘geluk‘ of ‘gelukkigheid’ betekent.

Tevens bevat cacao theobromine, cafeïne en tryptofaan, deze stoffen hebben net als anandamide een positief effect op onze hersenen…

De 7 tips om juist wel (rauwe) chocola te eten:

1.       De stofjes theomobrine, anandanine cafeine  geven je een geluksgevoel

2.       Chocola bevat veel magnesium dit geeft ontspanning

3.       Kies niet voor witte of melkchocolade vanwege meer suiker, transvetten en zuivel

4.       Pure chocolade vanaf 70% geeft je de bovengenoemde effecten

5.       Rauw chocola is niet verhit en bewerkt en geeft je dus 100% waardevolle stoffen

6.       Neem iedere dag een stukje van ongeveer 25 gram

7.       Geef geen chocola aan je hond dit kan dodelijk zijn vanwege de theomobrine die de hond niet kan omzetten.

P.S. Tip 8, geef je op voor de Slimmerslank Workshop, Ontdekken,  Proeven en Doen! Dan ga je leren en proeven hoe je heerlijke (rauwe) chocola bonbons kan maken.

Ondersteuning Slimmerslank

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Kies nu:  Beslis nu: Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je Bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

 

 Bestel nu