Afslankpakket bestellen…

Voordelig een afslankpakket bestellen? Slimmerslank is de juiste plaats om dit te doen. Met een jarenlange ervaring op het gebied van gezonde voeding weet Susanne hoe u verantwoord kilo’s kwijt kunt raken. De kennis van Susanne heeft zich vertaald in een afslankpakket waar iedereen gemakkelijk met overgewicht snel mee uit de voeten kan.

Afslankpakket bestellen: de mogelijkheden

U kunt bij Slimmerslank een afslankpakket bestellen dat precies aansluit bij uw wensen. Voor mensen die willen kennismaken met de pakketten van Slimmerslank hebben wij een testpakket samengesteld. Dit is een afslankpakket waarmee u in korte tijd 1 tot 3 kilo kwijt kunt raken. Voor een voordelige prijs is het dus mogelijk om zelf te ervaren wat de afslankpakketten van Slimmerslank voor u kunnen betekenen.

Ondersteuning Slimmerslank

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Kies nu het Fatburner programma selfsupport of Fatburner programma V.I.P. zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen.

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je Bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?


Moet ik ook regelmatig sporten:
 Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

 

 Bestel nu