Afslankpillen

De afslankpillen van Slimmerslank kunt je kopen met verschillende programma’s. Wilt je eerst kennismaken met de producten? Dit kan door de aanschaf van een testpakket. Het is niet duur en toch kunt u in korte tijd resultaat bereiken. Als je eenmaal overtuigd bent van de kracht van onze afslankpillen, dan kunt je een completer pakket afslankpillen kopen. Voor alle programma’s krijg je Gratis online begeleiding.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt. 

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Bestel nu het Fatburner programma selfsupport of persoonlijke coaching zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen.

Ook jij kunt makkelijker afvallen dan jij denkt’

Wat zit er in het Body & Buik Fatburner afslankpillen Programma?

Een duidelijk stappenplan van de methode: van het rustig ontgiften tot het beginnen met je vetverbranding en niet onbelangrijk hoe je deze vetverbranding in stand houdt.

Handig weekmenu met 60 makkelijke en lekkere recepten. Wat kies je voor ontbijt, lunch en avondeten. Wat zijn gezonde tussendoortjes?

Slimme voedingsmiddelenlijst. Met deze slimme voedingsmiddelenlijst kun je heel makkelijk je boodschappen doen, omdat je hiermee precies weet wat je in huis moet halen tijdens het Body & Buik Fatburner Programma. Handig informatieboekje, In dit boekje lees je alles over de  sleutel naar je succes.

Het bevat alle informatie die je nodig hebt voor jouw beste resultaat met het Body & Buik Fatburner programma. De benodigde voedingssupplementen Fatburner Aminoform (84 capsules) en Body detox (inclusief de uitgebreide handleiding)

Slimme checklist voor je voorraadkast. Een uitgebreide checklist waarmee je je voorraadkast voorziet van de juiste en gezonde producten voor jou, en vooral de minder goede producten kunt vervangen.

Een work-out van slechts 7 minuten…..Krachttraining,  makkelijke oefeningen die je thuis kunt doen in slechts 7 minuten voor dubbele vetverbranding. Etiketten lezen. Leer etiketten lezen zodat je de verborgen suikers in producten ontdekt..

Doe mee en ik help je in 4 weken om op een gezonde en makkelijke manier 5 kilo af te vallen en je buikvet te verliezen.

Ondersteuning Slimmerslank

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Kies nu het Fatburner programma selfsupport of Fatburner programma V.I.P.  zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen.

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je Bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

 

 Bestel nu