Afvallen 1 kilo per week of meer…

Afvallen 1 kilo per week of meer. Met het afslankprogramma van Slimmer Slank gaat u op een gezonde manier snel en gemakkelijk 1 kg per week of meer afvallen, zonder dat u tijden het afvallen honger lijdt. Het gezonde voedingspatroon wordt aangevuld met plantaardige natuurlijke voedingssupplementen.

Deze voedingssupplementen zorgen ervoor dat u geen hongergevoel heeft tijdens het afvallen met het programma afvallen 1 kilo per week of meer en dat u zich energieker voelt, hierdoor is het programma makkelijk vol te houden. Het is een suiker- en vetvrij voedingsprogramma met vijf tot zes eetmomenten per dag, u mag om de twee tot drie uur iets eten.Het voedingsprogramma is er op gericht dat u leert om op een andere manier, lekker en gezond te eten.

Afvallen 1 kilo per week of meer met online begeleiding…

Het SlimmerSlank voedingsprogramma volgt u minimaal 4 weken en kan iedere keer met 4 weken worden verlengd (afhankelijk hoeveel u wilt afvallen). De voedingssupplementen zorgen er uitsluitend voor dat u alleen in vetmassa gaat afvallen en dat de spiermassa intact blijft. Het is belangrijk voor uw lichaam en gezondheid dat u alleen vetmassa verliest.

U kunt het programma volgen met persoonlijke gratis online begeleiding waarbij o.a uw gewicht wekelijks online kan worden doorgegeven. Heeft u uw streefgewicht bereikt dan kan het programma in drie weken afgebouwd, waarmee een jojo-effect wordt voorkomen.

Zo werkt het voedingsprogramma van Slimmer Slank…

Het SlimmerSlank voedingsprogramma is samengesteld uit producten die voornamelijk meervoudige koolhydraten (langzame suikers) bevatten. Dit zijn koolhydraten die langzaam door het lichaam worden opgenomen, waardoor er minder schommeling ontstaat van de bloedsuikerspiegel.

Het uitgangspunt van het SlimmerSlank voedingsprogramma is om de schommelingen van de bloedsuikerspiegel zo veel mogelijk te beperken. Grote schommelingen van de bloedsuikerspiegel zorgen er namelijk voor dat u meer gaat eten. Koolhydraten leveren ons lichaam energie, om te lopen, werken, praten en prettig te leven. Koolhydraten kunnen opgesplitst worden in ‘snelle suikers’ en ‘langzame suikers.

Snelle suikers, vijand nummer één van je lichaam…

Tijdens het voedingsprogramma worden de ‘snelle suikers’ vermeden, zodat u lichaam moet overschakelen op een andere energiebron namelijk: lichaamsvet! Enkelvoudige koolhydraten de zogenaamde ‘snelle suikers’  veroorzaken sterke schommelingen in uw bloedsuikerspiegel. Deze ‘snelle suikers’ worden snel door het lichaam opgenomen en veroorzaken een piek in de bloedsuikerspiegel.

Het lichaam maakt insuline aan om de bloedsuikerspiegel weer omlaag te brengen. Daardoor ontstaat er weer een hongermoment. Hoe meer ‘snelle suikers’ u eet, hoe meer hongermomenten u kent, hoe meer u eet. M.a.w een verhoogde insulinespiegel geeft hongergevoel en voegt voeding vet aan uw lichaam toe en een lage insulinespiegel geeft minder trek en uw vet reserves worden niet verder uitgebreid. Als u te veel koolhydraten binnenkrijgt en het lichaam niet meer in staat is om genoeg insuline aan te maken, kan dit uiteindelijk zelfs leiden tot diabetes/suikerziekte.

Snelle suikers in welke producten…

Snelle suikers (enkelvoudige koolhydraten) zitten in producten met een hoog suikergehalte, zoals koekjes en snoep, maar ook in minder voor de hand liggende producten, zoals: wit stokbrood en watermeloen. Meervoudige koolhydraten zitten in bijvoorbeeld alle volkoren producten, groenten, volkoren pasta en zilvervliesrijst.

Gratis online begeleiding bij afvallen.

We helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmer Slank vormen de sleutel tot succes.

Ondersteuning Slimmerslank

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Beslis nu: Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je Bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?


Moet ik ook regelmatig sporten:
 Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

 

 Bestel nu