Afvallen en curves met 7 min workout Groningen

Afvallen en curves met 7 min workout Groningen. Succesvol afvallen en op je gezond gewicht blijven met een gezonde leefstijl voor vrouwen in alle leeftijden. Het is simpel en eenvoudig. Lees hier meer over het uitgekiende Fatburner programma en 7 min Curves Groningen van Susanne van der Kamp.

Als je overgewicht wilt verliezen, heb je het meeste baat bij een combinatie van gezonde voeding en bewegen. Veel vrouwen voelen zich in de sportschool niet op hun gemak of ontbreekt aan tijd of discipline. Alleen naar de sportschool of je eetpatroon aanpassen die je zelf dan moet bedenken is ook vaak een lastige bezigheid.

Susanne van der Kamp uit Groningen van Studio Slimmerslank biedt een simpel en eenvoudig Fatburner programma aan met afvallen en curves met 7 min workout aan die voor iedereen geschikt is om eenvoudig je overgewicht te verliezen. Naast het programma ontvang je wekelijks de 7 minuten app om dagelijks thuis je beweging oefening te doen.

Tevens ontvang je een gezond voeding programma die volledig in overeenstemming is om je overgewicht snel te verliezen met behoud van of meer energie en lekker eten. Je kunt zelf kiezen of je onder persoonlijke begeleiding van Susanne in studio Slimmerslank te Groningen wilt afvallen of je kiest voor het uitgebreide online programma van Slimmerslank.

Gratis online begeleiding bij afvallen…

Ondersteuning Slimmerslank

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen.  Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je Bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?


Moet ik ook regelmatig sporten:
 Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

 

 Bestel nu