Afvallen en ontgiften met detox…

Voedingssupplementen detox van slimmer Slank zitten tal van mineralen en kruiden w.o. de Siberische ginseng.

De functie van voedingssupplement  detox…

  • Ontgift de lever
  • Onslakt het lichaam
  • Versnelt de afbraak van vetten

Ons lichaam wordt dagelijks geconfronteerd met afvalstoffen en toxines. Het verwerken ervan is voor een gezond lichaam geen probleem; hiervoor heeft het een eigen opruimdienst. Met name de lever en de nieren. Maar zelfs in optimale omstandigheden worden nooit alle afvalstoffen voldoende verwerkt en blijft er steeds een deel achter, zodat wij met onnodige ballast blijven rondlopen.

Deze concentraties van afvalstoffen, zogenaamde slakken of slakkendepots, zetten zich vast in ons vet en bindweefsel. Door de moderne levensstijl van overdadige (slechte) voeding, roken, alcohol, stress en te weinig lichaamsbeweging wordt een versnelde ophoping van afvalstoffen veroorzaakt. Wanneer er teveel afvalstoffen in het lichaam opgeslagen zijn kan dit effect hebben op je gezondheid, conditie en uiterlijk.

Voedingssupplement detox…

De slimmerslank Body detox bevat een tal van kruiden welke allen bijdragen aan een het ontgiften van de lever waardoor er weer meer ruimte komt voor vetafbraak waar onder Russische ginseng, vuurdoorn bes, berberis bast, sleedoornbloesem, sporken houtblast, grote engelwortel, arnica wortel

Russische ginseng wordt al eeuwenlang in het Oosten gebruikt. Landen zoals China en Rusland gebruiken ginseng om verkoudheid en griep tegen te gaan, en energie, levensverwachting en vitaliteit te bevorderen. Het wordt tevens gebruikt om het lichaam beter bestand te maken tegen stress. Nieuwe onderzoeken tonen aan dat ginseng eveneens effectief is tegen overgewicht en het onder controle brengen van diabetes.

Voedingssupplementen en Klinische studies…

Klinische studies zijn de laatste twintig jaar in ruime mate verricht. Gedurende een aantal weken tot maanden werd ginseng toegediend.. Bij 75% van de proefpersonen ouder dan 60 jaar, die aan de testen deelnamen, bleken moeheid en futloosheid verminderd te zijn waarvan 25% werd toegeschreven aan placebowerking en 50% aan de werking van ginseng.

Bij gebruik van ginseng gedurende meer dan l maand werd een toegenomen concentratie, een beter herinnering- en reactievermogen en meer ondernemingszin vastgesteld. Bijwerkingen werden daarbij niet of zelden waargenomen alhoewel inname ’s avonds, omwille van het opwekkend effect, slaapproblemen zou kunnen veroorzaken.

Tevens bevat de detox de mineralen, selenium en zink welke zich binden aan de afvalstoffen en via de natuurlijke weg worden uitgescheiden.

Afvallen met voedingssupplementen

Het is uit onderzoek gebleken dat mensen die willen afvallen het beste resultaat bereiken op het moment dat ze voedingssupplementen gebruiken in combinatie met dagelijks sporten het beste resultaat bereiken. Door te sporten verhoog je de vetverbranding van je lichaam. De voedingssupplementen van Slimmer Slank doet hetzelfde en de combinatie van de twee zorgt voor het beste resultaat.

Gratis online begeleiding bij afvallen…

We helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmer Slank vormen de sleutel tot succes.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen.  Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!    bestel nu