Afvallen Groningen bij Studio Slimmerslank.

afvallen Groningen Susanne

Afvallen Groningen Susanne

Als jij iets aan je gewicht wilt veranderen? Dan ben je wellicht op de juiste website uit Groningen terecht gekomen.

Even voorstellen, Ik ben Susanne van der Kamp orthomoleculair voedingscoach en afvallen Groningen, inmiddels bekend in Groningen en wijde omgeving als een coach die verder gaat dan alleen afvallen. Sinds 2008 werken we bij slimmerslank met onze eigen succes formule Body & Buik Fatburner programma. Ontwikkeld door een bekende Nederlandse fabrikant van voedingssupplementen in samenwerking met Susanne. Onze voedingssupplementen zijn alleen te bestellen bij studio Slimmerslank te Groningen en online op deze website.

”Welk resultaat kan je verwachten in 21 dagen?”

Lees snel verder!

Wacht niet!!!

Klik hier & lees snel verder!!

Belangrijk voor jou als je wilt Afvallen…

Het concept waar je mee gaat afvallen bestaat uit een uitgekiend programma afvallen Groningen bij studio slimmerslank te Groningen met als belangrijke elementen het deskundig advies van Susanne, de juiste voeding met als ondersteuning de Slimmerslank voedingssupplementen. Door de meet/weegmomenten en persoonlijke begeleiding in het vervolg – traject zal je je zorgvuldig verkregen streefgewicht bereiken en behouden, zelfs na een lange periode…. 

Sanne vertelt haar ervaring afvallen bij  Slimmerslank Groningen

Een jaar later na de bevalling… Moet ik toegeven dat mijn lichaam niet meer is van wat het was twee jaar geleden. Ontevreden ben ik niet, maar ik ben wel vastbesloten dat ik er nog 3 kilo af wil hebben. De drie kilo, van na mijn zwangerschap die er op mijn heupen en buik zijn bijgekomen en er nog steeds niet af zijn stelde ik mij de vraag. Hoe ik dat ga doen?

Waarom ik heb gekozen voor Slimmerslank? Omdat het een ideaal dieet, eigenlijk moet ik zeggen lifestyle, is voor drukke moeders met een paar kilo teveel. Het werkt snel en is makkelijk vol te houden omdat je beslist geen honger hebt door de manier waarop het programma is opgebouwd. Susan heeft bovendien boodschappenlijsten met recepten voor 4 weken samengesteld die erg geschikt zijn om gewoon met je gezin, gasten of zelfs met je kinderen te eten. lees hier meer over Afvaldagboek 1

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot jouw succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Kies nu het Fatburner programma selfsupport of Fatburner programma V.I.P. zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen.

”Welk resultaat kan je verwachten in 21 dagen?”

Lees snel verder!

Wacht niet!!!

Klik hier & lees snel verder!!

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je Bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

 ”Welk resultaat kan je verwachten in 21 dagen?”

Lees snel verder!

Wacht niet!!!

Klik hier & lees snel verder!!