Afvallen met omega 3 visolie…

Waarom afvallen met omega 3 visolie? Omega 3 visolie gaat helpen bij afvallen, omdat het de stofwisseling van het opgeslagen vet rond de middel verandert. De oorzaak van deze verandering is de omega 3 visolie. En wordt er minder snel vet op deze plaats opgeslagen en zal het al aanwezige vet sneller worden afgebroken. De omega 3 visolie van Slimmer Slank is vervaardigd uit sardientjes, met een korte levensduur zodat er minder kans op vervuiling ontstaat, waardoor het een puur en zuivere omega 3 visolie is.

Voordelen afvallen met omega 3 visolie…

 • Hoogwaardige visolie met vetzuren DHA en EPA, (1000 mg, 33/22).
 • Verminderde kans op insulineresistentie
 • Overtollige suiker in het bloed wordt verbrand  en niet als vet opgeslagen.
 • Versterkt vetverbranding tijdens het sporten.

Afvallen en sporten…

Het is uit onderzoek gebleken dat mensen die willen afvallen het beste resultaat bereiken op het moment dat ze omega 3 visolie gebruiken in combinatie met dagelijks sporten het beste resultaat bereiken. Door te sporten verhoog je de vetverbranding van je lichaam. De omega 3 visolie van Slimmer Slank doet hetzelfde en de combinatie van de twee zorgt voor het beste resultaat.

Omega 3 visolie gunstig voor behoud van gezonde cellen en weefsels;

 • Ondersteund een gezonde cholesterolspiegel.
 • Gunstige invloed op de bloedsomloop.
 • Goed voor hart en bloedvaten.
 • Bevordert een normale menstruatie.
 • Verbetering bij gevoelige spieren.
 • Verminderd ontsierende aderen.
 • Gunstig voor soepele gewrichten.
 • Helpt bij vermoeide benen en voeten.
 • Verbeterd de droge en gevoelige huid.
 • Gunstige invloed op stemmingsveranderingen en opvliegers tijdens de overgang.

Gratis online begeleiding bij afvallen…

We helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmer Slank vormen de sleutel tot succes.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!