Afvallen na zwangerschap? Hoe doe je dat…

afvallen na zwangerschap

Susanne coach afvallen na zwangerschap

Afvallen na zwangerschap hoe doe je dat is een veel voorkomend probleem onder vrouwen na de zwangerschap.

Even voorstellen, Ik ben Susanne van der Kamp Coach Orthomoleculaire voeding met als specialisatie afvallen na zwangerschap. Inmiddels bekend in Groningen en wijde omgeving als een coach die verder gaat dan alleen afvallen. Sinds 2008 werken we bij slimmerslank met onze eigen succes formule afvallen na zwangerschap.

In Nederland zijn zo’n 460 vrouwen die dagelijks bevallen waarvan ikzelf ook één ben geweest dus herken ik dit vervelend probleem als geen ander. Afvallen na zwangerschap. Helaas accepteren te veel vrouwen te gemakkelijk dat afvallen na zwangerschap niet voor hen te realiseren is.

Om snel resultaat te krijgen moet je er natuurlijk wel iets voor over hebben. Het gaat in de meeste gevallen niet vanzelf. Toch is afvallen na zwangerschap makkelijk en snel te realiseren. Belangrijk is dat je moet weten hoe en wat je precies kunt eten. Recepten waarmee je gezond en snel weer richting platte buik gaat na je bevalling.

Afvallen na zwangerschap het verhaal van Sanne…

afvallen na zwangerschap

Sanne resultaat afvallen na zwangerschap

Afval dieet dagboekverslag Sanne. Een jaar later… Moet ik toegeven dat mijn lichaam niet meer is wat het was twee jaar geleden. Ontevreden ben ik niet, maar ik ben wel vastbesloten dat ik er nog drie kilo af wil hebben. De drie kilo, van na mijn zwangerschap die er op mijn heupen en buik zijn bijgekomen (zie foto’s).>>

Susanne van SlimmerSlank biedt een gratis E-book aan met 25 gouden afvaltips, lekkere recepten en alles wat je wilt weten over een gezonde lifestyle. Meer weten? Klik hier…

Waarom ik heb gekozen voor Slimmerslank?

Omdat het een ideaal dieet is, eigenlijk moet ik zeggen lifestyle, is voor drukke moeders met een paar kilo teveel. Het werkt snel en is makkelijk vol te houden omdat je beslist geen honger hebt door de manier waarop het programma is opgebouwd. Susan heeft bovendien boodschappenlijsten met recepten voor 4 weken samengesteld die erg geschikt zijn om gewoon met je gezin, gasten of zelfs met je kinderen te eten.

Susanne’s tip:

Wil jij motivatie en daadwerkelijk zonder moeite en hongergevoel afvallen?

Volg dan de 3 weekse verander slim je gewicht programma.

Een 3 weken Programma vol heerlijke koolhydraatarme recepten

Susanne’s tip:

Wil jij motivatie en daadwerkelijk zonder moeite en hongergevoel afvallen?

Volg dan de 3 weekse verander slim je gewicht programma.

Een 3 weken Programma vol heerlijke koolhydraatarme recepten

Klik hier…

Wie mijn vorige video gezien heeft weet dat ik de komende vier weken drie kilo wil afvallen. Ik ga dit doen met het programma van SlimmerSlank. In deze eerste diary vertel ik eerlijk hoe de afgelopen week mij vergaan is en natuurlijk deel ik daarbij de nodige foto’s.

Online begeleiding bij afvallen na zwangerschap…

Natuurlijk kun je zelf proberen om het afvallen na zwangerschap op eigen houtje te gaan doen, beter is het om de ervaring te gebruiken van mensen die veel ervaring hebben op dit toch specifiek buik gebied waar niet alleen het vet moet verbranden maar vooral ook je spierweefsels weer strakker moeten gaan worden zodat je weer een strakke buik terug krijgt zoals voor je zwangerschap, Dit verkrijg je door buikspier oefeningen te doen, maar vooral ook in combinatie met de juiste voeding.

Graag wijs ik jullie erop dat je GRATIS het E-book van Susan kunt bestellen met daarin zeer waardevolle informatie over afvallen en heerlijke, verantwoorde recepten.

Ondersteuning Slimmerslank

 

 

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen na je zwangerschap…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Bestel nu het programma afvallen na zwangerschap zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen.

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je Bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie.

Susanne’s tip:

Wil jij motivatie en daadwerkelijk zonder moeite en hongergevoel afvallen?

Volg dan de 3 weekse verander slim je gewicht programma.

Een 3 weken Programma vol heerlijke koolhydraatarme recepten

Klik hier…

De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

 

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem?                                    

Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

 

Bestel nu