Algemene voorwaarden & Privacy policy

Bezorgkosten

Voor Nederland rekenen wij geen verzendkosten.

  • Rembours (direct afrekenen met de postbode)
  • Voor verzending onder rembours binnen Nederland vragen we een bijdrage van € 5,00
  • Voor verzending onder rembours binnen België vragen we een bijdrage van € 9,95.
  • Als een bestelling in meerdere leveringen moet plaatsvinden zijn de extra kosten voor Slimmerslank bv.

Voor tarieven buiten de Benelux kunt u contact opnemen via de klantenservice.

Indien je niet thuis bent… Als een pakket niet kan worden ontvangen, krijg je  een bericht. Hierop staat waar je het pakket binnen drie weken kunt afhalen. Ook kan Post.nl het pakket bij je naaste buren afgeven. De zending volgen doet je op… www.tracttace.nl

Als je de zending zelf niet kunt afhalen, dan is er meestal een mogelijkheid om iemand te machtigen. Kijk op de achterzijde van het afhaalbericht voor meer informatie.

Het pakket blijft 3 weken op het postkantoor liggen voordat het weer naar ons wordt teruggezonden. Indien een pakket retour komt en wij moeten het opnieuw versturen dan rekenen wij (opnieuw) een bijdrage in de verzendkosten.

Op een ander adres bezorgen. Het is ook mogelijk om de order op een ander adres, dan je huisadres te laten afleveren. Je kunt in het order proces bij het invullen van de adres gegevens een apart afleveradres opgeven.

Afhalen: Je kunt het artikel afhalen bij ons kantoor te Groningen. Betaling contant of met PIN (vraag om de afhaalkorting). Openingstijden: 09.00 – 17.00 uur. Afhaaladres: Ludemaborg 49, 9722WG. Groningen  Nederland.

Veilig Betalen iDeal: Heb je toegang tot internetbankieren? Met iDeal kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDeal wilt betalen. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden door de bank geinformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Contact: Onze klantenservice staat klaar om je snel en adequaat te ondersteunen. Onze medewerkers hebben bovendien uitgebreide praktijkervaring met de producten die we verkopen.

Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon, post.Contact: https://slimmerslank.com/contact/

Telefoon: Tijdens onze openingstijden word je vrijwel meteen te woord gestaan. Het telefoonnummer van onze klantenservice is 050- 52.77.380 op werkdagen is de klantenservice open van 9:00 – 19:00

Ruilen & retouneren 14 dagen bedenktijd: 

Nadat je de door jouw bestelde producten hebt ontvangen, jij besluit na het lezen van de geleverde online begeleiding map dat dit niet het programma is die voor jouw geschikt is heb je de mogelijkheid om zonder opgave van reden binnen 14 werkdagen na ontvangst, de koopovereenkomst met Slimmerslank.com te ontbinden.

Je kunt dan de pakketten aan ons retourneren via de post:

  • Het product dient ongebruikt te zijn en/of onaangebroken.
  • Je dient wel zelf de kosten en het risico van het retourneren te dragen.
  • Retourzendingen die niet voldoende zijn gefrankeerd, zal Slimmerslank BV niet accepteren.
  • We verzoeken jou een kopie van de factuur bij de retourzending toe te voegen.

Retouradres: Slimmerslank BV

Ludemaborg 49, 9722WG Groningen

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onjuist invullen van foutieve NAW-gegevens (Naam, adres, woonplaats) waardoor bestellingen niet op de juiste plaats afgeleverd kunnen worden.

Slimmerslank.com behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren wanneer het product door jou toedoen is beschadigd.

Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Slimmerslank.com  schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van jou te wijten is of anderszins voor jouw risico komt, zal Slimmerslank.com jou hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen.

Wanneer de retourzending in goede staat is ontvangen, wordt het bedrag binnen 14 dagen bijgeschreven op jouw bank- of girorekening. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen (bij vooruitbetalen) en retour zendingen brengen wij (1 euro handelingskosten in mindering) en hebben wij tevens je bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Annuleren of wijzigen van de order. Wil je een reeds geplaatste bestelling annuleren? Dat kan! Neem dan direct contact met ons op. Indien de bestelling reeds aan jou is verzonden zullen de verzendkosten bij jou in rekening worden gebracht.

Suggesties of klachten: Slimmerslank.com  investeert veel in service en betaalbare kwaliteit, hiervan zie je de resultaten. Heb je suggesties qua assortiment of verbeteringen aan de website en of een klacht? Laat het ons weten via email contactformulier

Over Slimmerslank.com Slimmerslank.com  is specialist op het gebied van voeding, gezond gewicht en snel en gezond afvallen in de Benelux. We werken enkel met professionals en onze web shop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van voeding gezond gewicht en mensen begeleiden bij gezond afvallen.

Voor wie is Slimmerslank.com? Slimmerslank.com  richt zich op iedereen die waarde hecht aan een gezonde leefstijl, gezond gewicht en  mensen die willen afvallen naar een gezond gewicht en sportief uiterlijk. Slimmerslank.com besteedt veel zorg aan de selectie van en door voedingsdeskundige uitgezocht assortiment.

Slimmerslank.com en de volksgezondheid. Slimmerslank.com  ziet er op toe alleen producten op de markt te brengen die geen risico vormen voor de volksgezondheid. Daarnaast behoudt iedereen een eigen verantwoordelijkheid voor het op de juiste manier gebruiken van het product volgens de gebruiksaanwijzing.

In het kader van de volksgezondheid raad Slimmerslank.com de gebruiker het volgende aan:

  • Lees altijd voor gebruik nauwkeurig de gebruiksaanwijzing.
  • Overschrijdt de aanbevolen dosering uit de gebruiksaanwijzing niet.
  • Stel gerust je vraag aan onze klantenservice als je ergens twijfels over hebt.
  • Raadpleeg je behandelend arts voor je start met een voedingssupplement.
  • Of als je medische aandoeningen heeft en/of onder behandeling van een arts staat
  • En/of geneesmiddelen gebruikt.
  • Houd voedingssupplementen altijd buiten bereik van kinderen.
  • Voedingssupplement is geen vervanging, maar een aanvulling voor een gevarieerde voeding.

Warenwet. Slimmerslank.com  verkoopt geen anabole steroïden, ephedra of andere verboden stoffen. Sportvoeding en voedingssupplementen vallen onder de Warenwet. Slimmerslank.com  conformeert zich aan deze wettelijke eisen bij het samenstellen van het assortiment. De producten die wij verkopen bevatten geen inhoudsstoffen die voor de Warenwet verboden zijn. Dit betekent niet dat elk product direct is toegestaan bij wedstrijdsport. U dient als (gecontroleerde) wedstrijd atleet altijd zelf de verantwoordelijkheid te nemen om de ingrediënten te controleren aan de hand van de door uw vereniging verstrekte dopinglijst. Wegens de omvangrijkheid van de diverse sportbonden kunnen wij niet altijd volledig en/of direct op de hoogte zijn van de individuele regelgeving.

Voedingssupplementen en topsport. Topsporters die met dopingcontrole te maken hebben zullen uitsluitend producten willen gebruiken die gegarandeerd “doping proof” zijn. Deze garantie is alleen mogelijk als men uitsluitend gebruik maakt van producten die per batch op doping zijn geanalyseerd en dopingvrij zijn bevonden. Wegens de hoge kosten die doorberekend moeten worden in de kostprijs van het product kiest niet ieder merk voor deze oplossing. Topsporters die de behoefte hebben aan deze garantie verwijzen we daarom naar het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport – NZVT. De nodige informatie vindt men op de volgende site http://antidoping.nl/nzvt

Huismerk. De kwaliteit van het Slimmerslank.com  huismerk is zeker vergelijkbaar met die van de ´grote` merken. Alle producten van het huismerk worden gefabriceerd onder HACCP+ en GMP standaards. Deze standaards gelden voor de productie van voedingssupplementen binnen Europa en waarborgen de kwaliteit van de producten. Alle grondstoffen worden bij binnenkomst uitvoerig gekeurd voordat we ze vrijgeven voor productie. De productie valt strikt onder toezicht van apothekers.

E-zine magazine. Wil je ten alle tijden als eerste op de hoogte zijn van ons nieuws en scherpe aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze E-zine magazine Schrijf je nu in.

Gezond leven programma. Wil jij ook naar een gezond gewicht in 10 weken? Tijdens deze periode van 10 weken met als startdatum vanaf de eerste afspraak help ik je op een comfortabele manier te komen tot een gezond gewicht. Comfortabel betekent langzaam oude voedings patronen doorbreken

Veiligheid & privacy & Privacy Statement

Slimmerslank.com  is een handelsmerk van Slimmerslank BV

Slimmerslank B.V. heeft deze privacy verklaring opgesteld om aan te tonen dat wij jouw privacy zeer serieus nemen. Het onderstaande zet uiteen hoe wij binnen de website(s) van Slimmerslank  B.V. met persoonlijke informatie omgaan. Het betreft hier de volgende website: www.slimmerslank.com

Alle gegevens die door Slimmerslank B.V. worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. De informatie die je aan Slimmerslank  B.V. geeft, zal met de grootste mogelijke zorg behandeld worden.

Het doel van het registreren van persoonsgegevens door Slimmerslank B.V. is het op maat kunnen leveren van redactionele en commerciële informatie aan onze bezoekers. We gebruiken je IP adres voor de verwerking van problemen met onze server en voor de administratie van onze sites. Het IP adres wordt tevens gebruikt om bezoekers te herkennen.

Onze sites maken gebruik van zogenaamde cookies. Cookies bestaan uit een standaard internet technologie die het voor ons mogelijk maakt om bepaalde login informatie op te slaan en te ontsluiten op het systeem van de gebruiker maar slechts machines. Elke bezoeker kan zijn/haar computer zo instellen dat er geen cookies worden geaccepteerd

Onze sites bevatten links naar andere sites van partners, die niet tot Slimmerslank bv behoren.. Wij zijn niet aansprakelijk  voor de privacy praktijken noch de inhoud van zulke sites.

In uitzonderingsgevallen deelt  Slimmerslank  B.V. informatie met nauwkeurig gekozen partners om beter aan je wensen te kunnen voldoen. Je zult daarvan altijd op de hoogte worden gebracht.

Slimmerslank  B.V. gebruikt beveiligingstechnieken om het verlies, verminking of enige andere aantasting van informatie te voorkomen. Slimmerslank  B.V.zal op jouw verzoek elke geregistreerde bezoeker uit onze database verwijderen.

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden,

www.slimmerslank.com  is een handelsmerk van Slimmerslank  B.V.
Ludemaborg 49, 9722WG, Groningen  Nederland
KvK Groningen  011 597 77, BTW nr. NL 821 064 952B01
Bank: NL37 RABO 0315 0729 46

ART. 1 Aanbieding/overeenkomsten. Slimmerslank  B.V. behoudt zich het recht voor om prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

ART. 2 Bestellingen/communicatie. Voor misverstaan, verminkingen, vertragingen of niet behoorlijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van Internet of enige ander communicatiemiddel in het verkeer met  Slimmerslank  B.V. is Slimmerslank  B.V. niet aansprakelijk, tenzij en voor zover sprake mocht zijn van opzet of grove schuld van Slimmerslank  B.V.

ART. 3 Bezorgkosten. Voor Nederland en België rekenen wij geen verzendkosten.

  • Voor verzending onder rembours binnen Nederland vragen we een bijdrage van € 5,00.
  • Voor verzending onder rembours binnen België vragen we een bijdrage van € 9,95.
  • Als de bestelling meerdere leveringen moet zijn, zijn de extra kosten voor Slimmerslank B.V..
  • Voor tarieven buiten de Benelux kunt u contact opnemen via de Klantenservice.

ART. 4 Leveringstermijn. Nadat de betaling is gewaarborgd streven we ernaar om uw bestelling binnen 24 uur te leveren. Om deze service te bieden zijn wij afhankelijk van andere partijen zoals pakketdiensten en banken. Pakketdiensten leveren alleen op “WERK”dagen. Dit houdt in dat, indien je op vrijdag na 14.00 uur of in het weekend besteld de bestelling de volgende werkdag (Maandag) wordt verzonden en je de order dus dinsdag kunt verwachten.
Uw orders worden nog dezelfde dag verwerkt mits:

  • De bestelling is geplaatst voor 14.00 uur
  • De betaling is goedgekeurd (in geval van overboeking moet de betaling dus eerst zijn voldaan.

Privacyverklaring…

Slimmerslank.com, gevestigd aan Ludemaborg 49 9722WG Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.slimmerslankcom/contact/

Ludemaborg 49
9722WG Groningen

Gerard Immel is de Functionaris Gegevensbescherming van www.slimmerslank.com.
Hij is te bereiken via: https://.slimmerslankcom/contact/

Persoonsgegevens die wij verwerken

Slimmerslank.com verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en/of achternaam
  • E-mailadres
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via: https://slimmerslankcom/contact/ dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Slimmerslank.com verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Je te kunnen e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Slimmerslank.com analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

Slimmerslank.com neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van slimmerslank.com) tussen zit.

Slimmerslank.com gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: autoresponders.

Met de dynamische sequences kunnen wij aan de hand van gedrag bepaalde e-mails sturen. Denk hierbij aan een opvolgmail wanneer een eerdere e-mail niet geopend is. Of een opvolgmail wanneer er niet geklikt is op een weblink in een eerdere e-mail.

Ieder kan te allen tijde zich uitschrijven voor mailings. Hiervoor zijn weblinks in de e-mail opgenomen of kan hiertoe worden verzocht via het contactformulier op deze website.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Slimmerslank.com bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
E-mailadres en (voor)naam in de maillijst
Bewaartermijn: zo lang niet uitgeschreven van een e-maillijst
Reden: om e-mails te kunnen versturen
E-mailadres en (voor)naam in reacties
Bewaartermijn: zo lang de reactie op de website zichtbaar is
Reden: om spam te kunnen herkennen en/of voorkomen
E-mailadres en (voor)naam in contactformulier
Bewaartermijn: zo lang het bericht bestaat in de mailbox van het contactformulier
Reden: om te kunnen corresponderen over de gestelde vraag of geplaatste opmerking.

Delen van persoonsgegevens met derden

Slimmerslank.com verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkers overeenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Slimmerslank.com blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Slimmersllank.com gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door slimmerslank.com en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen via https://www.slimmerslankcom/contact/ Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Slimmerslank.com wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Slimmerslank.com neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via: https://www.slimmerslankcom/contact/ 

Susanne’s tip:

Wil jij motivatie en daadwerkelijk zonder moeite en hongergevoel afvallen?

Volg dan het 3 weekse Verander Slim je Gewicht Programma.

Een 3 weken Programma vol heerlijke koolhydraatbeperkte recepten

Klik hier…