Aminozuren medisch erkend

Aminozuren medisch erkend, als voedingssupplement.

Slimmerslank heeft aminozuren samen gesteld als fatburner genaamd Aminoform. Een van de beste manieren om van overgewicht af te komen is door vet om te zetten in spiermassa. Dit komt doordat iedere kilo spiermassa 13 Kcal per dag verbrand in rusttoestand. Terwijl een kilo vetweefsel maar 4,5 Kcal per dag in rusttoestand verbrand.

In 1999 werd in een studie getest wat de invloed van chroom op de BMI was. De ene groep kreeg dagelijks 600 microgram chroom en de andere groep een placebo. Na twee maanden was het gewicht van beide groepen gelijk maar de lichaamssamenstelling was verandert. De groep die chroom kreeg had meer spierweefsel en minder vetweefsel. Een Oostenrijkse studie in 1997 toonde hetzelfde aan.

In een andere studie werd aangetoond dat chroom de spiermassa helpt te behouden gedurende een dieet wat laag in calorien is.

Het hoge gehalte aan verschillende aminozuren in goji bessen zoals L-arginine en l-glutamine zorgt ervoor dat de groeihormoonproductie wordt verhoogd dit zorgt ook weer voor meer spierweefsel en minder vet.

Bron :Goji bessen

Ingrediënten:

 • L-Citruline: het stofwisselingsritme van het lichaam verhoogt, de aerobe prestaties doet toenemen en spiervermoeidheid vermindert; het immuunsysteem versterkt; bij vermoeidheid zorgt voor een sneller herstel.
 • L-Arginine: vermindert opname vetten, verbetert metabolisme
 • L-Fenylaline  kan, wanneer deze voldoende aanwezig is, door het lichaam worden omgezet in het aminozuur tyrosine.  Fenylalanine is (via tyrosine) onder andere nodig voor de aanmaak van neurotransmitters in de hersenen

Kan helpen verslavingsgedrag te beheersen.

 • Stimuleert de geestelijke alertheid.
 • Vermindert honger en de zucht naar voedsel
 • L-Lysine: Kan de opbouw van spiermassa ondersteunen

Kan vruchtbaarheidsproblemen helpen voorkomen, verbetert de concentratie.

 • Nodig voor de biosynthese van carnitine.
 • L-Ornithine: bevordert aanmaak groeihormoon, meer mitochondrien in cel dus betere verbranding
 • L-Glutamine : kan de genezing van maagzweren versnellen.
 • Tyrosine: kan depressie aan Tyrosine is een niet essentieel aminozuur, dit betekent dat het lichaam dit zelf kan maken als het nodig is.

Tyrosine kan namelijk door het lichaam gemaakt worden uit het essentieel aminozuur fenylalanine (zie aminozuurstofwisseling) wanneer deze voldoende aanwezig is. Tyrosine is betrokken als bouwstof bij de productie van belangrijke neurotransmitters zoals adrenaline, noradrenaline en dopamine in de hersenen en schijnt hierdoor het energieniveau te verhogen en de gevolgen van stress (via dopamine) te verlagen. Adrenaline heeft onder andere effect op het bloedsuikergehalte (het energieniveau).Kan de geest nieuwe energie geven,

Eigenschappen van tyrosine.

 • Helpt stress verminderen, bevordert de alertheid en verlicht gevolgen van stress en spanning. Kan werken als antidepressivum.
  Slimmerslank-217

  Fatburner Aminoform

 • Kan gebruikt worden tegen de emotionele klachten bij PMS

Een van de beste manieren om van overgewicht af te komen is door vet om te zetten in spiermassa. Dit komt doordat iedere kilo spiermassa 13 Kcal per dag verbrand in rusttoestand. Terwijl een kilo vetweefsel maar 4,5 Kcal per dag in rusttoestand verbrand.

In 1999 werd in een studie getest wat de invloed van chroom op de BMI was. De ene groep kreeg dagelijks 600 microgram chroom en de andere groep een placebo. Na twee maanden was het gewicht van beide groepen gelijk maar de lichaam samenstelling was verandert. De groep die chroom kreeg had meer spierweefsel en minder vetweefsel. Een Oostenrijkse studie in 1997 toonde hetzelfde aan.

In een andere studie werd aangetoond dat chroom de spiermassa helpt te behouden gedurende een dieet wat laag in calorien is.

Het hoge gehalte aan verschillende aminozuren in goji bessen zoals L-arginine en l-glutamine zorgt ervoor dat de groeihormoonproductie wordt verhoogd dit zorgt ook weer voor meer spierweefsel en minder vet.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips