Dieetpillen van Slimmerslank…

Regelmatig kunnen we lezen in de landelijke dagbladen dat er helaas weer dieetpillen te koop zijn met zeer vervelende bijverschijnselen die schadelijk zijn voor je gezondheid tijdens en na het afvallen. Het is zorgelijk dat deze dieetpillen zomaar te koop aangeboden kunnen worden in Nederland zonder dat er voldoende controle uitvoerbaar is

Kwaliteit dieetpillen Slimmerslank…

De kwaliteit dieetpillen van Slimmer slank staan onder controle van het quality assurance systeem, dit houdt in goede vastlegging en controle van grondstoffen. De dieetpillen van Slimmer slank worden uitsluitend geproduceerd  in een Nederlands gevestigd  productie omgeving, onder controle van het orgaan kwaliteitsaangelegenheden voor de zuivel. Dit garandeert dat de medisch erkende dieetpillen van Slimmer slank aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen voldoet.

Voordelen dieetpillen slimmerslank

  • Dieetpillen met 100% kwaliteitsgarantie.
  • Geproduceerd in een Nederlandse productomgeving.
  • Professionele begeleiding met een gecertificeerd coach voeding en gezond gewicht.

Advies en begeleiding

Goede voedingsadviezen en professionele begeleiding laten zien en ervaren dat de resultaten bij afvallen en slank blijven na het afvallen niet lastig is. Mede door de succesvolle resultaten uit haar eigen praktijk omgeving als coach voeding en gezond gewicht heeft Susanne van der Kamp in de afgelopen 15 jaar vele mensen van overgewicht blijvend kunnen afhelpen.

Gratis online begeleiding bij afvallen…

We helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmer slank vormen de sleutel tot succes.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!