“Susanne staat altijd voor je klaar met raad en daad en dat is erg prettig”

Ik op een avond op de bank en ik weet niet waarom, maar ik was mijn BMI aan het uitrekenen. De waarde die er uit kwam, kon toch niet kloppen……..zo zag ik me zelf helemaal niet. Nou ja oké ik was niet slank en kleding kopen was ook niet altijd een pretje maar dat ik met mijn BMI een obesitas waarde had?

Ik had al een paar keer de advertentie van SlimmerSlank gezien en heb dezelfde avond nog een mail gestuurd. Ik kon de week erna gelijk bij Susanne komen voor een intake gesprek en dat verliep zo prettig en gemoedelijk dat ik gelijk de volgende dag ben begonnen met de appeldag. Het is een prettig en goed vol te houden dieet. Je hebt de ruimte om te variëren waardoor het interessant blijft. Zelfs tijdens de vakantie ging het goed! Susanne staat altijd voor je klaar met raad en daad en dat is erg prettig.

Ik wilde graag afvallen naar mijn gezond gewicht!  Een resultaat om trots op te zijn! Ik weet ook niet wat het was, maar er ging in één keer een knop om en het diëten ging vanzelf. Begin september 2009 ben ik gestopt, ik had nog wel verder willen gaan, maar omdat ik in blijde verwachting ben is dat geen optie. Over een paar maanden meld ik me weer.

Brenda