96 deelnemers

Welkom bij de verander Slim je Gewicht Challenge februari 2017

In één week je overtollige kilo’s kwijt met

1) simpele en gezonde recepten

2) capsules Aminoform (géén honger)

3) gratis coaching van Susanne, gewichtscoach

4) beweegtips van Jan Wouter, personal trainer

Hieronder enkele ervaringen & resultaten…februari 2017

Annemieke, Ik vond het leuk om mee te doen en de recepten ga ik zeker vaker gebruiken. Maar ik ben maar 1,1 kg kwijt in 7 dagen. 😪 Wel ga ik op deze manier verder te gaan met eten.

Marga, Zo voor mijn zitten de 7 dagen erop.
3.1 kilo lichter.
ik heb weer voor een maand pillen bestelt.
Dus ga lekker even door, voor nog eens 5 kilo eraf.

Marga, Tja en wat is mijn verhaal. Heb ik eigenlijk niet. Maar wat ik wel kan vertellen,is dat dit dieet voor mij een uitkomst is. Zo lekker eten en afvallen tegelijk. Had ik veel eerder willen weten. Al zo lekker afgevallen. Heb al weer voor 4 weken besteld.
Wat zal mijn bikini mooi staan van de zomer. Hier nu al zin in.

Harmke, Mijn verhaal? Ik voel me na de appel dag direct veel beter. In de loop van de week is mijn buik minder opgeblazen en gaat het weer vanzelf. Het is net of je af en toe even weer een harde reset nodig hebt

Niesette, Hoi Susanne. Vorige week maandag begonnen met de appeldag. Vanmorgen op de weegschaal 5 kilo minder! Heb echt omgeschakeld en het gaat dus ook heel goed. Bestelling dus ook weer gedaan, want we gaan even lekker door zo.

Susanne, antw Niesette wat een mooi resultaat van jou! Gerard en ik hebben besloten idd ook in het andere (vervolg) Programma de recepten voor het avondeten op een video te zetten. We krijgen daar zoveel positieve reacties op en merken dat het enorm ondersteunt. Dus het komt er aan! Bedankt voor je feedback.

Wendy, Gisteren de laatste dag gehad,totaal -2 kilo en 2 cm minder buikomvang,dus erg blij en ga de komende 4 weken gewoon door!!!

Susanne antw, klik in de groep op bestand of via telefoon op info

Karin, Mijn weekje zit erop…resultaat 2.5 kilo, ik ga nog even door. Voel me er heel goed bij en vooral geen snaai gevoel. Ik heb de menutjes s,avonds niet klaar gemaakt maar wel koolhydraat arm gegeten. In het weekend wel een beetje gezondigd.

Susanne antw,  Geweldig resultaat Karin…👍👍

Susanne…Yeahh, de eerste resultaten zijn alweer geboekt bij de mensen die zijn doorgegaan met het vervolg Programma, goed gedaan en ga zo door!!

Annie is in totaal 6,2 kilo kwijt en Rita 4,5 kg.

.