Fatburner Aminoform Afvallen…

Fatburner Aminoform

Fatburner Aminoform

Fatburner Aminoform Afvallen. Het Fatburner voedingssupplement van Slimmerslank, gluten en lactose vrij, is een revolutionair Orthomoleculair afslankproduct met aminozuren o.a. Glutamine en Arginine dat uitsluitend uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat waarvan wetenschappelijk is bewezen dat deze deze Fatburner Aminoform afvallen, afslanken en vetverlies bevordert.

Aminozuren en hun betekenis voor vetverbranding…

Fatburner Aminoform Afvallen. Als we steeds meer vet opslaan of slank blijven wordt in feite door de hormonen bepaald. Hier ligt ook de sleutel voor het afvallen: Door een gerichte inname van bepaalde aminozuren zoals o.a.Glutamine en Arginine stimuleren we het lichaam voldoende slank makende hormonen te produceren. Altijd natuurlijk en in overeenstemming met de lichamelijke behoeften.

Glutamine werkt de vetopslag tegen…

Glutamine kan in de nieren omgezet worden in glucose en dit zonder de glucagon en insulinewaarden te beïnvloeden. Zodoende draagt het ook aan energieproductie bij, die in staat is de door insuline-geïnduceerde vet afzetting te omzeilen.

Het bestrijdt voedingsvetopslag en helpt zodoende bij de regulering van het lichaamsgewicht. In een studie werd aangetoond dat een extra toediening van glutamine bij vette voeding een vet reductie realiseert omdat het vet aan zich bindt. Bovendien kan glutamine het verlangen naar suiker en alcohol verminderen.

Ook vitamine-B en zink zijn belangrijk voor de vetverbranding. Vitamine B is bij afvallen een grote hulp, omdat bijna alle Vitaminen-B de lichaamseigen vetverbranding stimuleert. Bovendien zijn ze een echte zenuwvoeding – en dat is voor mensen die willen afvallen niet te onderschatten.

Verstevigt de huid…

De B-vitaminen o.a. niacine (B3), zijn voor de controle van de stofwisseling verantwoordelijk en stimuleren de afbouw van lichaamsvet. En bijzonder snel bij de vetverbranding werkt. Vergelijkbaar is de rol van het sporenelement zink. Het ondersteunt het lichaam bij de verwerking van vet en koolhydraten en is essentieel voor een goed functionerende eiwit-stofwisseling. Alleen met voldoende inname van zink kunnen de aminozuren hun belangrijke taken in de vetstofwisseling vervullen.

 

Susanne’s tip:

Wil jij motivatie en daadwerkelijk zonder moeite en hongergevoel afvallen?

Doe dan mee met de Challenge Verander Slim je Gewicht

Een 7 Daagse Challenge vol heerlijke koolhydraat beperkte recepten en persoonlijke begeleiding van Susanne

Klik hier…

 

Glutamine reguleert en verstevigt de huid…

De verzorging met belangrijke microvoedingsstoffen bevordert de nieuwe productie van huidcellen en vertraagt de veroudering van de huid. Daarom is een uitgebalanceerd dieet de basisvoorwaarde voor een gezonde huid. Eenzijdige en ongezonde voeding kan tot een verzuring leiden, de zuur-base-huishouding raakt uit het evenwicht met als gevolg dat cellen en weefsel vernietigd worden.

Een ander voordeel…

Cruciaal onderdeel van een evenwichtige zuur-base-huishouding is het aminozuur glutamine. Giftig ammoniak wordt dankzij glutamine in de nieren gesplitst, het alkalische ammoniak molecuul bindt zuur en word uitgescheiden. Een ander voordeel: het voor de lichaamseigen neutralisatie van het zuur benodigde bicarbonaat wordt opgeslagen.

Toereikend aanbod van glutamine is belangrijk voor een elastische en stevige huid. Wanneer er te weinig glutamine beschikbaar is, haalt het lichaam de nodige eiwitten uit de spiermassa en verandert het in glutamine en energie. Daardoor gaan spier eiwitten verloren, spier strengen worden dunner, de gehele huid wordt slapper. Wetenschappers noemen glutamine niet voor niks »fontein van de jeugd van binnenuit«.

Glutamine bestrijdt de vet opslag…

Glutamine kan in de nieren in glucose worden omgezet, en dat zonder de glucagon- en insulinewaarde te beïnvloeden. Door het omzeilen van door de insuline ontstane vet depositie werkt glutamine de opslag van voedingsvetten tegen. Dit kan heel handig zijn bij het reguleren van het lichaamsgewicht. Bovendien zijn er bewijzen dat glutamine het verlangen naar suiker en alcohol vermindert.

Arginine…

Arginine, of beter gezegd de L-structuur L-arginine is een semi-essentieel aminozuur. Arginine is betrokken bij veel stofwisselingsprocessen en belangrijk bij de behandeling van hart- en vaatziekten en hoge bloeddruk. Arginine verbetert de doorbloeding, versterkt het immuunsysteem en beïnvloed de lidido van de man positief. Studies suggereren dat Arginine de wondgenezing versnelt, de vetverbranding verbetert en bij diëten voor gewichtsverlies gebruikt kan worden.

Het aminozuur L-arginine verbetert door middel van stikstofmonoxide de doorbloeding en zuurstof toevoer naar de coronaire en perifere bloedvaten. Bij personen die met toenemende mate Arginine opnemen, stijgt het stikstofmonoxide niveau in het bloed. Stikstofoxiden ontspannen de wanden van de bloedvaten en verbetert zo de bloedsomloop in het gehele lichaam. Daarnaast verhoogt Arginine de nitriet-oxide-spiegel, wat de slagaders elastischer maakt.

Andere functies van Arginine…

Arginine helpt de insulineresistentie verminderen en verhoogt zo de glucosetolerantie en insulinegevoeligheid bij diabetes type 2. Naast de voor diabetici belangrijke maatregelen, zoals een gezond voedingspatroon en gewichtscontrole, kan Arginine ondersteunend werken bij de minimalisering van de insuline behoeften.

Ammoniak is een cytotoxine, dat bij de afbraak van proteïnen ontstaat. Is er teveel ammoniak in het lichaam, bijvoorbeeld omdat de lever niet goed functioneert, kan ammoniak in de hersenen terechtkomen en belangrijke functies verhinderen. Een te hoge ammoniakspiegel kan uiteindelijk slapeloosheid veroorzaken. Eenvoudig gezegd verbetert de extra opname van aminozuren arginine, ornithine en glutamine de slaap, doordat ze de stoorfactor ammoniak binnen de ureumcyclus ontgiften.

Collageen is een proteïne, dat een elementair onderdeel van verschillende bindweefsel (zoals kraakbeen) en de botten zijn.  Arginine bevordert de ontwikkeling van collageen en is dus een essentiële factor voor de bottenopbouw. Arginine ondersteunt bovendien de groei van botcellen, waaruit zich de eigenlijke botmassa vormt. Een studie uit 2002 heeft aangetoond dat een gebrek aan Arginine in het bijzonder bij oudere vrouwen een mogelijk oorzaak voor osteoporose kan zijn.

Is afvallen met de fatburner Aminoform van Slimmerslank voor iedereen geschikt?

Jazeker, Slimmerslank kan gebruikt worden door iedereen zowel mannen, vrouwen en kinderen vanaf 12 jaar die gezond en snel willen afvallen.

Resultaat wegen

Resultaat wegen…

Is afvallen bij overgewicht beter voor je gezondheid?

Gegarandeerd, en mede door de ingrediënten en samenstelling van de Slimmerslank Fatburner Aminoform die de eigenschap hebben bij het afvallen om een goede gezondheid te ondersteunen. Zoals: natuurlijke cholesterolverlagende eigenschappen, vocht afdrijvend, immuunsysteem ondersteunend, zuiverend voor het lichaam en stimulerend voor de spijsvertering.

 

Hoeveel kilo’s kan ik afvallen?

Met elk Fatburner programma van Slimmerslank kun je meerdere kilo’s per week op een snelle  en verantwoorde wijze afvallen, in combinatie met de keuze van begeleiden zul je snel merken dat je lichaam in de vetverbranding gaat komen.

Waar wordt de Fatburner Aminoform van Slimmerslank geproduceerd?

Alle producten van Slimmerslank die je gaan ondersteunen tijdens het afvallen, zijn uitsluitend en alleen in een Nederlands GMP-gecertificeerde faciliteit geproduceerd.

Hoe lang kan ik afvallen zonder risico’s met de producten van Slimmerslank?

Je kunt Slimmerslank tijdens het afvallen blijven gebruiken tot het streefgewicht is bereikt. Om het ‘jojo-effect’ te voorkomen kun je met onderhoud na het afvallen volstaan ( indien gewenst ) met slechts 1 capsule Aminoform per dag. Geadviseerd wordt een gezonde levensstijl te hanteren, dit is beter voor je algehele gezondheid, en helpt ook de overtollige kilo’s er blijvend af te houden.

Is bewegen verstandig? Ja. bewegen is gezonder leven…

Ja ,een levensstijl, waarin je wandelt en fietst, draagt bij aan extra snel en gezond afvallen. Echter door de samenstelling van de Aminoform van Slimmerslank gaat je vetverbranding gegarandeerd sneller verhogen door aanmaak van meer mitochondrieën. Vanzelfsprekend is het slimmer voor de vetverbranding om regelmatig te bewegen.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ondersteuning Susanne van Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creëren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik kan je daarbij helpen via ons verander slim je gewicht programma. Meer informatie? Klik Hier…

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Susanne’s tip:

Wil jij motivatie en daadwerkelijk zonder moeite en hongergevoel afvallen?

Volg dan 7 dagen het Verander Slim je Gewicht Programma.

7 Dagen  vol heerlijke koolhydraat beperkte recepten

Klik hier…