Fatburner VIP programma persoonlijke coaching…

Fatburner VIP programma  persoonlijke coaching. Heb jij graag een overtuigend plan en wordt jij liever inspirerend en individueel optimaal begeleid? Dan is dit unieke Slimmerslank Fatburner Programma V.I.P. optimaal geschikt voor jouw.

fatburner

Fatburner Aminoform

Als je voor dit Fatburner VIP Programma kiest zet je vandaag je eerste stap en zal je verrast zijn hoe gemakkelijk en snel je een slanker lichaam en gezonder gewicht bereikt. Ik onthul je al mijn geheimen, ik geef je alle tools, slimme tips en verrassende adviezen waaronder mijn persoonlijke ondersteuning, support en de bekende stok achter de deur.

Je krijgt daarnaast ondersteuning van het voedingssupplement  Aminoform een 100% natuurlijke product die jouw lichaam zonder risico’s tijdens het V.I.P. programma alle benodigde aminozuren geeft waardoor jou lichaam direct in de vetverbranding komt.

Wil jij nu gemakkelijk op een nieuwe manier je gewicht veranderen waarbij je gewoon uit eten kan blijven gaan, en eten wat jij lekker vindt? Ontdek dan vandaag het geheim van Susanne. Omdat je anders geen vertrouwen krijgt in je zelf dat je het nieuwe afvallen niet gaat volhouden?

Je probeert keer op keer te starten met het programma dat altijd voor jou heeft gewerkt maar nu ben je al bijna een jaar bezig en het wil maar niet lukken. Telkens na een serieuze poging ervaar je dat er nog steeds niets is gebeurd en is het je weer niet gelukt deze week, je bent er wanhopig en verdrietig van.

Susanne’s tip:

Wil jij motivatie en daadwerkelijk zonder moeite en hongergevoel afvallen?

Volg dan De 3 weekse verander slim je gewicht programma.

Een 3 weken Programma vol heerlijke koolhydraatarme recepten

Klik hier…

Wat doe je verkeerd?

Met het Slimmerslank Fatburner Programma met Coaching ga je snel en inspirerend zonder risico je wens bereiken door gemakkelijk je gewicht te veranderen.

Ik heb vele diëten getest en gedaan. Vanaf mijn 14e jaar ben ik hier mee bezig. Van “het ziekenhuisdieet” tot “Montiac”, en van “de Bailine (pads met stroombehandeling)” tot “Lady Line” (het afvallen door beweging in warmtecabines).

En punten tellen met weight watchers, voor velen van ons één en al ellende, hier werd ik echt niet vrolijk van, het afvallen ging nog wel maar de voeding was niet echt inspirerend om vol te houden en al snel zaten de kgs er  weer aan. Ik stopte al na enkele dagen omdat ik het niet kon volhouden.omdat ik me helemaal had laten gaan en dacht, “Ach dat zie ik na mijn zwangerschap wel weer”.

Als ik toen wist met de kennis van nu dan had het mij toen geen blood sweat en tears gekost.

fatburner

Susanne van der Kamp

Ik ben mij verder gaan verdiepen in Orthomoleculaire voedingsleer. Waarom was het voor mij zo moeilijk om een dieet vol te houden, waarom maakte ik steeds de verkeerde keuze terwijl ik dacht dat dat de beste voeding keuze’s waren.

Wat had mijn lichaam echt nodig en wat absoluut niet. Wat was mijn blauwdruk d.w.z. wat leerde ik van mijn ouders en welke invloed had de supermarkt en voedingsindustrie op mij en vooral op mijn lichaam.

Ik ontdekte al snel dat ik mijn lichaam om in de vetverbranding te komen slimmer af moest zijn, waardoor ik een nieuw voedingspatroon heb ontwikkelt die zonder risico ook jouw lichaam gewicht verandert en vooral jouw het geheim onthult hoe je na het afvallen moeiteloos slank kunt blijven, zonder hongergevoel en zonder dat je omgeving en sociale uitjes hier onder te lijden hebben.

Inmiddels ben ik 50+, en behoren mijn zwangerschap kgs al jaren tot het verleden en ben dus daardoor al tijden op mijn happy gewenste gezonde gewicht.

Hoe heerlijk zou het zijn…

Hoe heerlijk zou het zijn. Dat jij na moeiteloos dit V.I.P. programma te hebben gevolg, jij je nieuw gewenste gezond gewicht hebt bereikt en jij je weer veel lekkerder in je vel voelt, je vandaag de kleren weer uit de kast tevoorschijn kunt toveren die je net iets te krap zaten of ook de kleren kunt kopen die je altijd al echt mooi vindt en wilde showen?

je buikvet als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen. Je omgeving en vrienden je al heel snel complimenten maakt dat je er zo goed uit ziet? En zie je jezelf al in etalageruiten tijdens het winkelen zodat je jezelf weer net als toen een godin voelt?

Jij kan blijven genieten van je eten en je kunt moeiteloos combineren zodat je niets hoeft te missen van wat jij lekker vindt? Ontdek ook snel het geheim van Susanne zodat jij je weer lekker in je vel voelt want dat is misschien wel heel lang geleden.

Susanne’s tip:

Wil jij motivatie en daadwerkelijk zonder moeite en hongergevoel afvallen?

Volg dan De 3 weekse verander slim je gewicht programma.

Een 3 weken Programma vol heerlijke koolhydraatarme recepten

Klik hier…

Resultaat Rosa:

Een jonge vrouw van 25 in de bloei van haar leven die zich niet lekker in haar lijf voelde. Dat moest toch anders kunnen! Broeken zaten niet meer lekker, shirtjes stonden minder mooi en voor elke spiegel draaide ik onzeker een rondje.

In februari was voor mij de maat letterlijk en figuurlijk vol…

Na mijn eerste bezoek aan Susanne was me al snel duidelijk dat ik mijn eetpatroon drastisch moest omgooien, als ‘koolhydratenjunk’ was dit best even slikken.

Toch ging de knop bij mij al snel om en ben ik gedisciplineerd aan het Fatburner Programma van Slimmerslank begonnen. Die eerste pondjes vlogen er bij mij af als sneeuw voor de zon, wat voelde dat heerlijk en wat werkte het snelle resultaat motiverend!

Het voelde fijn afgekickt te zijn van de suikers, kreeg meer energie, had geen hongergevoel en kreeg er plezier in nieuwe receptjes uit te proberen!

Ik herinner me nog dat ik bij mijn eerste afspraak met Susanne dacht: ”als ik eerst maar 7 kgs kwijtraak…” het zijn er uiteindelijk het dubbele geworden, geweldig!

Dit Slimmerslank Fatburner Programma met coaching is de beste stap naar het bereiken van je gezond gewenst gewicht.

Dit levert het nieuwe Fatburner Programma met coaching jou op

Hierdoor ontwikkel je een new way of life die makkelijk is toe te passen waar je ook bent, Als je op vakantie bent met vrienden, een uitstapje van je werk of een familie

fatburner

Je merkt het direct…

Voordelen Fatburner Programma met coaching

 • Je hebt gegarandeerd geen hongergevoel
 • Nieuwe inspiratie voor jouw huidige eetpatroon
 • Nieuwe geheimen waardoor je betere voeding keuzes gaat maken
 • Inspirerende informatie om keuzes te maken die bij jou passen
 • Strategieën die feestjes, barbecue’s en restaurant bezoek makkelijker maken
 • Je voelt je super fit en blijft gemotiveerd afvallen tot zolang jij dat wilt

Resultaat Miranda

Miranda (25 jaar) resultaat VIP coaching Susanne.

“Wat mij de eerste dagen vooral opviel was dat ik geen honger/trek had”

Na jarenlang té zwaar te zijn geweest, kwam in november 2012 het besef: Ik ben er klaar mee! Ik ben klaar met té dik en té zwaar zijn! Shoppen was inmiddels een hel geworden en dit wilde ik niet meer!

Na een speurtocht op internet en een slechte nacht slapen, was het mij duidelijk dat een dieet met shake’s en repen niet voor mij was weggelegd. Gelukkig herinnerde ik mij Susanne van SlimmerSlank.

Een collega had mij in de zomer (van 2012) daar het één en ander over verteld. Ik had de site snel gevonden en ik heb diezelfde dag nog de SlimmerSlank test gedaan. Ik kreeg snel een reactie terug van Susanne en het was duidelijk, ik moest echt serieuze aanpassingen maken in mijn eetpatroon.

fatburner

Persoonlijke coaching helpt echt…

Daarna nog even getwijfeld, maar toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Op 5 december had ik een afspraak met Susanne en het werd mij toen weer duidelijk; Het kan zo NIET langer! De weegschaal gaf … kgs aan, hoewel ik ongeveer wist wat ik woog, schrok ik toch!

Dit zorgde er echter wel voor dat ‘de knop’ nu echt definitief ‘om’ was!

Brenda wilde een keer echt…

“Susanne staat altijd voor je klaar met raad en daad en dat is erg prettig”

Juni 2009 zat ik op een avond op de bank en ik weet niet waarom, maar ik was mijn BMI aan het uitrekenen. De waarde die er uit kwam, kon toch niet kloppen……..zo zag ik me zelf helemaal niet.

Nou ja oké ik was niet slank en kleding kopen was ook niet altijd een pretje maar dat ik met mijn BMI een obesitas waarde had?

Ik had al een paar keer de advertentie van Slimmerslank gezien en heb dezelfde avond nog een mail gestuurd. Ik kon de week erna gelijk bij Susanne komen voor een intake gesprek en dat verliep zo prettig en gemoedelijk dat ik gelijk de volgende dag ben begonnen met de eerste Body detox ontgifting’s dag.

Het is een prettig en goed vol te houden programma. Je hebt de ruimte om te variëren waardoor het natuurlijk blijft. Zelfs tijdens de vakantie ging het goed! Susanne staat altijd voor je klaar met raad en daad en dat is erg prettig.

Ik heb bereikt wat ik wilde. Een resultaat om trots op te zijn! Ik weet ook niet wat het was, maar er ging in één keer

Resultaat Isabella

Mijn verhaal is misschien voor meerdere vrouwen heel herkenbaar. Ik heb twee kinderen en na de jongste kwam mijn gewicht aardig omlaag, echter de laatste kgs lukten maar niet.

Ik heb van alles geprobeerd, een diëtiste, het Cambridge dieet, opletten met wat ik eet, boeken lezen, ooit zelfs nog Dokter Frank gedaan. Iedere keer gingen er wel kilo’s van af, maar na enige tijd zat het er ook weer bij!

Via via kwam ik in contact met Susanne.Haar methode kende ik al door een boek en een lezing van de auteur die ik vorig jaar heb bijgewoond. Doordat Susanne kristalhelder uit kan leggen wat bepaalde voedingsmiddelen met je lichaam doen, drong het ook echt tot mij door waar ik nog winst kon behalen.

En dat was nog zat! Ik heb bij haar het Slimmerslank pakket met extra Detox in combinatie met haar Gezond Leven programma gevolgd en het gevolg is dat ik zonder enige moeite en zonder enig hongergevoel of trek makkelijk en snel ben afgevallen, meer nog dan ik had gewild.

Mijn favoriete deel van de afgelopen weken was het meten. Niet het wegen, maar de centimeters! Ik ben ruim 39 centimeters kwijt geraakt en mijn buikomvang is geslonken naar 82 cm en dat betekent dat ik weer een taille heb. Wat een goed gevoel om weer zo in mijn lijf te zitten. Dank je wel, Susanne.

Dit succesvolle “Fatburner Programma met coaching” bestaat uit:

 • Intakegesprek telefonisch of in de studio waarin we bespreken wat jij wilt bereiken
 • Uitgebreide voedingsanalyse van je huidige voedingspatroon
 • Een unieke online begeleiding map met duidelijke taal wat je gaat doen vanaf de eerste dag.
 • De geheimen van Susanne, slimme adviezen, trips & tricks.
 • Een basis menu waarmee je oneindig kunt variëren in je nieuwe voedingspatroon.
 • Een voedingsmiddelenlijst met meer dan 125 verrassende producten
 • Meer dan 60 unieke overheerlijke recepten
 • Toelichting op jouw ingevulde bmi/slim test om jouw eventuele lichamelijke oorzaken te ontdekken.
 • 2 telefonische, skype of studio consult gesprekken van een 1/2 uur, waarin JIJ centraal staat!
 • We bespreken jouw voortgang en je krijgt antwoorden op jouw vragen die jouw bezig houden.
 • Waar nodig wordt je programma bijgestuurd waardoor je comfortabel het einddoel gaat bereiken.

De consult gesprekken vinden plaats op een tijdstip dat voor beide partijen het beste uit komt. Vanwege de persoonlijke support en begeleiding is het voor jou makkelijk om je te blijven focussen op je doel en je aan de juiste stappen te houden die jou zullen leiden naar het gewicht dat bij je past en waar jij je lekker bij voelt!

Buiten het persoonlijke consult is het voor jou mogelijk om vragen te stellen via de mail zodat er geen enkel obstakel jou meer in de weg staat je doel te bereiken.

Jij staat centraal!!!

Naast bovenstaande ontvang je de volgende waardevolle bonussen:

Bonus cadeau 1

Het Body detox ontgifting programma gratis bij ons Fatburner programma

Dit programma is een nieuwe variatie wanneer je start op dag 1 van het slimmerslank Fatburner Programma. Je past dit 1 x per week toe in combinatie met het Fatburner programma. Dit gratis programma geeft je energie, ontgift en ontslakt je lichaam.

Het bevat ook een unieke voedingsmiddelenlijst met informatie over de beste producten die perfect zijn ter ondersteuning van het ontgiften.

Tevens ontvang je verrassende recepten voor lunch, ontbijt en avondeten. Door dit unieke programma optimaliseer je je lichaam voor het afvallen en ontdoe je je lichaam van schadelijke stoffen en ontslakt je lichaam snel en zonder risico’s.

Dit waardevolle programma kost € 27,00 maar voor jouw bij het Fatburner programma met coaching helemaal gratis!!!

Maar dat is nog niet alles!!! Je krijgt nu tijdelijk veel meer…

Naast bovenstaande ontvang je tijdelijk de volgende waardevolle bonussen cadeau!!!

Bonus cadeau 2

fatburner

Alsjeblieft…een cadeau…

GRATIS het e-Book Groene Juices.

Heb jij klachten zoals:

 • Reuma
 • Jicht
 • Botontkalking
 • Vermoeidheid
 • Huidproblemen

Deze klachten duiden op een te lage ph waarde van je lichaam en is een verstoring in het zuur basen evenwicht. Wanneer je ph waarde niet in balans is heb je een grotere vatbaarheid voor infectieziekten.

In mijn e-Book kun je lezen wat je precies kunt doen om deze klachten op te lossen.

Dit e-Book t.w.v € 17,00 ontvang je als cadeau Gratis

Bonus cadeau 3

Het e-Zine Gezond Slanker

Gezond Slanker! Is het 2 wekelijkse e-Zine waarin ik tips en adviezen geef aan vrouwen die moeiteloos op hun gezonde gewicht willen blijven. Je ontvangt dit e-Zine iedere 2 weken als cadeau Gratis. Met product aanbiedingen, inspirerende workshops, recepten, weetjes en gezondheidsartikelen.

Bonus cadeau 4

fatburner

24/7 bereikbaar…

24uur/7 dagen per week bereikbaarheid

Het kan natuurlijk zijn zeker in het begin wanneer je vandaag bent gestart dat er vragen zijn waar je snel antwoord op zou willen hebben tijdens het Fatburner programma. Logisch, daarom geeft Slimmerslank je de mogelijkheid via de mail, vragen aan Susanne te stellen, deze worden binnen 24 uur beantwoord.

Eerlijk is eerlijk!!! Dit programma is niet geschikt voor jou als jij:

 • Niet bereid bent om de 100% natuurlijke voedingssupplement Aminoform in te nemen
 • Je er moeite mee hebt om een beproefde methode te volgen
 • Je niets wilt veranderen aan je eetpatroon
 • Geen feedback en opbouwende kritiek wenst
 • Eerlijk duurt het langst, het programma heeft voor jou geen zin als jij smoezen en obstakels verzint en jezelf of mij voor de gek houdt!

De ervaring van Monique

In mei heb ik Slimmerslank ontdekt, gewoon door een voorgestelde pagina op Facebook. Testje gedaan, contact gezocht en afspraak gemaakt. Ik was niet te dik hoor, echt niet, maar dat rolletje over mijn broekband, vreselijk.

En daarbij voelde ik me vaak energieloos en had ik regelmatig last van verkoudheid e.d. door een (te) lage weerstand.

Ik ben op 18 mei begonnen met het ‘Fatburner Programma met coaching’ in vier weken. In het begin best pittig, vooral omdat je dan pas merkt hoe vastgeroest je zit in je eetgewoontes.

Het doel: minder overgewicht en snel naar mijn gewenst gewicht.

Je dag doorkomen zonder brood vond ik eerst best lastig, maar nu, mis ik het eigenlijk niet eens door het vele fruit en de groente/salades die er voor in de plaats gekomen zijn. Het sporten op de nuchtere maag ’s ochtends is ook echt fantastisch.

Lekker op tijd opstaan, waar ik door mijn nieuwe herwonnen energie ook minder moeite mee heb, heb ik mijn doel gehaald?

Inmiddels ben ik met het Fatburner programma gestopt, ben nu op mijn gewenst gewicht. Ik heb een voor mij goede manier gevonden om lekker te eten, met verantwoorde producten.

Ondanks een aantal etentjes, verjaardagen en bbq’s is mijn gewicht nog steeds stabiel. Weten wat je eet en wat het met je lijf doet is een proces waar ik nog niet klaar mee ben en waar Susanne me voorlopig ook nog bij begeleid, maar ik heb al veel geleerd en weet het, ondanks de korte periode, ook al prima toe te passen.

Nooit gedacht dat afvallen zo snel kon gaan.

Ik heb gedurende deze periode mijn gezin meegenomen in de zoektocht naar lekkere gerechten voor het avondeten, klaar gemaakt zonder pakjes en zakjes. En dat is volgens mij prima gelukt. We gaan hier dus lekker mee door.

Wat krijg je voor jouw investering terug:

 • Afslank Body en buikvet VIP coaching
 • Jij bereikt je gezonde gewenst gewicht zonder risico in zéér korte tijd
 • Jij hebt plezier in het uitproberen van nieuwe gezonde recepten
 • Jij kunt gewoon eten wat jij lekker vindt en je hoeft niets te missen
 • Jij zult meer energie hebben waardoor je meer zin hebt om dingen te doen
 • Jij zult je weer lekker in je vel voelen en vooral heel trots zijn op jezelf
 • Jij zult weer de kleding kunnen dragen die je voorheen lange tijd in je kast liet hangen
 • Jij loopt te winkelen en voelt je een godin als je jezelf in de etalage ziet
 • Jij bespaart veel geld omdat je nooit weer je geld hoeft te steken in diëten met pakjes en zakjes

Wil jij langer dan 4 weken? Dan kun je elke maand verlengen, natuurlijk kun je ook geld besparen door te kiezen voor het 8 weken of het 12 weken programma

Susanne’s tip:

Wil jij motivatie en daadwerkelijk zonder moeite en hongergevoel afvallen?

Volg dan De 3 weekse verander slim je gewicht programma.

Een 3 weken Programma vol heerlijke koolhydraatarme recepten

Klik hier…

Ik ga graag met je aan de slag om jou je gewenste gezonde gewicht te laten bereiken.

PS I: Als je ‘ja’ zegt tegen dit programma, zeg je geen ‘ja’ tegen mij, maar tegen jezelf. En dat ben je zeker waard!

PS II: Ik heb jaren geïnvesteerd in tijd, geld en opleidingen om uiteindelijk het geweldig succesvol werkende Slimmerslank programma te ontwikkelen.

Jouw investering in DIT Programma is dan ook een fractie van wat het mij allemaal gekost heeft maar zal in korte tijd voor jou je gewenste resultaat bewerkstelligen. Als ik destijds had geweten wat ik nu allemaal weet en wat ik jou in een korte periode kan leren, is er maar een ding wat ik je kan adviseren.

1x Body & Buik Fatburner V.I.P. Programma € 225,95 >>>

 •  Geen hongergevoel tijdens en na het afvallen
 •  Je voelt je direct fitter en krijgt meer energie
 •  Bevordert vetverbranding en stoelgang
 •  100% Natuurlijk

Bestel nu