Hulp bij afvallen na zwangerschap…

Ik ben Doutzen, 42 jaar en heb uw hulp nodig bij het afvallen. Na mijn zwangerschap heb ik al enkele jaren 10 kg overgewicht. Ondanks vele pogingen aan diëten en sporten gaat het me niet echt lukken en zoek ik hulp bij het afvallen om het gewenste gewicht terug te krijgen, en daar baal ik enorm van. Ik snap dat ik meer of anders moet bewegen maar naast mijn baan en twee kinderen is daar toch niet vaak genoeg tijd voor beschikbaar.

Zoals ik al vertelde…

Zoals ik al vertelde ik heb een gezin en ben dus druk, ik voel me niet geroepen om in een groepsles tussen al die slanke dennen te gaan staan en dan dat gedoe met die gewichten niets voor mij. Wat ik graag zou willen is hulp bij afvallen onder begeleiding het liefst online met een persoonlijke coach een programma ga volgen zodat ik bewust en blijvend kan gaan afvallen en daarna ook zelf in staat ben om mijn gewicht onder controle te houden.

Ondersteuning Slimmerslank…

Slimmer Slank van Susanne is een methode die je ondersteund met begeleiding in geheel Nederland om naar een gezond gewicht te gaan afvallen. Wil je ook hulp bij afvallen en 1 kg per week of meer afvallen met vooral een blijvend resultaat dat er voor zorgt dat je gaat leren lekker te kunnen eten en vooral daarna in gewicht niet toe te nemen.

  • Interesse in het professionele programma hulp bij afvallen met Slimmer Slank ?
  • Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op met Susanne van der kamp bij Slimmer Slank.
  • Voor info of het maken van een afspraak klik hier  of  bel  050 5277380.
  • Ook kun je met het programma: hulp bij afvallen Slimmer Slank gebruik maken van online begeleiding.

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!