Referenties deelnemers Verander Slim je Gewicht Challenge van Slimmerslank

Simone Ypkemeule heeft Slimmerslank beoordeeld — 5 sterren

Super blij dat ik mee heb gedaan met de Challenge April. Ik voel me hartstikke goed, de amino pillen houden mijn honger perfect weg. In een maand 5 kg kwijt. Heel blij! En ik ga gewoon door!
Plus nog even iets.. De aminopillen helpen om je honger gevoel weg te houden EN de cravings.. Die onweerstaanbare neiging om maar van alles te eten die ik altijd had in de week voordat ik ongesteld werd.. En eigenlijk wel weken achtereen toen ik eenmaal in/over de overgang ging. Ben er echt blij mee, hebben jullie dat door?

Monique Jakobs – raadt Slimmerslank – aan.

Snelle levering en heerlijke recepten. De recepten zijn heerlijk en door de kook video’s makkelijk te maken.

Monica Groenendijk heeft Slimmerslank beoordeeld — 5 sterren

Door contact te onderhouden met Susanne gaan we op een andere manier verder. En wat gebeurt er, ik val af, voel me beter en heb me stoelgang terug. Na de vakantie gaan we verder. Ik heb goede hoop en vindt het héél erg fijn dat er eindelijk iemand is die mij serieus neemt.
Dank je wel Susanne.

Anouk de Kemp heeft Slimmerslank beoordeeld — 5 sterren
Ik ben super blij dat ik gereageerd heb op de fb pagina van Susanne. Het lukte maar niet om aftevallen in mijn overgang. Maar ben nu 4 weken bezig en ben al ruim 5kg kwijt. En geef mijn eigen draai aan de recepten met de richtlijnen van Susanne. Zo komen we er samen uit. Met een super resultaat.
Jolanda Fictoor heeft Slimmerslank beoordeeld — 5 sterren

Echt top om mee te starten! Na een week zie je echt resultaat! 2 kilo en 6 cm buikomvang kwijt. Prettig dat je een testweek kunt doen. Je kunt daarna beslissen of je door wilt gaan. Financieel voor mij geen optie, maar voor anderen waarschijnlijk wel. Ik zeg probeer het!

 

Hermien van Dijk heeft Slimmerslank beoordeeld — 5 sterren

Ik wilde al een poosje afvallen maar het kwam er steeds niet van. Tot Slimmer Slank voorbij kwam op Facebook met een interessant aanbod voor 1 week. Afgelopen maandag begonnen en al 3 kg lichter. Ik ga zeker door en raad het ook zeker aan. Geen moeilijke gerechten en uren in de keuken staan en ook geschikt voor het hele gezin.

Jolanda Van der Mey heeft Slimmerslank beoordeeld — 5 sterren
Ik ben helemaal happy, de eerste week 4 kilo eraf.Toen na 4weken weer een keer gedaan met de capsules en weer 3 kilo eraf .Nu na 6weken 11 kilo lichter.Het helpt echt ! En makkelijk te doen met de capsules , geen honger!!!!
Claudia Steinborn raadt Slimmerslank – aan.

Ook ik heb met de challenge meegedaan.Allereerst mijn dank voor de goede begeleiding! Het resultaat mag er zijn, ik voel me goed en heb op geen enkel moment een hongergevoel gehad.Ik ga nog lekker even door, en ik zou zeggen….meld je ook aan, je krijgt er echt geen spijt van!

Santon Monique heeft Slimmerslank beoordeeld — 5 sterren

Ik ben blij dat ik op deze site terecht gekomen ben !!!! zeker weten dat ik hem dikwijls zal bezoeken, want hier mogen ook een paar kilokes af na de feestdagen, maar dan wel op een gezonde manier 

Bea van den Berg raadt Slimmerslank – aan.

Meegedaan met de Mei-challenge, voel me helemaal top. Inmiddels 1,5 kg kwijt, gaat prima met de ondersteuning van de amino capsules. OOk heel blij met de recepten en boodschappenlijst. Doe boodschappen voor de hele week, scheelt enom veel tijd ( en kilo’s 😕😕) Ik ga nog even door !!!

Natalie Walters raadt Slimmerslank – aan.

Super blij!!! 2 kilo in een week eraf en heerlijkkkkk gegeten. Elke dag iets nieuws lekkers. Jammie! Voel me gezonder, Fitter en heb energie om m’n huis te gaan schoonmaken 😂 Ik ga door en heel blij met de hulp van Susanne! 🍀🙏🏻

Marieke Vogd-Uiterwijk  raadt Slimmerslank – aan

Alle diëten gevolgd die er maar zijn pfffff….. Eindelijk , de beste gevonden! Een die ECHT WERKT SLIMMER SLANK Susanne van de Kamp BEDANKT 💋👍🏻👍🏻👍🏻als je niet weet hoe je op een gezonde en makkelijke manier kunt afvallen, dan neem je contactop met Susanne. Met uitstekende dagelijkse begeleiding, geselecteerde recepten en kookvideo’s. Zo kan iedereen het volhouden. Probeer t eens een keer!

Marga IJpelaar raadt Slimmerslank – aan

Heb vorige week 1 week gebruik maakt van de actie en ben in die week 4,3,kg afgevallen. Normaal zijn er veel dingen die ik niet lust maar ik luste alles. Overal ook goed antwoord op gekregen. Filmpjes van de maaltijden waren ook heel duidelijk.

Sylvia Tempert  raadt Slimmerslank – aan.

Ik raad mensen aan die af willen vallen het via/met slimmer slank te doen dan krijg je amino pillen om de honger te stillen waar aminozuur in zit en vitaminen, en met behoud van spierkracht. Bovendien krijg je veel tips hoe je het t beste kan aanpakken en waar je op moet letten en hele verrassende recepten en het resultaat is verbluffend. Nu 1.5 week bezig en 3 kilo en 8 ons is er al af. De eerste mensen zien al dat ik ben afgevallen, hoe leuk is dat! En toch gezond af vallen! Dus ik ben er super blij mee. YES YOU CAN!

Susanne Orthomoleculair gewichtscoach

Voor Wie?

Voor iedereen die nog niet weet hoe het anders kán.

Geef mij Susanne 7 dagen…

En jij alles krijgt wat je nodig hebt om te starten met deze succesvolle…

Verander Slim je Gewicht Challenge

Inclusief: Persoonlijke Coaching en 21 Aminoform capsules.

Profiteer daarom nu direct en reserveer hier online je plek: Klik hier… 

 

Hermien vertelde kortgeleden haar ervaring…3kg lichter

Ik wilde al een poosje afvallen maar het kwam er steeds niet van. Tot Slimmer Slank voorbij kwam op Facebook met een interessant aanbod voor 1 week. Afgelopen maandag begonnen en al 3 kg lichter. Ik ga zeker door en raad het ook zeker aan. Geen moeilijke gerechten en uren in de keuken staan en ook geschikt voor het hele gezin.

Anouk was verbaasd…5kg kwijt

Ik ben super blij dat ik gereageerd heb op de fb pagina van Susanne. Het lukte maar niet om af te vallen in mijn overgang. Maar ben nu 4 weken bezig en ben al ruim 5kg kwijt. En geef mijn eigen draai aan de recepten met de richtlijnen van Susanne. Zo komen we er samen uit. Met een super resultaat.

Hermien…3kg lichter

Ik wilde al een poosje afvallen maar het kwam er steeds niet van. Tot Slimmer Slank voorbij kwam op Facebook met een interessant aanbod voor 1 week. Afgelopen maandag begonnen en al 3 kg lichter. Ik ga zeker door en raad het ook zeker aan. Geen moeilijke gerechten en uren in de keuken staan en ook geschikt voor het hele gezin

Elsa schreef het volgende…

“Ik was al langere tijd veel te zwaar.
Na medicijn gebruik voelde ik mij echter totaal niet meer lekker in mijn vel. Ik had zelf al geprobeerd om af te vallen en ook samen met een diëtiste en sportondersteuning, maar nog niet met het gewenste resultaat. Ik wou er echt serieus mee aan de slag en via internet vond ik toen Susanne.
Ik sprak vooral met haar af omdat het allereerst dichtbij was, maar ook sprak de inhoud van haar programma mij aan. Ik hoopte dat ik bij haar de begeleiding en inzicht in het afvallen kon krijgen om het zo echt te laten slagen.

Om eerlijk te zijn had ik wel twijfels bij het slikken van capsules bij ondersteuning om af te vallen. Dit heb ik besproken met Susanne en ze legde mij uit dat ik niet door de capsules zou afvallen en de kilo’s er niet weer aan zouden vliegen wanneer ik daarmee stopte, maar dat het meer ging om wat je at. De capsules zijn ter ondersteuning om geen hongergevoel te hebben en een stabiele suikerspiegel te houden.

Uiteindelijk ben ik toch op 1 augustus 2017 gestart en op 16 april 2018 was ik ruim 22 kg afgevallen.

Ik voel mij weer lekkerder in mijn vel en schaam mij niet meer voor hoe ik eruit zie! Dat is voor mij echt het grootste voordeel. Hierdoor voel ik mij zekerder en ben ik weer blij met mijn kleding. Daarnaast ben ik nu weer bijna op gezond gewicht, wat ik ook erg belangrijk vind. Verder vind ik het een voordeel dat ik nu zelf weet hoe ik goed moet eten, wat bij mij past en wat dus kennelijk werkt.

Ik zou het programma zeker aanraden! Allereerst omdat het voor mij dus gewoon echt heeft gewerkt. Wat ik er zo fijn aan vind is dat ik het nu ook zelf kan en geloof heb dat ik dit kan vasthouden. Ik heb nu zelf inzicht in wat gezond en goed voor mij is en weet hoe ik het kan bereiken.

Ik vind de begeleiding erg fijn! Ik had het vooral in het begin echt nodig dat iemand mij meer inzicht gaf, maar ook dat ik vragen mocht stellen. Daarnaast is het fijn om in het begin gewoon een menu met recepten te kunnen volgen. Maar nu ik wat langer op weg ben laat ik dit steeds meer los en weet ik zelf hoe ik het goed kan volhouden.”

Wat een prachtig resultaat en wat ben ik trots op Elsa! Super!

Nicole…ik ben deze challenge blanco aangegaan…3.8 kwijtgeraakt

Ik ben deze challenge blanco aangegaan en wat is het resultaat goed ! In deze week ben 3,8 kg kwijtgeraakt. De instructie films zijn heel duidelijk en door de pillen blijf je energiek en moest ik echt letten op dat ik bleef eten, totaal geen hongergevoel gehad. Uit eerdere lijn ervaring moest ik het hebben van discipline en hele dagen honger en een hoofdvogel. Hoe anders was dat nu!!! Echt super blij! Ik pak het vervolg ook aan en heb mij reeds weer aangemeld!
Op naar een slanke zomer 😆😉

Simone…superblij 5kg kwijt

Super blij dat ik mee heb gedaan met de Challenge April. Ik voel me hartstikke goed, de amino pillen houden mijn honger perfect weg. In een maand 5 kg kwijt. Heel blij! En ik ga gewoon door!
Plus nog even iets.. De aminopillen helpen om je honger gevoel weg te houden EN de cravings.. Die onweerstaanbare neiging om maar van alles te eten die ik altijd had in de week voordat ik ongesteld werd. En eigenlijk wel weken achtereen toen ik eenmaal in/over de overgang ging. Ben er echt blij mee, hebben jullie dat door?

Edith dankbaar dat deze challenge op mijn pad kwam…

Dankbaar dat deze challenge op mijn pad kwam. Ik voelde mij al langer niet lekker in mijn lijf en wilde dit graag veranderen.
Met Susanne en haar Facebook site is dat gelukt 🤗.
Eindelijk een levenswijze waarbij je juist wél mag eten. Eindelijk zonder honger en met heerlijke duidelijke richtlijnen en recepten.
Ik voel me weer energiek en prettig in mijn lijf. Mede door al de heerlijke groente en fruit 😁
Ik ben nu 9 kilo kwijt en ben zelfs tijdens mijn vakantie 2 kilo afgevallen 😁.
De begeleiding is geweldig! De Facebook pagina is overzichtelijk, de kookvideos en andere video’s zijn super leuk, en Susanne is heel duidelijk en spontaan.
Dank je voor je steun en begeleiding Susanne.
Ik wil nog heel graag genieten van je professionele begeleiding zodat dit mijn levensstijl blijft 

Voor Wie?

Voor iedereen die nog niet weet hoe het anders kán.

Geef mij Susanne 7 dagen…

En jij alles krijgt wat je nodig hebt om te starten met deze succesvolle…

Verander Slim je Gewicht Challenge

Inclusief: Persoonlijke Coaching en 21 Aminoform capsules.

Profiteer daarom nu direct en reserveer hier online je plek: Klik hier… 

 

Op deze pagina staan de resultaten van deelnemers Verander Slim je Gewicht Challenge. Resultaten kunnen variëren en verschillen per persoon als hierboven beschreven. disclaimer.