Referenties deelnemers Verander Slim je Gewicht Challenge van Slimmerslank

Simone Ypkemeule heeft Slimmerslank beoordeeld — 5 sterren

Super blij dat ik mee heb gedaan met de Challenge April. Ik voel me hartstikke goed, de amino pillen houden mijn honger perfect weg. In een maand 5 kg kwijt. Heel blij! En ik ga gewoon door!
Plus nog even iets.. De aminopillen helpen om je honger gevoel weg te houden EN de cravings.. Die onweerstaanbare neiging om maar van alles te eten die ik altijd had in de week voordat ik ongesteld werd.. En eigenlijk wel weken achtereen toen ik eenmaal in/over de overgang ging. Ben er echt blij mee, hebben jullie dat door?

Monique Jakobs – raadt Slimmerslank – aan.

Snelle levering en heerlijke recepten. De recepten zijn heerlijk en door de kook video’s makkelijk te maken.

Monica Groenendijk heeft Slimmerslank beoordeeld — 5 sterren

Door contact te onderhouden met Susanne gaan we op een andere manier verder. En wat gebeurt er, ik val af, voel me beter en heb me stoelgang terug. Na de vakantie gaan we verder. Ik heb goede hoop en vindt het héél erg fijn dat er eindelijk iemand is die mij serieus neemt.
Dank je wel Susanne.

Anouk de Kemp heeft Slimmerslank beoordeeld — 5 sterren
Ik ben super blij dat ik gereageerd heb op de fb pagina van Susanne. Het lukte maar niet om aftevallen in mijn overgang. Maar ben nu 4 weken bezig en ben al ruim 5kg kwijt. En geef mijn eigen draai aan de recepten met de richtlijnen van Susanne. Zo komen we er samen uit. Met een super resultaat.
Jolanda Fictoor heeft Slimmerslank beoordeeld — 5 sterren

Echt top om mee te starten! Na een week zie je echt resultaat! 2 kilo en 6 cm buikomvang kwijt. Prettig dat je een testweek kunt doen. Je kunt daarna beslissen of je door wilt gaan. Financieel voor mij geen optie, maar voor anderen waarschijnlijk wel. Ik zeg probeer het!

 

Hermien van Dijk heeft Slimmerslank beoordeeld — 5 sterren

Ik wilde al een poosje afvallen maar het kwam er steeds niet van. Tot Slimmer Slank voorbij kwam op Facebook met een interessant aanbod voor 1 week. Afgelopen maandag begonnen en al 3 kg lichter. Ik ga zeker door en raad het ook zeker aan. Geen moeilijke gerechten en uren in de keuken staan en ook geschikt voor het hele gezin.

Jolanda Van der Mey heeft Slimmerslank beoordeeld — 5 sterren
Ik ben helemaal happy, de eerste week 4 kilo eraf.Toen na 4weken weer een keer gedaan met de capsules en weer 3 kilo eraf .Nu na 6weken 11 kilo lichter.Het helpt echt ! En makkelijk te doen met de capsules , geen honger!!!!
Claudia Steinborn raadt Slimmerslank – aan.

Ook ik heb met de challenge meegedaan.Allereerst mijn dank voor de goede begeleiding! Het resultaat mag er zijn, ik voel me goed en heb op geen enkel moment een hongergevoel gehad.Ik ga nog lekker even door, en ik zou zeggen….meld je ook aan, je krijgt er echt geen spijt van!

Santon Monique heeft Slimmerslank beoordeeld — 5 sterren

Ik ben blij dat ik op deze site terecht gekomen ben !!!! zeker weten dat ik hem dikwijls zal bezoeken, want hier mogen ook een paar kilokes af na de feestdagen, maar dan wel op een gezonde manier 

Bea van den Berg raadt Slimmerslank – aan.

Meegedaan met de Mei-challenge, voel me helemaal top. Inmiddels 1,5 kg kwijt, gaat prima met de ondersteuning van de amino capsules. OOk heel blij met de recepten en boodschappenlijst. Doe boodschappen voor de hele week, scheelt enom veel tijd ( en kilo’s 😕😕) Ik ga nog even door !!!

Natalie Walters raadt Slimmerslank – aan.

Super blij!!! 2 kilo in een week eraf en heerlijkkkkk gegeten. Elke dag iets nieuws lekkers. Jammie! Voel me gezonder, Fitter en heb energie om m’n huis te gaan schoonmaken 😂 Ik ga door en heel blij met de hulp van Susanne! 🍀🙏🏻

Marieke Vogd-Uiterwijk  raadt Slimmerslank – aan

Alle diëten gevolgd die er maar zijn pfffff….. Eindelijk , de beste gevonden! Een die ECHT WERKT SLIMMER SLANK Susanne van de Kamp BEDANKT 💋👍🏻👍🏻👍🏻als je niet weet hoe je op een gezonde en makkelijke manier kunt afvallen, dan neem je contactop met Susanne. Met uitstekende dagelijkse begeleiding, geselecteerde recepten en kookvideo’s. Zo kan iedereen het volhouden. Probeer t eens een keer!

Marga IJpelaar raadt Slimmerslank – aan

Heb vorige week 1 week gebruik maakt van de actie en ben in die week 4,3,kg afgevallen. Normaal zijn er veel dingen die ik niet lust maar ik luste alles. Overal ook goed antwoord op gekregen. Filmpjes van de maaltijden waren ook heel duidelijk.

Sylvia Tempert  raadt Slimmerslank – aan.

Ik raad mensen aan die af willen vallen het via/met slimmer slank te doen dan krijg je amino pillen om de honger te stillen waar aminozuur in zit en vitaminen, en met behoud van spierkracht. Bovendien krijg je veel tips hoe je het t beste kan aanpakken en waar je op moet letten en hele verrassende recepten en het resultaat is verbluffend. Nu 1.5 week bezig en 3 kilo en 8 ons is er al af. De eerste mensen zien al dat ik ben afgevallen, hoe leuk is dat! En toch gezond af vallen! Dus ik ben er super blij mee. YES YOU CAN!

Susanne Orthomoleculair gewichtscoach

Voor Wie?

Voor iedereen die nog niet weet hoe het anders kán.

Geef mij Susanne 7 dagen…

En jij alles krijgt wat je nodig hebt om te starten met deze succesvolle…

Verander Slim je Gewicht Challenge

Inclusief: Persoonlijke Coaching en 21 Aminoform capsules.

Profiteer daarom nu direct en reserveer hier online je plek: Klik hier… 

 

 

 

 

Op deze pagina staan de resultaten van deelnemers Verander Slim je Gewicht Challenge. Resultaten kunnen variëren en verschillen per persoon als hierboven beschreven. disclaimer.