Lever detox kuur

Lever detox kuur, het is een vast gegeven dat je lever vaak overbelast wordt hetzij door minder gezonde voeding, alcohol, roken,en (lucht) zuurstofvervuiling. Het is dan ook slim en verstandig je lever meerdere keren per jaar (zeg 3 tot 4 keer) te reinigen met een lever detox kuur. De lever detox is een kuur die zeer gemakkelijk voor iedereen van uit huis is uit te voeren.

Waarom een lever detox kuur…

Een lever detox kuur is een algemeen begrip en heeft veel landelijke bekendheid onder de bevolking en geniet vooral bij bekende Nederlanders zoals Patty Brard bekendheid. Vooral 50 plussers doen er goed aan regelmatig een lever detox kuur te doen, dit alleen al om regelmatig de lever te activeren door het reiniging te bevorderen waardoor een betere werking van de lever plaats vindt. Tevens zorgt een detox lever kuur voor een betere stoelgang en dus beter werkende darmen.

Ondersteuning van de consulent…

Als u bij Slimmerslank uw afslankpakket bestelt kunt u gebruikmaken van de gratis online begeleiding. U staat er dus niet alleen voor. U hebt wekelijks contact met de consulent en per email ontvangt u een begeleidingsmap.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!