Makkelijk snel direct gezond afvallen?

Let op! Hier is je korting van €25,-

Hiermee kun je zeer voordelig starten met het programma

Makkelijk snel direct gezond afvallen.

Let op: Deze pagina krijg je maar één keer te zien!

“Geef Mij 2 Minuten en ik laat je zien hoe je het programma makkelijk snel direct gezond afvallen kunt starten”

Op deze pagina vind je dé oplossing hoe jij met gemak je kilo’s verliest!

Totale waarde van het online Fatburner Programma Basis is € 49,95

Alleen via deze pagina met € 25,- korting van €49,95

voor slechts € 24,95

Dit aanbod vind je nergens anders op mijn website en het aanbod komt niet meer terug.

(En is slechts 30 minuten geldig.)

BESTELLEN EN DIRECT TOEGANG

 

Wil je eenvoudig en gezond afvallen in, maar je hebt geen idee hoe?

Je wilt graag: hulp & support gedurende deze 4 weken?

Direct een fitter en energieker gevoel?

Dat de kilo’s daarna echt wegblijven?

Let op: dit is een éénmalig aanbieding voor jou! Profiteer dus snel van deze speciale aanbieding!

 

Misschien herken je dit wel als je graag wilt afvallen?

 • “Wat ik ook probeer, ik krijg mijn buikje maar niet weg. Het wordt alleen maar erger. Ik wordt er echt wanhopig van. Ik vraag me af wat ik verkeerd doe?”
 • “Ik heb zoveel leuke kleding in de kast hangen, maar alles zit te strak.”
 • “Ik eet echt heel weinig, maar val niets af. Ik voel me de hele dag alleen maar slap en futloos. Ik wil graag afvallen, maar niet de hele dag honger hebben.”
 • “Ik start vol goede moed met een dieet op maandag. Maar op donderdag stop ik er al weer mee, omdat ik de hele dag verga van de honger!”
 • “Ik wil zo graag het gewicht van vóór mijn zwangerschap weer terug. Maar ik krijg die laatste paar hardnekkige kilo’s er echt niet af.”
 • “Ik wil best gezond eten, maar ik kan maar niet van die heerlijke koekjes, chocolade, chips en andere lekkere snacks afblijven.”
 • “Ik schaam me voor mijn buikje en mijn ‘love handles’. Maar hoe kom ik daar op de juiste manier vanaf? En hoe voorkom ik dat ze terugkomen?”
 • “Ik wil echt wel gezond eten, maar hoe kom ik aan een gezond weekmenu met makkelijke en lekkere recepten? Zonder dat het me teveel tijd kost?”

Je wilt maar al te graag eindelijk je overtollige kilo’s kwijt raken, maar:

 • Je weet echt niet meer hoe?
 • Je weet niet hoe je dat met je gezin moet combineren? Of met je baan?
 • Je hebt te veel verleidingen en vindt lekker eten veel te belangrijk?
 • Je wilt je wijntje niet laten staan?
 • Je hebt geen idee wat je dan wel en niet kunt eten?
 • Je bent bang dat je je slap en futloos gaat voelen?

Je hebt al zoveel andere methodes geprobeerd en wie zegt je dat deze methode wel werkt?

Hoe fijn zou het zijn als het je nu wél lukt om die overtollige kilo’s af te vallen?

In het Body & Buik Fatburner Basis Programma ontdek je:

 • Hoe je eindelijk je buikvet verbrandt en snel gaat afvallen, zonder dieet maar met een andere levensstijl.
 • Met welke voedingsmiddelen jouw suikerspiegel stabiel blijft, zodat je de hele dag energie hebt en geen acute trek in wat lekkers.
 • Welke producten je beter kunt vermijden, ook al denk je dat je goed bezig bent (tip: light producten, fruit smoothies en veel dieet producten met nep suikers).
 • Hoe je binnen een week al voelt dat je kleren losser zitten, doordat je centimeters omvang verliest.
 • Hoe je door een simpele work-out (van slechts 7 minuten) een nog betere vetverbranding krijgt.
 • Hoe je nog steeds kunt genieten van voedingsmiddelen die je een fijn gevoel geven zoals chocolade en een wijntje (echt!)

Hoe een streng of ongezond dieet volgen niet meer nodig is: die tijd is voorbij. Met je nieuwe levensstijl blijf je blijvend op een voor jou verantwoord gewicht.

Hai, ik ben Susanne van der Kamp

Coach Slimmerslank Susanne

Coach Slimmerslank Susanne

Al vanaf mijn 14e jaar ben ik gefascineerd door afvallen. Mijn moeder was eeuwig aan het lijnen zonder resultaat: ze hield het nooit vol en had altijd honger. Het slank blijven ging mezelf aardig af, tot mijn zwangerschap. Met veel honger lijden (en chagrijnig zijn), kreeg ik mijn 14 kilo’s teveel er eindelijk weer af. Ik ontdekte de opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer, waarbij ik leerde welke voedingsstoffen nodig zijn om makkelijk zonder honger een kilo per week af te vallen. Hieruit is mijn afslankstudio SlimmerSlank in Groningen ontstaan. Als voedingscoach heb ik inmiddels honderden mensen geholpen om gewicht te verliezen (met name buikvet). Omdat er een wachtlijst ontstond heb ik dit online programma ontwikkeld.

Mijn missie

Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen hun body & buikvet te verbranden en weer grip op hun gewicht te krijgen. Zodat ze weer lekker in hun vel zitten en vol zelfvertrouwen zijn. Daarom heb ik het 4 weken Body & Buik Fatburner Programma ontwikkeld. Hiermee kun ook jij makkelijk en gezond afvallen. Ik geef je alle geheimen van mijn methode en begeleid je stap voor stap. Met al mijn kennis en ervaringen van de afgelopen jaren én de nieuwste inzichten die wetenschappelijk onderbouwd zijn! Over gezond afvallen, body en buikvet verbranden, superfoods, het gebruik van supplementen voor je vetverbranding en nog veel meer….

5 Redenen om mee te doen aan het Body & Buik Fatburner BASIS Programma

Je begint direct met afvallen. Je merkt al binnen een paar dagen dat je kleren losser zitten. Je zit lekkerder in je vel, krijgt meer energie en past eindelijk weer die leuke kleren.

Je krijgt handige weekmenu’s en heel veel makkelijke en lekkere recepten. Je leert welke voedingsmiddelen je vetverbranding activeren (zolang als jij wilt). Je kunt daarbij blijven genieten van je eten en van wat jij lekker vindt.

Je krijgt dankzij de werkzame (gratis) supplementen de juiste voedingskeuzes een stabiele suikerspiegel zodat je van je suikerverslaving (en de bijbehorende energie dip en snoepbehoefte) kunt afkomen.

Je voelt je weer aantrekkelijk, omdat je binnen no-time je taille weer ziet (en je body & buikvet als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen).

Je raakt eindelijk je body & buikvet voorgoed kwijt, dankzij je nieuwe lifestijl.

 

Bestellen en direct toegang voor 24,95 

 

Wat zit er in het BASIS Body & Buik Fatburner Basis Programma?

Het uitgebreide stappenplan van de Body & Buik Fatburner Methode 

Een duidelijk stappenplan van de methode: van het rustig ontgiften tot het beginnen met je vetverbranding en hoe je deze vetverbranding in stand houdt.

Handig weekmenu met 60 makkelijke en lekkere recepten

Wat kies je voor ontbijt, lunch en avondeten. Wat zijn gezonde tussendoortjes?

Slimme voedingsmiddelenlijst

Met deze slimme voedingsmiddelenlijst kun je heel makkelijk je boodschappen doen, omdat je hiermee precies weet wat je in huis moet halen tijdens het Body & Buik Fatburner Programma.

Handig informatieboekje

In dit boekje lees je alles over de  sleutel naar je succes. Het bevat alle informatie die je nodig hebt voor het beste resultaat met het Body & Buik Fatburner Programma.

Slimme checklist voor je voorraadkast

Een uitgebreide checklist waarmee je je voorraadkast voorziet van de juiste en gezonde producten voor jou, en de minder goede producten kunt vervangen.

Een Workout van slechts 7 minuten…..

Krachttraining,  makkelijke oefeningen die je thuis kunt doen in slechts 7 minuten voor dubbele vetverbranding.

Etiketten lezen

Leer etiketten lezen zodat je de verborgen suikers in producten ontdekt.

Ik help je met het programma makkelijk snel direct gezond afvallen waardoor snel je buikvet gaat verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Als je deelneemt aan het Body & Buik Fatburner Programma ontvang je:

 • Gratis detox-kuur
 • Coaching en ondersteuning via de besloten Facebook groep
 • Diverse interessante video’s (voor o.a. een perfekte workout)

Wat anderen zeggen over het Body & Buik Fatburner Programma:

Ik wilde14 kilo afvallen en niet meer ongelukkig over mijn vormloze lichaam. “Na een lange periode van het proberen van verschillende diëten (shakes, minder eten, ziekenhuisdiëten enz. enz.) was ik het zo zat! Niks hielp meer. Ondertussen voelde ik me echt ongelukkig en onzeker. Onder begeleiding van Susanne ben ik met het VIP-programma mijn eetpatroon gaan aanpassen en ik viel al snel  kilo’s af! Op eigen kracht ben ik verder gegaan. Na ruim een jaar is mijn gewicht nog steeds stabiel en ben ik zelfs nog 2 kilo afgevallen. Het is geen dieet maar een andere manier van eten. Je bent je ervan bewust wat je eet! Mijn man en kinderen wilden er eerst niets van weten, maar nu eten ze allemaal met me mee! Dank je wel, Susanne!” 

Claudia SmitVishandel Andrë Smit

Yes! Mijn zwangerschapskilo’s eraf dankzij mijn nieuwe eetpatroon! “Acht maanden na de geboorte van mijn dochter vond ik het tijd om de extra kilo’s er weer af te krijgen. Ik probeerde gezonder te gaan eten, maar elk weekend had ik wel weer een excuus om me te laten gaan. Ik viel dus niet af. Mijn collega’s hoorde ik over SlimmerSlank: hoe ze waren afgevallen en niet meer aankwamen. Met voedingssupplementen had ik niet zoveel, maar na het bestuderen van de ingrediënten kwam ik tot de conclusie dat het geen kwaad zou kunnen. Susanne en ik keken samen naar mijn leef- en eetgewoonten en stelden een plan op. Al snel was ik dankzij het VIP-programma de eerste kilo’s kwijt. Een goede stimulans om verder te gaan! Vragen over voeding mailde ik naar Susanne en dan kreeg ik snel een duidelijk antwoord. Na 5 afspraken bij Susanne heb ik besloten de laatste 2 kilo zelfstandig te doen. Ik had hiervoor voldoende handvatten, Ook de laatste kilo’s gingen er zo af. Met alles wat ik van Susanne geleerd heb, weet ik dat de kilo’s eraf blijven. Bedankt!”

Marloes Lenting

Ik wilde 23 kilo verliezen en 78,5 cm minder omvang dankzij mijn nieuwe lifestyle! “Toen ik een keer mijn BMI uitrekende, was ik in shock. De waarde die er uit kwam, kon toch niet kloppen? Dat ik met mijn BMI een obesitaswaarde had? Ik had al een paar keer op Facebook SlimmerSlank gezien en heb meteen contact gezocht met Susanne. Het gesprek verliep zo prettig dat ik gelijk de volgende dag ben begonnen met het ‘Fatburner Plus Programma’. Het is een prettig en goed vol te houden programma. Je hebt de ruimte om te variëren waardoor het interessant blijft. Zelfs tijdens de vakantie ging het goed! Susanne staat altijd voor je klaar met raad en daad en dat is erg prettig. Ik ben afgevallen volgens plan en 78,5 cm in omvang kwijtgeraakt! Een resultaat om trots op te zijn! Ik weet ook niet wat het was, maar er ging in één keer een knop om. Mijn lifestyle heb ik compleet aangepast. Het voelde niet als een dieet, het ging vanzelf.”

Brenda Mars

“Ik wilde 8 kilo minder!” “Ik heb twee kinderen en na de jongste kwam mijn gewicht aardig omlaag, echter de laatste 5 a 6 kilo’s lukten maar niet. Ik heb van alles geprobeerd, een diëtiste, het Cambridge dieet, opletten met wat ik eet, boeken lezen,  ooit zelfs nog Dokter Frank gedaan. Iedere keer gingen er wel kilo’s van af, maar na enige tijd zat het er ook weer bij! Doordat Susanne kristalhelder uit kan leggen wat bepaalde voedingsmiddelen met je lichaam doen, drong het ook echt tot mij door waar ik nog winst kon behalen. En dat was nog zat! Ik heb het Body en BuikFatburner Plus gevolgd en het gevolg is dat ik zonder enige moeite en zonder enig hongergevoel of trek ruim wat ik wilde ben afgevallen, meer nog dan ik had gewild.”

Isabella KümmerlenEquisabella Coaching

Bestellen en direct toegang voor 24,95

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Ik heb het de komende tijd druk en heb helemaal geen tijd om met zo’n programma bezig te zijn.

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Je ontvangt een handige boodschappenlijst, een makkelijke weekmenu en heel veel lekkere gratis recepten. Zo is anders eten alleen maar leuk! Je zult merken dat je je al snel fitter en slanker gaat voelen, met meer energie.

Het is vast niets voor mij.

Misschien denk je wel dat zo’n programma niets voor jou is. Dat je niets lekkers meer mag eten. Of dat je de hele dag honger moet lijden. Of dat je heel streng moet zijn. Dat is niet zo: het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en je aan het stappenplan houdt. Wij zorgen voor de rest. Heel veel andere vrouwen (en mannen) dachten net zoals jij. Maar zij deden toch mee aan het programma. En: ze zijn inmiddels blijvend afgevallen…

Eenmalig investeren, blijvend resultaat.

Zou het niet geweldig zijn als je op een hele makkelijke manier – in slechts 4 weken aanleert – hoe je gezond kunt leven? En dat je ook aanleert hoe je na die 4 weken blijvend grip krijgt op je gewicht? Nooit meer hoeft te jo-jo-en met je gewicht? Nooit meer verschillende maten kleding in je kast nodig hebt? Blijvend meer energie hebt dankzij je gezonde lifestyle? En geen zin meer in ongezonde tussendoortjes?

Moet ik per se sporten?

Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af als je maar regelmatig gewoon beweegt (wandelt, fietst of de trap pakt in plaats van de lift). Maar: hoe meer je beweegt, hoe meer je natuurlijk afvalt dankzij de betere vetverbranding.

Ik eet heel vaak buiten de deur. Is dat een probleem?

Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Mail me gerust voor tips!

Ik ben vegetariër. Kan ik dan ook meedoen aan het programma?

In principe wel: in het weekmenu zitten ook vegetarische gerechten. Mail me gerust voor advies en meer informatie.

Vragen en antwoorden

 • Moet ik direct veel tijd besteden aan het Body & Buik Fatburner Basis Programma?

Nee. Dankzij het handige stappenplan, het weekplan met eenvoudige (maar lekkere) recepten, de praktische boodschappenlijst en de slimme checklist voor je voorraadkast kun je heel efficiënt aan de slag.

 • Hoe weet ik wat ik wel en niet kan eten?

Je krijgt van mij een voorbeeld menu’s met lekkere en vooral makkelijke recepten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Uiteraard hebben we ook lekkere tussendoortjes voor je bedacht.

 • Geef je ook ondersteuning tijdens je programma?

Zowel bij het Basis, Plus als VIP Programma krijg je toegang tot de besloten Facebook groep. Ikzelf zal daar ook vragen beantwoorden en tips geven. De deelnemers helpen elkaar ook in de Facebook groep. Dit is handig als je het even niet meer weet en iemand iets wilt voorleggen.

Een leuk weekmenu met uitgekiende recepten voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes Schakel ons dus gerust in! Bij het VIP programma krijg je ook persoonlijke begeleiding van mij: 2 coachingsgesprekken en een gratis intake/uitgebreide voedingsanalayse met tips voor de toekomst. Let op: het aantal plekken per maand is beperkt dus wacht niet te lang met aanmelden!

 • Wat nou als ik opeens niet meer ben gemotiveerd?

Niet opgeven! Op de besloten Facebookpagina kun je altijd mijn hulp inroepen of die van de andere deelnemers. Samen krijgen we je vast weer gemotiveerd. Tijdens het VIP programma kun je altijd op mijn begeleiding rekenen (twee gratis coachingsgesprekken, toegang tot de besloten Facebookgroep en je mag me altijd mailen met je vragen).

 • Is dit niet te zwaar voor mij? Kan ik het wel volhouden?

Als je een normale conditie hebt en voldoende motivatie, dan houd jij het ook zeker vol. Ik geef je een handig stappenplan, een leuk weekmenu met lekkere recepten, een boodschappenlijst met de juiste boodschappen, veel tips & tricks én begeleiding. Jij hoeft de stappen alleen maar te volgen!

 • Ik gebruik medicijnen, kan ik dan wel meedoen?

In principe kun je ook als je medicijnen slikt, meedoen aan het Body & Buik Fatburner Basis Programma. Neem dan voor de zekerheid nog even contact met mij op voordat je je aanmeldt. Dan kijken we samen of deelname aan dit programma ook voor jou geschikt is!

 Mirjan GrootTulips Woman

Yes, 12 kilo minder dankzij mijn nieuwe eetpatroon.  “In ruim enkele maanden ben ik 12 kilo afgevallen met het Body & Buik Fatburner Programma Basic van Slimmerslank. Door de duidelijke handleiding en heerlijke recepten was het, ook zonder persoonlijke ondersteuning, makkelijk te doen. Bovendien heeft het mij geleerd hoe ik blijvend gezond en toch lekker kan eten.”  

  Mathilda Lubbers

Binnen vijf weken op mijn ideale gewicht!“Na de geboorte én een lange borstvoedingsperiode van mijn 2 prachtige dochtertjes was ik 6 kilo aangekomen. Dankzij het VIP-programma van Susanne  was ik binnen enkele weken weer op mijn ideale gewicht. Ik ben ik niet alleen afgevallen, maar heb vooral kennisgemaakt met ‘anders eten’. Daarna heb ik genoten van heerlijk ‘anders’ eten én van het resultaat. Beide zijn gebleven.” 

Gun jij het jezelf om nu eindelijk die 3-5 kilo binnen 4 weken af te vallen, op een makkelijke, gezonde en blijvende wijze?

Bestellen hier en je krijgt direct toegang tot het BASIS FATBURNER Programma voor 24,95

Niet goed geld terug

Bedenktijd 14 dagen