Morgen begin ik echt met afvallen…

Morgen begin ik echt…afvallen als het maar niet nu is…

Smoezen  waarmee we belangrijke dingen uitstellen.

  • Ik kan er best mee stoppen als ik het echt wil.
  • Ik ga nog wel een keer stoppen met ongezond te veel eten en drinken.
  • Ik ben er niet echt aan verslaafd zoals anderen, dus ik hoef  niet echt te stoppen.

Ik moet me eerst voorbereiden, ik ben er nog niet aan toe. Ik weet niet  hoe ik moet beginnen, wat de juiste aanpak is en hoe ik ga leren dat het mij wel gaat lukken.

  • Nu is het geen goed moment.
  • Morgen begin ik met lijnen.
  • Na de kerst is een goed moment; met nieuwjaar.
  • In de zomer is het een goed moment, dan heeft je lichaam geen vetreserves nodig.
  • Maar in de vakantie wil ik lekker eten, dus na de vakantie is toch beter.

Later heb ik meer tijd geld ruimte en rust. Ik maak eerst die kleine klusjes af, en dan begin ik eraan – aan het afvallen naar een gezond gewicht. Later heb ik ook meer tijd voor mijn partner of gezin of gewoon voor  mezelf.

Gratis online begeleiding bij afvallen…

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!