Multivitaminen afvallen…

Afvallen met multivitaminen en mineralen is absoluut noodzakelijk en zijn onmisbaar voor het goed blijven functioneren van het lichaam. Tijdens het afvallen en sporten hebben we een hogere behoefte aan multivitaminen en mineralen (dit vanwege de snellere vetverbranding en hoger energie niveau) dan zijn Voornamelijk de B, C en E multivitaminen essentieel. Vita Slim is een zorgvuldig samengestelde multivitaminen tablet om gezond en fit te blijven.

Waarom multivitaminen werken als je wilt afvallen.

Vrije radicalen komen vrij bij de normale stofwisseling en zijn onvermijdelijk.Tijdens afslanken en trainingsinspanningen verhogen echter de productie van vrije radicalen. Vrije radicalen hebben een negatieve invloed in het lichaam en worden ook wel de biochemische terroristen genoemd. Multivitaminen bevat diverse Anti Oxidanten die de vrije radicalen tegengaan. De belangrijkste Anti Oxidanten zijn Vitamine A, C, E en Selenium.

Multivitaminen A en D kunnen in het lichaam worden opgeslagen. Deze multivitaminen zijn in een veilige dosering aan het product Vitanslim  toegevoegd.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!