Nu naar een gezond gewicht…afvallen

Nu naar een gezond gewicht afvallen. Van uitstel komt afstel…Wees lief voor je toekomstige zelf. Probeer je toekomstige zelf te zien als iemand om wie je geeft en met wie je het beste voorhebt. Zie je ergens tegen op, bedenk dan als ik het uitstel , hoe staat het er dan over een maand voor of over twee jaar. Kan ik er nu al iets aan doen om ervoor te zorgen dat ik er dan beter uitzie.

Heb je het idee dat er later meer tijd zal zijn voor een gezond gewicht? Zou jij er tijd voor hebben als het nu moest gebeuren? Nee? Oké, dan is dat over een paar maanden waarschijnlijk nog steeds zo.

Moet je jezelf een gezond en slanker lichaam ontzeggen? Ongemak is zo’n detail. Bedenk: alles wat je liever wilt, dat wil je nu al. Je ziet alleen maar op tegen de moeite die het kost.

 Ha, mijn lichaam is hard aan het werk; ik werk aan mijn gezondheid!  Spanning en ongerief bij het stoppen met slechte eetgewoontes? Denk dan : hoe slechter ik me voel, des te duidelijker is het dat dit nodig was en goed voor me is. Als ik dit volbreng train ik mijn zelfdiscipline. Hoe vaker ik dit doe , hoe  sterker het wordt.

Gratis online begeleiding bij afvallen…

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detox kuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!