Online afvallen…met online begeleiding

Online afvallen waar je ook bent en dat dan toch je coach online afvallen direct online bereikbaar is. En wil je snel resultaat met je online coach die ervaring heeft en jou kan helpen met het online afvallen. Is de reden omdat je druk bent met je werk je kinderen of vind je het gewoon zeer prettig om vanuit huis achter je computer online te gaan afvallen?

Slimmer Slank heeft al meer dan 14 jaar ervaring met het begeleiden van mensen op afstand dus online afvallen en niet zonder succes. Wat als een zeer prettig voordeel wordt ervaren is dat je alert kunt reageren als je even vastzit met kan ik dit wel eten of is het beter dit even niet te doen.

Ook is het prettig als je je vraag kunt stellen aan je persoonlijke coach online afvallen waar je dan ook direct wat mee kunt.

Online afvallen de voordelen…

Susanne van der Kamp gediplomeerd Orthomoleculair Suppletie adviseur gewichtsconsulent en expert op het gebied van voeding gezondheid en gewichtsbeheersing is je persoonlijke coach online afvallen die het contact met je onderhoud tijdens het online afvallen. Op het moment dat je het dieetpakket hebt besteld ontvang je direct het volledige online afvallen begeleidingsmap. Indien je gebruik wenst te maken van het programma online afvallen laat het Susanne weten. Klik Hier.

Online afvallen met begeleiding…

Slimmer Slank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen u graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmer Slank vormen de sleutel tot succes.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!