Ontgiften…is het opruimen van afvalstoffen

Ontgiften is het opruimen van afvalstoffen die je beter niet in je lijf kunt houden. Ontgiften met detox is voor iedereen geschikt. In deze maatschappij worden wij namelijk dagelijks aan diverse toxische stoffen blootgesteld als uitlaatgassen, (passief mee) roken, bespoten groenten enz.

De voordelen van ontgiften met detox  zal door een ieder anders ervaren worden. Het is namelijk afhankelijk van hoeveel toxische stoffen je in het lichaam hebt. Dit is afhankelijk van diverse factoren zoals de individuele stofwisseling en de levensstijl die gehanteerd wordt. Zo heeft ontgiften met detox bijvoorbeeld extra veel positieve invloed bij mensen die roken of regelmatig alcohol gebruiken.

Hoe lang duurt een ontgifting…

Ontgiften is een kuur van 5 dagen.

In deze 5 dagen ontgift je je lichaam van achterblijvende afvalstoffen die zijn opgeslagen in je lever, darmen, en het bloed. Het ontgiften ondersteund het lichaam beter en sneller te reinigen, waardoor het ook overtollig vet af gaat breken met als voordeel dat je een fitter gevoel en een gezondere uitstraling krijgt.

Hoe meer afvalstoffen zich in het lichaam begeven hoe gemakkelijker je lichaam vet opslaat en minder goed je voedsel verwerkt. Door vooraf aan een dieet gebruik te maken van detox ontgifting kuur gaat je vetverbranding ook sneller.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!