Ontgiftingskuur…

Ontgiftingskuur, ons lichaam wordt dagelijks geconfronteerd met afvalstoffen zoals uitlaatgassen, roken en luchtverontreiniging. Het ontgiften en verwerken hiervan is voor ons lichaam steeds vaker een probleem, het lichaam heeft een eigen opruimdienst maar deze moet hard werken in deze tijd van vervuiling.

Een ontgiftingskuur is met name zeer geschikt om de lever en de nieren te ontgiften. Deze concentraties van afvalstoffen zogenaamde slakken of slakkendepots, zetten zich vast in ons vet en bindweefsel. Door de moderne levensstijl van overdadige voeding, roken, alcohol, stress en te weinig lichaamsbeweging wordt een versnelde ophoping van afvalstoffen veroorzaakt. Wanneer er teveel afvalstoffen in het lichaam opgeslagen zijn kan dit effect hebben op je gezondheid, conditie en uiterlijk.

Wat doet een ontgiftingskuur met ons lichaam…

Een ontgiftingskuur doe je met een medicinale wijn genaamd body detox en bestaat uit meer dan 20 verschillende kruiden en mineralen. Een body detox ontgiftingskuur geeft je lichaam een complete reiniging door het terugbrengen van de toxische stoffen die zich in je lichaam bevinden. Deze toxische stoffen die we oppikken in het dagelijks leven worden gedragen door het bloed.

Via het bloed komen ze in de lever terecht waar ze worden gefilterd en omgezet naar een samenstelling die het andere organen mogelijk maakt deze stoffen te verwerken en verwijderen. Body detox ontgiftingskuur ondersteunt hierbij en helpt de afvalstoffen te verwijderen uit de organen en af te voeren uit het lichaam. Dit zult u aan uw lichaam voelen en zien. U zult zich niet alleen fitter en vitaler voelen maar het ook duidelijk zien aan uw huid haar en nagels.

Ontgiften na herstel van een ziekte…

Een ontgiftingskuur is ook zeer geschikt als leverreiniger. Vooral na een periode van ziekte, veel gebruik van medicijnen en andere zware belasting voor de lever. Zoals bijvoorbeeld door overmatig alcohol gebruik of roken. 

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen. Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!