Rond mijn 14e  werd ik langdurig geconfronteerd met iets waarvan ik
nu nog steeds op mijn 56e  dankbaar voor ben omdat toen mijn
missie in mijn leven al is bepaald.

Namelijk: het helpen van dames vanaf 35 jaar waarbij het zelf niet meer lukt, met het bereiken van hun gezonde gewenste gewicht.

Makkelijk, op een slimme manier met heerlijk eten en niet onbelangrijk zonder honger lijden.

De confrontatie die mijn leven veranderde

Vanaf mijn 14e ben ik al gefacineerd door afslanken. Ik werd continu geconfronteerd door mijn moeder van toen 42 jaar en haar vriendinnen die tijdens hun gezellig samen zijn bij ons thuis altijd bezig waren met pogingen om af te vallen.

De ene keer was het een sherry dieet, de andere keer stonden ze te dansen op een video van Jane Fonda. Weer een andere keer had een vriendin een boekje mee van de Weight Watchers.

Al wat er gebeurde de kilo’s gingen er niet af, sterker nog, ze werden steeds dikker.

Ik weet nog goed dat mijn moeder weer eens een poging waagde en dit keer had ze bedacht om haar kleding een maat kleiner te kopen. Je raad het al deze kleding bleef gewoon in haar kast want het lukt haar gewicht terug te krijgen wat bij die maat hoorde.

Toen mijn moeder 21 jaar was showde ze maatje 36 voor diverse kledingzaken bij ons in het dorp, maar ze merkte nadat ze 3 zwangerschappen had gehad het haar niet meer lukte om uberhaupt op een gezond gewicht te komen. Op haar 60e was ze uiteindelijk 82 kilo.

Na mijn Havo diploma stond mijn besluit vast. Ik wilde diëtiste worden. Ik had zelf als kind nooit problemen met mijn gewicht en was een slank meisje. Echter mijn broer die anderhalf jaar ouder was, is altijd een “dikkerd” geweest.

Ik dacht: “Als dit mijn voorland is, wil ik weten hoe en  wat je er nu daadwerkelijk aan kunt doen om ten eerste de kilo’s te verliezen maar dan ook grip te houden op dat juiste gezonde gewicht.”

Maar, kleine kink in de kabel.

Ik had niet het juiste vakkenpakket voor deze opleiding.

Mijn plan viel in duigen en ik kon mijn moeder en haar vriendinnen niet helpen.

Schoonheidsspecialiste

Ik besloot om dan maar voor de opleiding schoonheidsspecialiste te gaan. Ik volgde deze opleiding en daarnaast werkte ik als administratief medewerkster bij een Liften firma.

Eenmaal mijn diploma op zak, wilde ik niet in loondienst als schoonheidsspecialiste want dan ging ik teveel achteruit in mijn inkomen en omarmde dus het zelfstandig ondernemerschap. Als snel kon ik mijn baan in loondienst opzeggen.

Er kwam uiteindelijk een prachtig pand op mijn pad. Ik heb het kunnen kopen en ben er mijn salon in gestart en omdat het een voormalig fysiotherapie praktijk was met meerder behandelkamers kon ik uitbreiden. Ik plaatse er een zonnebank bij en jawel een Afslank apparaat om centimeters te verliezen. Dit liep als een trein!

Ik adviseerde mijn klanten via een bijgeleverd A viertje van het bedrijf van het Afslankapparaat met voedingsadviezen van de schijf van 5.

Ondertussen had ik een personeelslid erbij en was ik zwanger van mijn toenmalige partner.

                               

En toen gebeurde het…

Waar ik vanaf mijn 14 tot mijn 30e door gewoon een beetje goed op te letten en dus altijd een gewicht had van 58 kilo, ging ik het in mijn zwangerschap wat eten en snoepen betreft compleet mis.

Ik at alles wat ik lekker vond, snoepte m en m’s, ging speciaal naar Mc donalds voor de vanille shake,  witte broodjes Mcrocket, at grote stokbroodjes met kipkerrie. Ik at pizza’s met daarna ook nog eens ijs met slagroom. Tja en dit resulteerde uiteindelijk in 82 kilo op de schaal.

Toen mijn zoon Daan werd geboren bleven er nog 14 kilo’s teveel aan “plakken”.

Deze kilo’s wilde ik natuurlijk weer zo snel mogelijk kwijt want ik voelde me totaal niet happy in dit nieuwe lijf. Meteen aan pakken dus.

Maar hoe?

Op het Afslankapparaat mocht ik nog niet en met het A 4tjes advies met voeding van de schijf van 5 ook niet.  Ik ging aan de slag met Montiac, shakes, dieetboeken noem het maar op, echter Ik had nl. honger, steeds honger en hield het niet vol.

.
Het antwoord op de vraag: ‘Hoe ga ik dit doen?’ ontstond na mijn zwangerschap

Na een aantal jaren van aanmodderen kwam Ik uiteindelijk terecht bij een kennis die alles wist over gezonde voeding, orthomoleculaire voeding.

Dit staat in het Grieks voor Ortho = goed en Molecuul = cel

Goeie voeding voor je cellen, dat is wat ik nodig had. Ik raakte enthousiast, en besloot meteen ook de opleiding te volgen voor Orthomoleculair Gewichts Coach en Suppletie Expert.

Ik leerde anders te eten en met ondersteuning van een aantal supplementen die mijn voedingstekorten snel weer aanvulden viel ik in een mum van tijd af en was ik weer terug op 61 kilo, ietsje meer dan vóór mijn zwangerschap en dat is OK.

Ik ging klanten ook adviseren met hetgeen ik had geleerd en gaf ook suppletie advies.

 

In 2005 overkwam mij iets vreselijks…

In 2005 overkwam mij iets vreselijks, door een vergissing van de tandarts is er een verstandkies getrokken en dit heeft geresulteerd in een open hart operatie, er was een bacterie op mijn hartklep gaan zitten en ik werd doodziek. Na 8 maanden ziek zijn en bijna 2 maanden ziekenhuis kon ik weer naar huis. Ik heb een hartklepherstellende operatie gehad en na slechts 4 weken revalideren popelde ik weer om te werken.

Mijn missie is door dit alleen maar groter en sterker geworden, zodoende  besloot ik dus om me samen met mijn partner Gerard volledig in te zetten voor mijn grote droom: “ Andere vrouwen helpen om een gezond gewicht te bereiken.”

Ik ben samen met Gerard (hij maakt de recepten die ik bedenk) een NL fabrikant voor voedingssupplementen gestapt en hebben ons supplement Aminoform met hun hulp samengesteld, zodat wanneer je gewicht wilt verliezen de juiste aanvulling krijgt die nodig is om goed in de vetverbranding te komen en te blijven zonder dat je afhaakt, geen honger ervaart, je je energie behoudt en krijgt, een stabiele suikerspiegel ontwikkelt en geen spiermassa verliest. En dat allemaal in 1 simpele capsule.

Hierbij heb ik een  simpel en makkelijk programma met heerlijke recepten. Kortom een superfijne methode waarbij je niet apart hoeft te gaan koken want je hele familie kan aan deze way of life mee doen.

Zodoende kan ik iedereen waarbij het zelf niet meer lukt hun kilo’s kwijt te raken en grip te houden op hun gewicht.

Ook wanneer het even niet gaat kan ik middels een gratis test samen ontdekken waar de schoen wringt en via een aantal bloedtesten en vragenlijsten heel snel ontdekken wat je eventueel nog meer nodig hebt.

 

Er is altijd een oplossing!

Als JIJ het maar WILT!

Change Yes you can!

Met het ontstaan van Slimmerslank in 2006 is mijn missie die er onbewust (vanaf mijn 14e) al veel langer was geboren, het helpen van anderen en nu op het gebied van Gezondheid en het bereiken van een gewenst gewicht dat bij iemand hoort.

Ook al is het via een omweg gegaan, dit is geen toeval, pas toen ik zelf ook de struggle ervaarde hoe lastig het was om mijn teveel aan kilo’s te verliezen en het ben gaan uitzoeken,  gaan bestuderen en leren, ben ikzelf de ervaringsdeskundige geworden die tot in detail een ieder kan helpen naar een gezond gewicht.
.

Tot slot nog een paar weetjes over mij…

 • Zeker eet ik gezond maar heb ook guilty pleasures, zoals een biertje drinken op het terras, na de Zondag wandeling samen peuzelen van een stuk Mon chou taart of cheese cake. En pure chocolade van 86%.
  .
 • En niet te vergeten ik ben een dierenliefhebber, vroeger al stond ik bij elk paard dat ik zag stil. Groot of klein, het maakte niet uit, tot doodsangsten van mijn moeder. Toen ik 4 was had ik mijn eerste pony rijles. Ook hielp ik op zaterdag onze melkboer vroeger met het mennen van hun witte pony die de melkkar trok.
  .
 • Honden maar ook katten vind ik geweldig. Ik ben stapelgek met onze Golden Retriever Nicky. We maken met elkaar de heerlijkste wandelingen. Het hebben van een hond is gezond. Je maakt je stappen (zeker 10.000 per dag) en je ontvangt liefde, veel liefde.
  .
 • Maar ook hou ik van katten, zo weet Jip de kat van 2 huizen verder ieder jaar precies dat ik hem eten geef in zijn eigen huis maar steevast gaat hij voor onze deur liggen. Ik leg onderdak dan een kussentje neer zodat ie beschut ligt.
  .
 • Op ons plekje in Turkije zijn veel zwerfhonden, en die komen altijd naar mij toe. Ik zou ze allemaal wel mee willen nemen, maar we hebben daar een afspraak over.
  .
 • Mijn hele leven heb ik al een hekel aan om vroeg op te staan. Gelukkig heb ik een partner die er net zo in staat/ligt. Ik denk dat het te maken heeft dat ik een avondmens ben. Ik werk dan ook altijd het liefst s’avonds achter mijn pc, en ontstaan ook mijn beste ideeën.
  .
 • Vroeger moest ik om 8.30 uur beginnen en moest met de fiets altijd ver om fietsen, voor het gemak zette ik mijn fiets dan tegen een hek aan vlak bij school. De fiets is toen verwijderd door school, maar inventief als ik was kon ik gelukkig mijn fiets bij een vriendje neer zetten. Hij woonde vlak bij school. Zo kon ik weer wat later op staan.
  .
 • En tot slot, ik ben eerlijk. Soms voor mijn vrienden iets te confronterend. Maar ik hou van groei. En dan in de zin als persoon. Als mensen blijven “hangen” in hun ellende en geen stappen nemen om door een bepaalde “pijn” heen te gaan, zodat het even lastig is maar daarna het beter wordt. Dan neem ik afstand. Ik heb een uitspraak: Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.

Als je inmiddels hier bent belandt;

Super leuk dat je mijn verhaal hebt gelezen. Op dit moment ben ik ook oprecht benieuwd naar jou.

Het feit dat je mijn verhaal hebt gelezen kan namelijk een aantal dingen betekenen. Je herkent je in mijn verhaal of je herkent je in het verhaal van de klanten die ik help.

In het geval van dat laatste wil ik je laten weten dat ik er voor je ben om je te helpen en ervoor te zorgen dat je lekkerder in je vel komt te zitten en een gewenst en gezond gewicht te bereiken.

Ik heb daarom nu ook een speciale aanbieding voor je.

Je kunt nu tijdelijk voor een verlaagde prijs instappen in het seizoenen programma.

De basis is telkens 1 tot 3 weken om laagdrempelig kennis te maken, maar verlenging en overstappen naar een ander seizoen is altijd mogelijk.

Ik geef je alle geheimen van mijn methode en begeleid je stap voor stap. Met al mijn kennis en ervaringen van de afgelopen jaren én de nieuwste inzichten die wetenschappelijk onderbouwd zijn. Over gezond afvallen, body en buikvet verbranden, superfoods, het gebruik van supplementen voor je vetverbranding en nog veel meer.

Als je binnen 1 dag besluit om deel te nemen aan het seizoensprogramma van dit moment betaal je nu slechts 34,95 i.p.v. 87,00. 

 

Dit is inclusief 21 capsules Aminoform Body en Buikvet Burner capsules.

Wat krijg je nog meer:

Ebook Gezond leven ( smoothies en sapjes recepten)

 1. 60 Recepten waaruit je dagelijks kan kiezen
 2. 3 x 7 Diner recepten
 3. Boodschappenlijsten voor 3 weken
 4. Uitgebreid Info Ebook over het
 5. Programma met veel tips
 6. Welke beweging is het beste om af te vallen?
 7. Wat staat er in je voorraadkast?
 8. Meer den 50 schuilnamen voor suikers
 9. Hoe maak je een gevarieerde snelle lunch voor 5 dagen
 10. Overzichtelijke voedingsmiddelenlijst wat je altijd mag eten
 11. Gratis coaching in de besloten Facebookgroep (levenslang toegang)

Ben jij er klaar voor om nu écht verandering aan te brengen in je leven?

Klik dan op onderstaande knop om mee te doen…