Overgewicht kinderen…

Overgewicht bij kinderen aanpakken begint bij de ouders. Als ouder kun je de kinderen gezonder leren eten door zelf het goede voorbeeld te geven, het is de ouder ook gelukt om kinderen met overgewicht minder goed te leren eten, en dus overgewicht bij kinderen creëren. Monkey see Monkey do. Door de kinderen te leren hoe het wel moet, kunnen we in de toekomst overgewicht problemen bij kinderen behoorlijk beperken.

Is overgewicht bij kinderen te beheersen?

  • Jazeker, als ouder kun je daar zeker invloed op hebben gebruik je gezond verstand en hanteer de vuistregel dat het energieverbruik hoger moet liggen dan de energie-inname.
  • Dagelijks ontbijten, minimaal 1 uur bewegen en meld je aan bij een actieve sportclub, drink dagelijks 4 tot 6 glazen water in plaats van te veel te zoete frisdrank,( is alleen maar suikerwater ) neem liever 2 tot 3 stuks fruit per dag.
  • Neem de beslissing en ga van maandag tm vrijdag  gezond thuis middag / avondeten.
  • Ga in het week-end iets bewuster om met het Fastfood. Dan zul je merken dat je gaat afvallen.
  • Test je Body Mass Index (B M I) is een index voor het gewicht in verhouding tot lichaamslengte.
  • De B M I geeft een schatting van het gezondheidsrisico van het lichaamsgewicht.
  • De gezondheidsrisico’s bij overgewicht en obesitas zijn niet mals: de kans op hart- en vaatziekten is bijvoorbeeld vele malen groter dan bij mensen met een gezond gewicht. Dat geldt ook voor ouderdomsdiabetes, die steeds vaker op jonge leeftijd voorkomt.

Gratis online begeleiding bij afvallen…

We helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmer Slank vormen de sleutel tot succes.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen.  Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!