Overgewicht…

Afvallen bij overgewicht, het blijkt dat 91 % deze vraag afvallen bij overgewicht met ja beantwoordt en 9 % met nee. Want ik vind het minder aantrekkelijk en dat komt onze relatie niet ten goede. Deze vraag stelde onlangs vast dat heterokoppels waarvan een van de partners overgewicht heeft, vaker ruziën dan stellen waarvan beide partners evenveel wegen.

Afvallen als ik overgewicht heb wat te doen

Hoe vaker zo”n stel van gemengd gewicht samen eet, hoe meer conflicten. Hoewel de onderzoekers  de inhoud van de gesprekken tijdens het eten niet analyseerden, vermoeden ze dat er op dat moment wordt gesproken over het eetgedrag van de dikste partner.

Is het dan verkeerd…

Zoals de meeste mensen aangeven, je partner aan te spreken op afvallen bij overgewicht? Nee, zolang je het maar doet op een steunende, niet al te kritische manier. Dat vermindert het aantal conflicten namelijk. Het meest conflictueus zijn relaties waarin de vrouw overgewicht heeft. Volgens de onderzoekers komt dat doordat mannen meer waarde hechten dan vrouwen aan een slankere partner.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen.  Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!