Platte buik kuur misschien iets voor jouw?

Platte buik kuur misschien iets voor jouw? Als jij iets aan je gewicht wilt veranderen? Dan ben je wellicht op de juiste website terecht gekomen.

Platte buik kuur

Susanne

Even voorstellen, Ik ben Susanne van der Kamp orthomoleculaire voeding coach en afvallen Groningen, inmiddels bekend in Groningen en wijde omgeving als een coach die verder gaat dan alleen afvallen. Sinds 2008 werken we bij slimmerslank met onze eigen succes formule Body & Buik Fatburner programma. Ontwikkeld door een bekende Nederlandse fabrikant van voedingssupplementen in samenwerking met Susanne. Deze voedingssupplementen zijn alleen beschikbaar bij studio Slimmerslank en online te bestellen.

Een groeiende onderneming die vele mensen zowel in de afslank studio’s als zowel online begeleid om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen naar een gezond gewicht. Naast een goedlopende praktijk afvallen Groningen aan huis, is gestart met een nieuwe webwinkel www.slimmerslank.com die mensen online begeleid met online programma’s in Nederland en daar buiten.

Platte buik kuur misschien iets voor jouw?

Platte buik kuur misschien iets voor jouw? Ben je net terug van vakantie of ga je nog of wil je gewoon een plattere buik? In ieder geval wil je een plattere buik en of wil je nog wat extra buik vet kwijt?

Nu extra extra voordelig deze platte buik kuur iets voor jouw., klik hier en lees alles over de geweldige Platte buik Kuur.

Platte buik kuur misschien iets voor jouw?

Als je meedoet met de platte buik kuur misschien iets voor jouw dan ga je al snel meer energie voelen, en na 21 dagen kun je wel 3 tot 7 kilo lichter zijn en weer lekker in je kleren passen. Of vind je je dat niet waard? Doe het nu en ontdek dat het werkt. Je bent het waard!

3 Tips

Als je meedoet  met de platte buik kuur misschien iets voor jouw. Voor de meesten zit de vakantie er weer op en misschien ben jij wel degene die baalt van toch een paar kilo’s erbij.

De eerste paar dagen tijdens je verblijf elders gaat het nog aardig goed, maar dan komen er toch verleidingen, je eet toch een ijsje, drinkt toch een cocktail of een biertje, en een lekker hapje er bij sla je toch niet af.

Tijdens de BBQ toch wat meer brood genomen omdat er niets anders was op dat moment.

Bewegen staat tijdens deze weken ook op een laag pitje, kortom je ritme van alledag is toch anders op je vakantieplek. Het is natuurlijk geen ramp want je wilt er geen stress van hebben en bovendien is het voor je gemoed ook belangrijk.

Thuis gekomen merk je toch dat je wel weer wat extra buikvet hebt gekregen en start weer meteen met het ritme van thuis. Want je weet als je zo door gaat wordt het buikvet meer en je buikje maar dikker.

Je kunt de 25 tips uit mijn Ebook weer gaan toepassen en ik geef nu ook nog eens 3 Bonus tips om je vetverbranding weer op gang te krijgen.

1.       Start op maandag met een detoxdag, en drink verschillende groenten/fruit sapjes. Zo krijg je voldoende vitaminen en mineralen binnen en “schoon” je je lichaam op en kom je sneller in de vetverbranding. De volgende dag voel je je weer helemaal fit en brengt je weer sneller in je goeie gezonde gewoontes.

2.       Mijd de koekjes of andere lekkernijen bij het kopje thee of koffie dat je drinkt. Gebruik als je muntthee buiten de deur drinkt beslist niet het staafje honing dat je daarbij krijgt.

Werk je op een kantoor met veel medewerkers, dan is er altijd wel iemand jarig. Zeg nee tegen het stukje taart of gebakje als iemand je over probeert te halen. Is dit echt zo ongezellig? Het taartje is zo op en je “plakt” het letterlijk op je gat of buik. En hebt er de volgende dag al weer spijt van.

Als je naar een verjaardag gaat, zorg dat je goed verzadigd bent zodat je totaal geen zin hebt in kaas of worst. Zeg gewoon wat vaker nee, want ongemerkt krijg je over een hele dag toch heel wat verkeerde dingen binnen zodat je vet opslaat op buik en billen. Je lichaam zal er steeds meer van willen en kom je in een vicieuze cirkel. Kies voor je zelf en laat je niet meeslepen doordat iemand anders het zelf wel wil eten en jou nodig heeft als excuus.

“He, doe niet zo flauw, wat doe je ongezellig!”

Hou vol, want je weet wat het je oplevert, een strakker figuur, een plattere buik, en veel meer energie!

3.       Maak de switch! Start vandaag met een gezonde gewoonte, bijvoorbeeld verhoog je inname van groene groentes, een kwartiertje wandelen na het avondeten, na elke plas een glas water drinken.

Schrijf elke ochtend de nieuwe gezonde gewoonte op die je wilt aanleren. En houdt dit 21 dagen vol, grote kans volgens psycholoog Jeremy Dean dat het je gaat lukken. Let op 1 tegelijk! En dan na 21 dagen de volgende. Zo werk je stap voor stap aan je gezonde lifestyle.

Ga direct aan de slag met deze tips om je buik vet weer weg te werken na de vakantie en wil je hier verder mee aan de slag doe dan deze week nog 21 dagen mee met de Platte buik kuur. Voor de Platte buik kuur hebben we een mooie actie!

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

 

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot jouw succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen.  Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je Bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

 Bestel nu