Platte en strakke buik krijgen met focus…

Platte en een strakke buik krijgen is de wens van vele mannen en vrouwen wereldwijd, er zijn vele oplossingen om dit te realiseren maar daar moet je meestal wel wat voor doen. Een bekende uitspraak : Kennis is Macht. Slimmer Slank heeft de kennis jouw snel te begeleiden naar een platte en strakke buik.

Platte en strakke buik krijgen wat te doen…

Je kunt gaan sporten, slimme buikspier oefeningen doen en bewegen, daarnaast is het belangrijk dat je rekening gaat houden met de voeding. Gezonde voeding is minstens zo belangrijk zo niet het belangrijkste als het gaat om het voorkomen van overtollig vet aanmaak wat natuurlijk het eerst gaat zitten op en rond de buik. Welke kennis heb je nodig om te voorkomen dat je platte en strakke buik verandert in een ronde en te vette dikke buik.

Voeding en gezond gewicht…

Voeding en gezond gewicht is de sleutel naar een gezonder minder vet lichaam. Het leuke daarvan is dat je uiteraard meer gezondheidswinst ontwikkeld waardoor je zeker op hogere leeftijd meer plezier aan je lichaam zult beleven.

Voordelen op weg naar een platte en strakke buik…

  • Gratis onlinebegeleiding snel een platte en strakke buik.
  • Meer dan 60 gezonde recepten voeding en gezond gewicht.
  • Gezondheid winst door gewicht beheersing ter voorkoming van overgewicht.

Hoe is jouw focus met afvallen naar een strakke en platte buik?

Belangrijk om na te denken over je Focus wanneer je midden in je afslankprogramma zit of in de fase waarin je aan het stabiliseren bent en je aangeleerde nieuwe gezonde voedingspatroon blijvend in je systeem toe te passen. Zelfs al bij een paar dagen weg liggen de verleidingen op de loer, ach het moet kunnen, een broodje hier een frietje daar een extra biertje of wijntje, of een ijsje omdat het zo warm is.

En voor je het weet ben je weer gevangen in een patroon dat je helemaal niet wilt, de omgeving werkt ook niet mee en zeggen, ”joh doe niet zo flauw, doe gezellig mee, wat ben je saai!” Hoe sta jij hierin? Laat je je verleiden door de obstakels of hou je je Focus die je met jezelf hebt afgesproken en die blijvend nodig is om je doel te behalen of blijvend op je gewenste gezonde gewicht te blijven.

Lees daarom het verhaal van Miranda, zij kwam op 5 december bij mij en is  gestart in de lastigste maand van het jaar. Miranda heeft en had een Focus! Het mooie is dat ze haar doel meer dan bereikt heeft.

Haar wens was 12 kilo, het werden er 20. Dit heeft allemaal te maken met doelen stellen en je Focus houden.

Gratis online begeleiding bij afvallen…

We helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmer Slank vormen de sleutel tot succes.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen.  Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!