Resultaten fatburner programma slimmerslank

Op deze pagina staan de resultaten van gebruikers van Slimmer Slank fatburner producten. Resultaten kunnen variëren en verschillen per persoon als hieronder beschreven. disclaimer.

Resultaten en klantervaringen van Slimmerslank gebruikers.

Rineke 41 jr 10kg afgevallen

Dankzij Slimmer Slank en Susanne ben ik ruim 10 kilo afgevallen. Door een
nieuwe leefstijl zit ik veel beter in m’n vel. Ben ik een stuk fitter en
zelfs aan het trainen voor de halve marathon. Iets wat ik een half jaar
geleden niet had kunnen bedenken.

Amsterdam.

Sonja 31 jr 3kg afgevallen

Super, ik ben bijna 8 kilo aangekomen binnen 15 maanden. Ik heb van alles geprobeerd maar echt helpen deed het niet ik bleef maar aankomen. ik heb slimmerslank drie weken gebruikt en ik ben nu al 3 kilo afgevallen. Ik ga  hiermee gewoon verder. ik voel me goed en ben helemaal blij dankje wel slimmerslank

Den Helder

Tineke 51 jr 11kg afgevallen

Ik heb inmiddels ontelbare diëten gevolgd zoals herbalife, weight watchers enzv. Maar elke kilo die ik ermee afviel, zat er zo weer bij aan, en mijn stofwisseling ging ook met me op de loop. Als allerlaatste uitvlucht probeerde ik Slimmerslank, en ik ben zo ontzettend blij dat ik dat gedaan heb. Dankzij Slimmerslank begon ik af te vallen en had ik een hoop meer energie en in tegenstelling met andere producten bleven de kilo’s er deze keer af. Zelfs nu ik op m’n streefgewicht zit blijf ik de aminoform van SlimmerSlank gebruiken het geeft me gewoon een goed gevoel. Als ik nu aan het winkelen ben kan ik eindelijk leuke kleding kopen in een kleinere maat. Door Slimmerslank is die continue drang om te eten weg, en zit ik voor het eerst sinds lange tijd weer lekker in m’n vel. Ik zie er nu geweldig uit en voel me nu echt topfit.

Breda

Peter 54 jr 6 kg afgevallen

Ik begon met Slimmerslank en voelde me gelijk vanaf het begin geweldig. Ik had minder trek en voelde me verzadigd, en had ook veel meer energie dan voorheen. Ik ben flink afgevallen en voel me een stuk jonger. Ik ben ontzettend blij met de resultaten.

Enschede

Marijke 38 jr 3 kg afgevallen

Mn zwangerschaps kilo’s verliezen was lastig totdat ik het slimmerslank concept ontdekte, met online begeleiding toch maar snel 3 kg afgevallen in 4 weken

Zwolle

Silvia 29 jr 2 kg afgevallen

Bedankt, slimmerslank het werkt super, zeker die aminoform snel gewichtsverlies en meer energie en mijn buik omvang is al 3 cm vermindert de andere broeken kunnen al bijna weer uit de kast.

Zeeland

Gratis online begeleiding bij afvallen

SlimmerSlank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen u graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Val af op de manier die bij jou past!

Ons programma is slim en simpel en voor iedereen geschikt. Uitgangspunt is comfortabel afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met voedingssupplementen die je tijdens het afvallen ondersteunen. Comfortabel of snel afvallen; met Slimmerslank lukt het je. Neem deel aan het 10 weken programma, dan begeleid ik je 10 weken lang met een persoonlijk programma; naar jouw leefsituatie en smaak.  Wil je snel afvallen dan koop je supplementen in onze webshop.

Renate 44 jr

Sinds enkele maanden ben ik bezig met een trainingsprogramma, maar afvallen gaat niet echt snel. Nu ik Slimmerslank erbij gebruik, gaat het super. Bedankt.

Rotterdam

Sacha 41 jr 5 kg afgevallen

Omdat Slimmerslank er voor zorgt dat je geen hongergevoel krijgt tijdens het afvallen, wilde ik Slimmerslank zeker een keer proberen of het ook bij mij ging werken. Ik ben gek op zoetigheid en chocolade. Na twee weken verloor ik al 3 kg. Door het afvallen kreeg ik ook meer energie en dus begon ik meer te bewegen. Elke dag loop ik nu naar de supermarkt in plaats met de auto.

Laren

Eva 36 jr 4 kg afgevallen

Eindelijk een dieëtpil die het goed bij mij doet, Ik heb zo ongeveer elke dieët geprobeerd met wisselende resultaten. Het slimmerslank concept is een volledig concept. Ik heb minder trek, voel mijn stofwisseling gewoon harder werken en ik zit boordevol energie! Slimmerslank combineert alle goede eigenschappen met haar producten, wat betekent dat ik niet tientallen pillen hoef te slikken!

Amsterdam

Mieke 52 jr 18 kg afgevallen

Ik ben altijd al wat zwaarder geweest, en ik zocht dan ook troost in de dingen die ik lekker vond, met als gevolg dat ik steeds meer aankwam. Dit leidde weer tot meer eten, waardoor ik nog meer aankwam, je begrijpt wel wat ik bedoel. M’n favoriete snack s’avonds op de bank was ijs, chips, of chocolade hierdoor voelde ik me altijd eventjes goed. Dankzij het Slimmerslank concept begon ik af te vallen en heb inmiddels mijn streefgewicht bereikt. Dankzij slimmerslank heb ik geleerd mijn gewicht onder controle te houden en ben ik elke dag trots op mijn lijf.

Blaricum

Gratis online begeleiding bij afvallen

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen u graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen.  Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tip!