Sap dag ondersteunt bij afvallen

Sap dag ondersteunt bij afvallen. Wanneer is het verstandig eens te beginnen met een Detox Sap dag? Daar zijn verschillende redenen voor…

 • Misschien ben jij wel constant moe… 
 • Of heb jij huidproblemen of een slechte spijsvertering.
 • Of heb je een opgeblazen buik.
 • Of heb jij je je in een weekend toch teveel laten gaan en ben je niet blij met het getal op je weegschaal.
 • Of lukt het je niet om in de vetverbranding te komen?

Wanneer je overgewicht hebt, heb je veel gifstoffen in je lichaam.

Als je uiteindelijk te veel gifstoffen in je lichaam hebt wordt het steeds lastiger en uiteindelijk onmogelijk om af te vallen. Diverse processen worden ontregeld en wanneer er ook nog veel stress is gaat je lichaam niet over tot vet verbranden.

Wat zijn voorbeelden van gifstoffen die je lichaam uiteindelijk zwaar belasten? Veel voedingsmiddelen bevatten vandaag de dag belastende stoffen zoals:

 • transvetten, E nummers, aspartaam,
 • fructose, suikers, wit meel,
 • genotsmiddelen alcohol en sigaretten

Maar denk ook eens aan wat je op je huid smeert, 60 % wordt opgenomen door je huid

 • zonnebrand, nagellak, aceton,
 • aluminium in je deodorant
 • fluoride in je tandpasta.

In onze moderne samenleving…

In onze moderne samenleving van vandaag de dag consumeren wij 5 kilo aan additieven, één gram zware metalen en 4,5 liter pesticiden. Grappig, je auto laat je regelmatiger een goeie onderhoudsbeurt geven: aftappen en olie verversen dan je eigen lichaam eens zelf goed te ontgiften!

Het is de taak van de lever alle bovengenoemde stoffen te ontgiften, maar als de lever belast wordt met een steeds hoger tempo dan de lever aan kan, zullen de gifstoffen in het lichaam achterblijven. Bij vele mensen functioneert de lever nog maar 30 of 40 % van zijn kunnen.

Geen wonder dat we steeds meer klachten krijgen en niet meer kunnen afvallen. Op den duur zal alles langzamer verlopen en minder efficiënt gaan lopen. En helaas het afvallen zal niet meer lukken.

Om te kunnen ontgiften heeft je lichaam ontgiftende voedingsmiddelen nodig zoals:

 • citroen, groene bladgroenten, spinazie, paksoi, rucola
 • komkommer, bleekselderij, asperges en artisjokken
 • graangrassen, tarwegras, gerste gras, goji bessen
 • peterselie, koriander, knoflook, paarde bloem
 • kiemgroente, taugé, waterkers, alfalfa
 • vetten, kokos, visolie, lijnzaadolie, olijfolie, chia zaadjes

Af en toe je lichaam even tot rust brengen door geen lactose (zuivel), gluten (graanproducten) te eten. Je geeft je lichaam de kans dat je een minder opgeblazen gevoel hebt en dat je darmkrampen verminderen. Even geen vlees is ook verstandig, vlees laat veel afvalstoffen achter en ontstaat er verzuring in je lichaam.

Suiker onttrekt tevens veel vitamines en mineralen uit je lichaam en hierdoor wordt je sneller moe en futloos.

Dus af en toe een dagje zuivel, granen, vlees en suiker vervangen door alleen maar groente en fruit is voor ons lichaam zeer gezond en vul je veel vitale stoffen weer aan.

Waar moet je op letten tijdens een detox dag?

 • Verboden: vlees, koemelkproducten, koffie, alcohol, wit meel gluten, brood pasta, zoetstoffen, keukenzout, suiker
 • Toegestaan: fruit, aardbeien, frambozen, rode bessen, zwarte bessen, groene appel, peren. Groente: hoe groener hoe beter, veldsla, rucola, boerenkool, groene kool, spinazie, waterkers, kool, kruiden: koriander, peterselie, gember, kurkuma.

Wanneer je je lichaam met bovenstaande voedingsmiddelen, fruit, groente en kruiden slechts 1 dagje in sap vorm zou voorzien, detox je je lever, nieren en dikke darm. De Versapers, een slowjuicer is bij uitstek geschikt om deze sapjes mee te maken.

Mijn advies is dit langzaam op te bouwen omdat wanneer je dit van de ene dag op de andere dag zou gaan doen je lichaam heftig kan reageren, dus minder al een paar dagen van te voren met koffie, thee, alcohol, dit geldt ook weer voor het opbouwen. Wanneer je het vaker doet zal het je steeds makkelijker af gaan.

Als je weinig tijd hebt of het te veel werk vindt om zelf sapjes te maken kun je natuurlijk ook voor kant en klare sapjes, zoals tomatensap of een groentesap mix, verkrijgbaar bij de supermarkt (wel goed zoeken) of nog beter bij de reform in glazen flessen.

Vul deze sappen dan nog aan met een zakje Superfood, hier zitten alle biologische ontgifter die je lichaam nodig heeft. Verdeel het zakje over de dag.

Tips Detox Sap dag

 1.  Omdat je lichaam gaat ontgiften is de kans aanwezig dat je hoofdpijn krijgt. Drink voldoende water en groene thee.
 2. Zie je er erg tegenop combineer dan met  een aminoform en Bodydetox van Slimmerslank. Hier te bestellen Dit geeft ondersteuning aan je lichaam, je hebt geen hongergevoel, je behoud je spiermassa en voelt je energiek.
 3. Ben je zwanger of geef je borstvoeding dan niet starten met een Detox Sap dag i.v.m. de afvalstoffen die ook bij de (ongeboren) baby kunnen terechtkomen.
 4. Je mag wekelijks een Detox Sap dag toepassen, dit is zelfs heel gezond voor je lichaam, zie je erg op tegen een Detox Sap dag, start dan eerst eens met een appel dag of een ananas dag en ga later over op een Detox Sap dag
 5. Ga na het Detoxen  je gezonde life style weer oppakken, en probeer de 80/20 regel aan te houden. Minder  of geen pakjes en zakjes!
 6. Kijk eens goed wat je kunt verbeteren aan wat je op je huid smeert en met welke schoonmaakmiddelen je werkt voor je huid en je huis.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen.  Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!