Slimmer slank met Susanne 

In februari 2018 heeft Hellen zich aangemeld

In februari 2018 heeft Hellen (onder de paarse paraplu) zich aangemeld voor de 7 Daagse Verander Slim je Gewicht Challenge van Slimmer slank met Susanne van Slimmerslank

Hellen deelt graag haar behaalde blijvend resultaat met jou…

Hellen is in in februari 2018 gestart met de slimmer slank Verander Slim je Gewicht Challenge met Susanne van Slimmerslank en in juni was ze 14 kilo afgevallen!

 

Hellen’s succesverhaal : 14 kilo afgevallen in 4 maanden.

Al een lange tijd vond ik het heel lastig…

“Al een lange tijd vond ik het heel erg lastig mezelf te stimuleren en mijn eetpatroon aan te passen.
Heb vaker geprobeerd om af te vallen, dit lukte voor slechts een paar weken, daarna viel ik altijd weer terug in mijn oude patroon. In mijn hoofd wist ik het wel maar om het ook toe te passen was lastig. Je aansluiten bij een groep, was in mijn gedachten een goeie stimulans.

Daarom heb ik mij opgegeven…

Daarom heb ik mij opgegeven voor de slimmer slank Verander Slim je Gewicht Challenge in Februari 2018, dit was een zeer voordelige manier om gedurende 1 week te testen en te ervaren of de Slimmer slank Challenge Verander Slim je gewicht met Susanne van Slimmerslank succesvol voor mij zou uitpakken. Ik had geen twijfels over dat het voor mij zou kunnen werken maar wel of ik het nu wel zou volhouden.

Dus heb ik mij opgegeven voor deze verander slim je gewicht challenge…

Dus heb ik mij opgegeven voor deze Verander Slim je Gewicht Challenge Februari van Slimmerslank en ben doordat ik na 1 week al 4 kilo kwijt was meteen doorgegaan met het vervolg Programma en uiteindelijk was ik begin juni 14 kilo afgevallen en is mijn BMI van 29 naar 24 gedaald.Daarnaast voel ik me ook veel lekkerder in mijn vel en ook zeker veel fitter.

Ook super om te horen dat iedereen die mij nu ziet, vind dat ik er zo ontzettend goed uit zie. Dit motiveert om zeker niet terug te vallen.

Ik heb voor mezelf een nieuwe leefstijl gevonden…

Ik heb voor mezelf een nieuwe leefstijl gevonden, waar ik me fit bij voel en die ik heel makkelijk in mijn leven kan inpassen. Waarbij ik toch dagen zondig, wijntjes kan drinken, daarnaast weet ik heel goed hoe ik weer moet balansen. Dat ik als ik in de spiegel kijk weer blij ben. Eigenwaarde is weer terug. Duidelijk weten wat wel en niet goed voor je is om te eten. Hier ook bij stil staan.

Ik gun het een ieder om zoveel beter in je vel te zitten. Deze leefstijl is voor iedereen makkelijk vol te houden, het is geen crashdieet.
Het programma van deze slimmer slank Verander Slim je Gewicht  Challenge Slimmerslank met Susanne vind ik heel duidelijk. Je mag ontzettend veel eten, hongergevoel is er niet. Heerlijke recepten, iedereen kan mee-eten. Dit vind ik wel een enorm voordeel. \

Dit programma is voor iedereen makkelijk toegankelijk…

Dit programma is voor iedereen makkelijk toegankelijk en je hebt ook veel steun aan de input van anderen binnen de Facebook groep. Vind het heel fijn dat je iedere dag een nieuw recept krijgt, (met video) hier heb ik me in het begin ook helemaal aan gehouden. Dit maakt het heel gemakkelijk. Vooraf krijg je een boodschappenlijst, dus ook voor degene die minder tijd hebben kunnen alle boodschappen vooraf inkopen.

De recepten vind ik heerlijk. Iedere dag heb ik me weer opnieuw verheugd wat er deze dag weer op het menu zou staan.
Soms vind ik het iets teveel ingrediënten, zeker de eerste weken omdat je dan veel kruiden aan moet schaffen. Na verloop van tijd heb je deze in huis en is het makkelijker. Alle nieuwe kruiden geven zo’n heerlijke smaak aan de gerechten dat het zeker de moeite waard is.

Ook zo leuk dat je nu helemaal anders combi’s maakt dan voorheen…

Gezonde groet Susanne

Gezonde groet Susanne

Ook zo leuk dat je nu helemaal anders combi’s maakt dan voorheen. Begeleiding vind ik super. Susanne reageert altijd heel snel en heeft hele goede tips. Altijd even een luisterend oor wanneer je ergens mee zit. Dit stimuleert enorm. Je leert ook veel van de vragen die anderen in de groep stellen. Ook de video’s zijn vooral in het begin erg handig.”

Groetjes Hellen

Wat een geweldig resultaat!

Wil jij het volgende succesverhaal worden van slimmer slank met Susanne van Slimmerslank?

Doe dan ook mee!

Ik help je graag…

Klik hier