Sneller afvallen met de appel dag

Sneller afvallen met de appel dag? We hebben een persoonlijke aanbieding voor je geselecteerd. Begin je feestmaand goed en begroet deze dag extra vaak.

 Misschien vind je het leuk om dat samen te doen met Slimmerslank. Speciaal voor jou geselecteerd. Mijn geheim: sneller afvallen met de appel dag.

Ik wil je laten delen in mijn zoektocht naar de perfecte en vooral eenvoudige manier om je lichaam de switch te laten maken naar de vetverbranding in december met sneller afvallen met de appel dag. Wie wil dat nou niet en dan ook nog op een verantwoorde en gezonde manier. Doen toch?

Appel dag

Appel dag…

Als je nu start met het programma sneller afvallen met de appel dag gaat het je nu zeker lukken. Als je start met het vernieuwde appel dag programma ga je direct sneller afvallen, stimuleer je de vetverbranding de gehele dag tot plusminus 15.00 uur.

Waarom het eten 5 tot 7 appels.

Dit is om je darmen te reinigen (het zuur van de appel gaat dit voor je regelen) waardoor de darmen als het ware volledig schoongeborsteld worden, daardoor je voeding beter verteerbaar is en de voedingsstoffen die in het eten zit beter kan worden opgenomen dan bij verstopte darmen. Dit leidt tot een betere vet verbranding en stoelgang, dus sneller afvallen.

Toen ik vernam hoe je deze appel dag zou doormaken, ging gelijk door mijn hoofd dit ga ik echt niet volhouden, snel hoofdpijn en chagrijnig worden zeker. Ik werd gerust gesteld door een collega orthomoleculair therapeut, zij vertelde mij als ik aminozuren als supplement zou nemen dat je daarvan niets zult vernemen.

Ik wilde december 2015 zo graag mijn buikvet kwijt vooral voor de kerst en met deze informatie voelde ik mij super gemotiveerd. Helemaal nu ik overtuigd ben dat ik totaal geen hongergevoel en hoofdpijn zou krijgen van deze appel dag.susanne-begleidingscoach

En ja hoor, mijn collega had gelijk, wat geweldig het hielp echt, 3 x daags één aminoform met de juiste verhouding aminozuren op de appel dag en je komt fluitend de dag door.

Ook vanuit mijn praktijk ervaar ik iedere keer weer hoe enthousiast mijn klanten zijn na de ervaringen en resultaten van deze appel dag.

Waarom je eerste dag sneller afvallen met een appel dag beginnen…

De eerste dag sneller afvallen met een appel dag staat in het teken van ontslakken. Dit is nodig om alle afvalstoffen en overtollig vocht aan het lichaam te onttrekken. Dit bevordert de vetverbranding en geeft je meer energie.

Annet vertelde kortgeleden haar ervaring over de appel dag…

“De appel dag  was echt een makkie, totaal geen snack trek of honger gehad tijdens de appel dag, het idee dat het niet een hele dag duurt en je ’s avonds lekker kan eten was ideaal. Deze aminoform  gaf mij naast geen hongergevoel overdag veel meer energie waardoor ik mij behoorlijk fitter voelde tijdens het vet verbranden.”

Je wilt het misschien niet geloven maar echt na 2 weken was Annet 2,5 kg buikvet kwijt. Vanaf dag 2 volgde ze het B&B Fatburner Programma.

Slimmerslank-229

Aminoform & Body detox kuur

Annet was verbaasd over haar resultaat, dat ze dit zo snel had bereikt, dit gaf Annet uiteraard meer motivatie, als het dan toch zo makkelijk gaat om nog even door te gaan.

De appel dag is bij uitstek geschikt om jezelf even snel  te corrigeren. Daarom voor jou speciaal geselecteerd het succesvolle appel dag programma met een gratis Body detox kuur.

Nu te bestellen…

Deze week, tot en met zondag, loopt dit fantastisch aanbod en stellen wij beschikbaar 50 programma’s inclusief de Aminoform, body detox kuur en het volledige programma afvallen met de appel dag. Zodat jij de baas kan blijven en Grip te houden over je gewicht.

 

bestel nu