Sporten en afvallen…

Sporten en afvallen, iedereen denkt dat als je gaat sporten dat daarbij hoort dat je gaat afvallen. De vraag is of dat bij sporten en afvallen ook zo is? Dat heeft te maken met welke sport je beoefent, ga je iedere week 15 km hardlopen dan zul je zeker gaan afvallen ga je bridgen of naar een sportschool en van de twee uur die je daar bent, je slechts 20 minuten actief bent met (sportschool sporten is vergelijkbaar met kantine voetballer) ja dan zal sporten en afvallen je niet zoveel opleveren en zal je niet veel afvallen.

Belangrijk bij sporten en afvallen is gezonde voeding, gezonde voeding zorgt voor energie in je lijf en wil dat je actief gaat worden (vet) verbranden dus.

Waarom sporten en afvallen…

Sporten en afvallen is zeker een optie maar er is meer. Dagelijks voldoende bewegen en of sporten, drie maal daags een gezonde goede maaltijd dan neemt je gewicht in principe niet toe en of ga je afvallen. Het is natuurlijk vervelend als je gewicht wel toeneemt, dan zul je iets aan je voeding patroon kunnen doen om het juiste gewicht terug te krijgen.

Ontzettend belangrijk is dat je gaat leren welke voeding invloed heeft op je gezondheid en dus het aankomen.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen.  Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!