Starten met afvallen…

U heeft de stap genomen u te informeren over de nieuwe werkwijze starten met afvallen van SlimmerSlank, om wellicht veranderingen aan uw eet- en voedingsgewoonten te veranderen. Starten met afvallen is een begin, uiteraard om een gezond gewicht te verkrijgen maar ook te kijken wat de mogelijkheden bij u zijn om snel en verantwoord uw gewicht onder controle te krijgen en te houden.

De werkwijze en het begeleidingsinformatie pakket die online wordt bijgeleverd.

Dit boekje is voor u erg belangrijk, hierin staat alle informatie die u nodig heeft om te starten met afvallen.

  • Print het boekje uit. Indien u geen printer bezit laat het ons weten, dan leveren wij dit gratis bij uw bestelling.
  • De voedingsmiddelenlijst (boodschappenlijst).
  • Op de voedingsmiddelenlijst staan de producten die u kunt gebruiken tijdens het starten met afvallen.
  • Meer dan 60 overheerlijke starten met afvallen recepten die snel en simpel te bereiden zijn.

Mail je startdag, starten met afvallen ochtendgewicht:

  • Vul de gegevens in:
  • Ochtend gewicht na toiletbezoek op dag 1:
  • Ochtend gewicht na toiletbezoek op dag 5:
  • Ochtend gewicht na toiletbezoek op dag 10

Online coaching:

Tijdens het programma wordt u door ons indien gewenst online ondersteunt.

Informatieboekje starten met afvallen. Hierin staan slimme tips en uitleg van de producten en de beste manier om ze te gebruiken

Heb je een vraag over starten met afvallen: Klik hier om contact met ons op te nemen. 

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen.  Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!