Het succes verhaal en resultaat van Francien met Slimmerslank

“Sinds wat jaartjes was ik zo’n 5 tot 7 kg te zwaar ! 

Ik sport veel en eet ook redelijk gezond, maar toch zat ik niet op het goede BMI . Dit kwam ook vooral door het te veel fruit eten. Wellis waar gezonde suikers, maar toch veel te veel suikers !
In januari ging ik op wintersport en ontmoette ik in ons hotel Susanne van Slimmerslank en haar man . Heel gezellig 😀

Toen ik er achter kwam wat ze deed, werd ik heel nieuwsgierig ! Ik ben meteen gestart en heb me opgegeven voor de volgende Challenge .

Zou het me nu eindelijk lukken mijn streef gewicht te bereiken?

Tot nu toe had ik altijd zelf mijn kilootjes er wel weer af gekregen, maar de laatste tijd ontbrak het me aan motivatie. Door haar uitleg over wat te doen en ook vooral niet te doen, raakte ik gemotiveerd om mijn streefgewicht te bereiken !

Die 5 tot 7 kg afvallen zou me nu zeker wel lukken. Ik had er het volste vertrouwen in.

Op 19 februari 2018 ben ik begonnen en halverwege april was ik al 8,5 kg kwijt ! Meer dan ik eigenlijk voor ogen had.

Mijn eetpatroon volgens de adviezen van Susanne en met haar recepten zijn voor mij heel goed vol te houden. Met brood, pasta en aardappelen had ik niet zo veel. Die beperk ik nu en eet ervoor in de plaats veel groenten, gewokt of lekker in een salade. Fruit beperk ik tot twee stuks in combinatie met yoghurt. Hierdoor blijft mijn bloedsuikerspiegel constant en heb ik geen behoefte aan meer fruit.

Suiker beperk ik zoveel mogelijk !

Heb er helemaal geen behoefte meer aan.Voel me daardoor nog energieker. Mijn kleding staat veel mooier en ik zit mentaal heel goed in mijn vel.

Trots op wat ik met hulp van Susanne en de Aminoform capsules heb bereikt. Dit geeft me weer een geweldige motivatie deze manier van eten vol te houden. Niet meer zo zeer om af te vallen maar wel om gezond te eten en mijn gewicht te behouden !

Zelfs als ik uiteten ga…

Zelfs als ik uiteten ga kan ik me er zonder moeite aan houden. Ik eet dan een lekker stukje vis of vlees met groenten of een salade . De toetjes sla ik over en neem een cappuccino .

De enige uitspatting die ik me veroorloof is een lekker wijntje erbij. Daar kan ik dan zooo van genieten!

Tot slot kan ik iedereen deze manier van afvallen aanbevelen. Door de juiste coaching van Susanne in haar filmpjes en haar lekkere en vooral ook gezonde recepten is dit een zeer verantwoorde manier om af te vallen. De capsules zijn een steuntje in de rug om geen hongergevoel te krijgen en de bloedsuikerspiegel stabiel te houden.

Inmiddels ben ik mijn streefgewicht voorbij en ben ik bijna op mijn ideaal gewicht. In totaal 11 lichter!
Dit laatste had ik absoluut niet voor mogelijk gehouden!”