Terug naar je gezond gewicht…

Terug naar je gezond gewicht? Ongekend, dit heb ik nog nooit meegemaakt! Onlangs kreeg ik van Susanne een cadeau toegestuurd via Facebook. Nadat ik het cadeau zorgvuldig had gelezen, was ik toch een beetje sceptisch. Susanne schreef namelijk in de bijgevoegde mail: als je dit probeert dan wil je nooit meer anders, je weet niet wat je mist!

Het enthousiasme van Susanne had toch mijn nieuwsgierigheid gewekt en dus besloot ik om het cadeau terug naar je gezond gewicht uit te proberen. Ik wist niet wat me te wachten stond.

Ik was al enkele jaren ontevreden over mijn gewicht, heb al verschillende programma’s gevolgd wel resultaat maar daarna liep het toch weer uit de hand.

Ik was overdonderd: het Fatburner programma Body & Buik is simpel en eenvoudig uit te voeren en het buik vet verlies ging spectaculairder dan ooit tevoren. Mijn dochter zei direct: mam dit geheim mag je je vriendinnen  geen seconde langer onthouden. Hoewel Susanne slechts vijf cadeau’s te vergeven had, heeft Susanne gelukkig nog een aantal cadeau’s beschikbaar gesteld, waardoor Susanne deze nu tijdelijk Gratis aanbiedt!

Om jou het cadeau aanvragen nog makkelijker te maken,

Klik hier http://slimmerslank.com/bmi-test/

Ontdek ook de geheimen van Susanne’s: Terug naar je gezond gewicht…Programma.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen.  Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!