Totaal Detox kuren…

Totaal detox kuren is ontzettend belangrijk als je wilt afvallen, totaal detox kuren is een kuur om je lever te reinigen en je vetverbranding snel en doeltreffend op gang te krijgen. Naast de vetverbranding heeft totaal detox kuren het voordeel dat je je snel fitter gaat voelen en de stoelgang zeer goed op gang komt waardoor je darmen als het ware volledig worden gereinigd, met als gevolg een betere opname van je voeding die je inneemt wat tot gevolg heeft dat je daardoor meer energie krijgt door de beter opname van je voeding, en meer energie is meer vetverbranding en uiteindelijk een gezonder gewicht.

Totaal Detox kuren hoe en waar…

Totaal detox kuren is vanouds een bekend body detox product van Slimmerslank, deze kuur kun je uitvoeren waar je ook bent, hetzij thuis op of vakantie je hoeft er verder niets voor te doen alleen 3 x daags een vingerhoedje innemen (deze wordt bijgeleverd). De totaal detox kuur is geschikt voor iedereen die wil afvallen en of meer energie wil hebben. De ervaring heeft ons tevens geleerd dat tijdens en na de totaal body detox kuur de huid van je gezicht er fraaier uit gaat zien en je nagels een betere kwaliteit krijgen(minder breuk en scheuren).

Ondersteuning Susanne van Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen.  Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!