Verander Slim je Gewicht Challenge Kerst 25 november a.s.

Je start maandag 25 november a.s. 

Verander Slim je Gewicht Challenge Kerst…Overal in Nederland zijn mensen sinds de introductie lyrisch over dit Verander Slim je Gewicht Challenge Programma van Slimmerslank. Al meer dan 10668 deelnemers zijn met dit programma gestart en als jij ook tot twee kilo per week wilt afvallen dan is dit Verander Slim je Gewicht Challenge Kerst Programma precies waar je naar op zoek bent.

Meedoen???

Reserveer dan nu!!! Let op vanaf vandaag beschikbaar voor 34,95 i.p.v. €49,95

Geef mij 7 dagen en jij krijgt alles wat je nodig hebt om zelf online met Susanne succesvol te starten op maandag 25 november a.s. met deze 7 daagse Verander Slim je Gewicht Challenge Kerst

Bestel hier vandaag direct online… je betaalt dan éénmalig all-in slechts 34,95

 Vol=Vol

Vind jij verandering in je leefstijl aanbrengen

zonder begeleiding minder makkelijk?

verander slimZoals reeds eerder vermeld zijn vanaf 2017 sinds de introductie al meer dan 10668 deelnemers gestart met dit vernieuwde programma Verander Slim je Gewicht en met super resultaten (lees links hiernaast). Ik kan je dan nu ook nog éénmalig in 2019 laten deelnemen voor deze prijs van 34,95 om je laten delen in mijn succesvolle zoektocht naar de perfecte en vooral eenvoudige manier waarmee je je lichaam de switch laat maken naar de vetverbranding waarmee je nu vanaf maandag 25 november a.s.kunt starten.

De waarde van dit complete programma Body & Buik Fatburner inclusief capsules is normaal €174,75. Na overleg met enkele vriendinnen van mij besloot ik dit programma Body & Buik Fatburner tijdelijk aan te bieden als Verander Slim je Gewicht Challenge Kerst voor slechts de helft namelijk €87-.             

Ik heb goed nieuws voor je!

Maar toen ik er nog een nachtje over had geslapen, bedacht ik me dat dit geweldig succesvolle Body & Buik Verander Slim je Gewicht Challenge Kerst voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar moest zijn en besloot om je het ook in november 2019 éénmalig  aan te bieden voor 34,95 i.p.v. van 49,95

Meedoen??? Aarzel dan niet vanaf vandaag beschikbaar voor slechts 34,95 i.p.v. €49,95 

Let op: Je kunt je alleen nog online inschrijven voor deze prijs, tenzij anders vermeld.

Inhoud: Verander Slim je Gewicht Challenge Kerst!!

 1. 21 Fatburner body & buik Aminoform capsules
 2. Heerlijke menu’s & boodschappenlijst
 3. 7 dagen ondersteuning via video of mail
 4. 1 week ondersteuning en antwoorden op al je vragen van mij in de besloten Facebookgroep

 

Wil jij eindelijk een keer je gewicht veranderen voor de Kerst? 

Meld je nu aan en doe mee!!!

Let op: Je kunt je nu vanaf vandaag online inschrijven voor slechts 34,95 i.p.v. €49,95 

    VOL=VOL

Waarom speciaal voor jou eenmalig geselecteerd?

Ga meteen goed van start met het Verander Slim je Gewicht Challenge. De video-serie laat je stap voor stap zien wat jij nodig hebt om je Verander Slim je Gewicht Challenge succesvol te volgen én zorgt ervoor dat je direct de juiste stappen zet om je gewicht te veranderen en dus tot een werkelijk resultaat komt.

Start nu en profiteer net als de meer dan 10668 deelnemers van 2017/2018 & 2019…Ook jou wil ik nu in november a.s. laten delen in mijn succesvolle zoektocht naar de perfecte en vooral eenvoudige manier om je lichaam de switch te laten maken naar de vetverbranding waarmee je vanaf maandag 25 november a.s. kunt starten.

Geef mij 7 dagen en ik geef jou alle informatie over deze Verander Slim je Gewicht Challenge Kerst. Reserveer vanaf vandaag voor slechts 34,95. Wie wil dat nou niet? Nieuwsgierig?

Voordat je je aanmeld toch een paar vragen van Susanne:

 • Ben je je overtollig buikvet zat?
 • Ben je weleens teleurgesteld in een dieet programma geweest?
 • Dit wil je echt niet weer meemaken?
 • Geloof je er niet meer in om je buik weer prettig strak te krijgen?
 • Ben je te vaak teleurgesteld in afslank Goeroe’s?
 • Of wil je graag meer energie en morgen weer frisser & fruitig opstaan?

Als je één of meerdere vragen met JA hebt beantwoord dan nodig ik je graag uit om verder te lezen.

Als ik naar mijzelf keek, ging het mij voornamelijk om het eerste punt. Als je nu wilt profiteren en gebruik maakt van het speciaal voor jou geselecteerde Verander Slim je Gewicht Challenge Kerst kun je vanaf maandag 25 november a.s. starten.

Als je het Verander Slim je Gewicht Challenge vandaag direct online besteld voor slechts 34,95 start je met de Fatburner Aminoform capsules die naar je worden verstuurd incl barcode. Als je start met het Verander Slim je Gewicht Challenge Kerst op maandag 25 november a.s. kun je tot wel 8x meer gewicht verliezen dan in je eentje. Hoe komt dat dan zou je misschien denken, nou de Fatburner Aminoform capsule bestaat uit de juiste natuurlijke aminozuren die je lichaam stimuleert snel in de vetverbranding te gaan gedurende de gehele dag 24/7.

Susanne’s verhaal…

Susanne na de bevalling

Heb jij voor je gevoel inmiddels alles geprobeerd wat er te proberen valt op het gebied van afvallen? Zit jij al jaren niet helemaal lekker in je vel en merk je dat je inmiddels sceptisch bent geworden ten aanzien van alle methodes die je om de oren vliegen?

Maar ben je ondertussen toch nog ook steeds op zoek naar die ene methode die voor jou wél werkt om je gezond, fit en slank te voelen?

Ik ben Susanne en ik heb het mijn levensmissie gemaakt om vrouwen boven de 35 te helpen om weer lekker in hun vel te zitten.

Als jong meisje heb ik jarenlang mijn moeder moeite zien hebben met haar gewicht wat een grote indruk op me heeft achtergelaten en na mijn zwangerschappen moest ik er ook zelf aan geloven.

Ik wilde weer terug naar me goed voelen, maar ik ben ook een nuchtere Groninger en moest niets hebben van al die ingewikkelde methodes.

Met de kennis van nu had het mij toen geen blood sweat en tears gekost.

Susanne

Afgestudeerd als Orthomoleculair voedingscoach met als specialisme, afvallen naar een gezond gewicht, voedingsleer, gezondheidsklachten, stemmingswisselingen en depressie’s veroorzaakt door overgewicht.

Susanne nu 55+

Ik wil lekker in mijn vel zitten zonder gedoe. Inmiddels is dat meer dan gelukt en dat gun ik jou ook.

De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel kennis opgedaan, van alles geprobeerd en ik heb me ook laten opleiden tot orthomoleculair voedingscoach.

Er is vrijwel niets wat ik niet heb gedaan om uiteindelijk mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Uiteindelijk heb ik met mijn kennis en ervaring een challenge ontwikkeld wat keer op keer weer voor gewenste resultaten zorgt.

De vakantieperiode is inmiddels voorbij en de kans is groot dat jij graag weer in een gezond ritme terecht wilt komen. Daarom wil ik je uitnodigen om middels deze challenge kennis te maken met mij en mijn methode terwijl je ook meteen resultaat boekt.

Ik ben ervan overtuigd dat het voor je gaat werken maar ik begrijp ook dat je sceptisch bent.

Daarom bied ik zelfs een niet tevreden, geld terug garantie.

Honderden deelnemers gingen je al voor. Doe jij van 25 november t/m 1 december mee met de challenge? Je krijgt onder andere 7 dagen lang onze speciale capsules en mijn persoonlijke begeleiding waardoor je super snel resultaat ziet.

Doe je ook mee?  Voor slechts 34,95 Klik hier…

Dit zijn de voordelen van Verander Slim je Gewicht Challenge Kerst…

Direct de eerste dag merk je al een verandering

 1. Géén hongergevoel
 2. Je kunt alle vergissingen overslaan die de meeste mensen maken
 3. Je weet precies waar je aan toe bent
 4. Je krijgt direct resultaat
 5. Uiteindelijk ben je goedkoper uit
 6. Het programma is simpel en makkelijk uitvoerbaar

Uit ervaring weet ik hoe je de eerste dagen als je start met afvallen zou doormaken, hoofdpijn, chagrijnig en honger. Dit behoort nu tot het verleden, door ondersteuning en toevoegen van aminozuren in capsulevorm is de switch naar vetverbranding een fluitje van een cent.

Ik wilde zo graag mijn buikvet kwijt en ontdekte tijdens mijn zoektocht naar de ultieme manier tijdens mijn opleiding als orthomoleculair voedingscoach de oplossing. Eindelijk heb ik aan den lijve ondervonden wat nodig is en hoe eenvoudig het is om snel af te vallen en grip op je gewicht te krijgen en behouden.

Ook vanuit mijn praktijk ervaar ik iedere keer weer hoe enthousiast mijn klanten zijn na de ervaringen en resultaten van mijn Programma.

Lees hier ervaring & resultaten van deelnemers Verander Slim je Gewicht Challenge…

Hermien vertelde kortgeleden haar ervaring…3kg lichter

Ik wilde al een poosje afvallen maar het kwam er steeds niet van. Tot Slimmer Slank voorbij kwam op Facebook met een interessant aanbod voor 1 week. Afgelopen maandag begonnen en al 3 kg lichter. Ik ga zeker door en raad het ook zeker aan. Geen moeilijke gerechten en uren in de keuken staan en ook geschikt voor het hele gezin.

Anouk was verbaasd…5kg kwijt

Ik ben super blij dat ik gereageerd heb op de fb pagina van Susanne. Het lukte maar niet om af te vallen in mijn overgang. Maar ben nu 4 weken bezig en ben al ruim 5kg kwijt. En geef mijn eigen draai aan de recepten met de richtlijnen van Susanne. Zo komen we er samen uit. Met een super resultaat.

Hermien…3kg lichter

Ik wilde al een poosje afvallen maar het kwam er steeds niet van. Tot Slimmer Slank voorbij kwam op Facebook met een interessant aanbod voor 1 week. Afgelopen maandag begonnen en al 3 kg lichter. Ik ga zeker door en raad het ook zeker aan. Geen moeilijke gerechten en uren in de keuken staan en ook geschikt voor het hele gezin

Elsa schreef het volgende…

“Ik was al langere tijd veel te zwaar.
Na medicijn gebruik voelde ik mij echter totaal niet meer lekker in mijn vel. Ik had zelf al geprobeerd om af te vallen en ook samen met een diëtiste en sportondersteuning, maar nog niet met het gewenste resultaat. Ik wou er echt serieus mee aan de slag en via internet vond ik toen Susanne.
Ik sprak vooral met haar af omdat het allereerst dichtbij was, maar ook sprak de inhoud van haar programma mij aan. Ik hoopte dat ik bij haar de begeleiding en inzicht in het afvallen kon krijgen om het zo echt te laten slagen.

Om eerlijk te zijn had ik wel twijfels bij het slikken van capsules bij ondersteuning om af te vallen. Dit heb ik besproken met Susanne en ze legde mij uit dat ik niet door de capsules zou afvallen en de kilo’s er niet weer aan zouden vliegen wanneer ik daarmee stopte, maar dat het meer ging om wat je at. De capsules zijn ter ondersteuning om geen hongergevoel te hebben en een stabiele suikerspiegel te houden.

Uiteindelijk ben ik toch op 1 augustus 2017 gestart en op 16 april 2018 was ik ruim 22 kg afgevallen.

Ik voel mij weer lekkerder in mijn vel en schaam mij niet meer voor hoe ik eruit zie! Dat is voor mij echt het grootste voordeel. Hierdoor voel ik mij zekerder en ben ik weer blij met mijn kleding. Daarnaast ben ik nu weer bijna op gezond gewicht, wat ik ook erg belangrijk vind. Verder vind ik het een voordeel dat ik nu zelf weet hoe ik goed moet eten, wat bij mij past en wat dus kennelijk werkt.

Ik zou het programma zeker aanraden! Allereerst omdat het voor mij dus gewoon echt heeft gewerkt. Wat ik er zo fijn aan vind is dat ik het nu ook zelf kan en geloof heb dat ik dit kan vasthouden. Ik heb nu zelf inzicht in wat gezond en goed voor mij is en weet hoe ik het kan bereiken.

Ik vind de begeleiding erg fijn! Ik had het vooral in het begin echt nodig dat iemand mij meer inzicht gaf, maar ook dat ik vragen mocht stellen. Daarnaast is het fijn om in het begin gewoon een menu met recepten te kunnen volgen. Maar nu ik wat langer op weg ben laat ik dit steeds meer los en weet ik zelf hoe ik het goed kan volhouden.”

Wat een prachtig resultaat en wat ben ik trots op Elsa! Super!

Nicole…ik ben deze challenge blanco aangegaan…3.8 kwijtgeraakt

Ik ben deze challenge blanco aangegaan en wat is het resultaat goed ! In deze week ben 3,8 kg kwijtgeraakt. De instructie films zijn heel duidelijk en door de pillen blijf je energiek en moest ik echt letten op dat ik bleef eten, totaal geen hongergevoel gehad. Uit eerdere lijn ervaring moest ik het hebben van discipline en hele dagen honger en een hoofdvogel. Hoe anders was dat nu!!! Echt super blij! Ik pak het vervolg ook aan en heb mij reeds weer aangemeld!
Op naar een slanke zomer 😆😉

Simone…superblij 5kg kwijt

Super blij dat ik mee heb gedaan met de Challenge April. Ik voel me hartstikke goed, de amino pillen houden mijn honger perfect weg. In een maand 5 kg kwijt. Heel blij! En ik ga gewoon door!
Plus nog even iets.. De aminopillen helpen om je honger gevoel weg te houden EN de cravings.. Die onweerstaanbare neiging om maar van alles te eten die ik altijd had in de week voordat ik ongesteld werd. En eigenlijk wel weken achtereen toen ik eenmaal in/over de overgang ging. Ben er echt blij mee, hebben jullie dat door?

Edith dankbaar dat deze challenge op mijn pad kwam…

Dankbaar dat deze challenge op mijn pad kwam. Ik voelde mij al langer niet lekker in mijn lijf en wilde dit graag veranderen.
Met Susanne en haar Facebook site is dat gelukt 🤗.
Eindelijk een levenswijze waarbij je juist wél mag eten. Eindelijk zonder honger en met heerlijke duidelijke richtlijnen en recepten.
Ik voel me weer energiek en prettig in mijn lijf. Mede door al de heerlijke groente en fruit 😁
Ik ben nu 9 kilo kwijt en ben zelfs tijdens mijn vakantie 2 kilo afgevallen 😁.
De begeleiding is geweldig! De Facebook pagina is overzichtelijk, de kookvideos en andere video’s zijn super leuk, en Susanne is heel duidelijk en spontaan.
Dank je voor je steun en begeleiding Susanne.
Ik wil nog heel graag genieten van je professionele begeleiding zodat dit mijn levensstijl blijft 

 Wil jij het volgende succesverhaal worden?

De kans dat dit gaat gebeuren in 2019 is erg groot als je maandag 25 november a.s. start met de Verander Slim je Gewicht Challenge 2019.

Zoals ik al vertelde, na overleg met enkele vriendinnen van mij besloot ik dit Verander Slim je Gewicht Challenge tijdelijk aan te bieden voor slechts de helft namelijk €87-.

Resultaten online deelnemers Verander Slim je Gewicht challenge…

 

Profiteer nu ook, dit heb je nog nooit meegemaakt!

Hoewel deze aanbieding online met een waarde van € 174,75 nu verkrijgbaar is voor de helft slechts €87 bedacht ik me dat net als in 2017/ 2018 & 2019 nu ook in oktober dit geweldig succesvolle Body & Buik Verander Slim je Gewicht Challenge Kerst voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar moest zijn en besloot om je te laten profiteren. Reserveer vandaag nog je plek en speciaal voor jou online beschikbaar voor slechts 34,95

Inhoud: Verander Slim je Gewicht Challenge Kerst en doe mee

 1. 21 Fatburner body & buik Aminoform capsules
 2. Simpele menu’s & boodschappenlijst
 3. Ondersteuning via video of mail
 4. 1 week ondersteuning en antwoorden op al je vragen van Susanne in de besloten Facebookgroep             

                         

                                        Wil jij eindelijk een keer je gewicht veranderen? 

Meld je nu aan en doe mee!!!

                                                                       Let op:  Je kunt je nu vanaf vandaag online inschrijven slechts voor 34,95 i.p.v.van €49,95 

VOL=VOL


Ervaar nu het Verschil…

Je leert wat gezonde voeding is voor jouw lichaam. Daarmee is het ook voor jou haalbaar je fitter te voelen en buikvet te verliezen. Gun jezelf deze kans. Je bent het waard.

Meld je nu aan en doe mee!

tot snel

Susanne

Orthomoleculair voedingscoach