Verantwoord afvallen…

Verantwoord afvallen is ontzettend belangrijk voor mensen die ook echt verantwoord willen afvallen en daar ook een gezond en blijvend resultaat bij willen behouden.

Verantwoord afvallen is niet zomaar even afvallen en weg zijn de kilo’s, verantwoord afvallen vereist zeker enige kennis van voeding en lichaam, behalve deze kennis in, is het ontzettend belangrijk dat je de keus hebt gemaakt om verantwoord te gaan willen afvallen, en dat je je enigszins gaat verdiepen in gezonde voeding zodat je gaat leren wat kan ik beter wel eten dan niet waardoor je niet te veel aan verkeerde caloreen (verkeerde suikers en vetten) binnen krijgt die er voor zorgen dat je vetmassa weer gaat toenemen.

Hoe ga je verantwoord afvallen…

Verantwoord afvallen is zeker mogelijk voor iedereen die dat ook echt wil, wel is verantwoord afvallen op zich een verantwoorde klus en begeleiding is hierbij zeker op zijn plaats, zeker ook doordat je toch regelmatig even vast komt te zitten, met andere woorden het gaat gewoon even niet het verantwoord afvallen en dan is het bijzonder prettig en ondersteunend dat je kunt terug vallen op deskundig begeleiding die zowel online of per telefoon bij het verantwoord afvallen voor je beschikbaar is.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen.  Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!