"Wil jij snel weer lekker in je vel zitten en tevreden in de spiegel kunnen kijken?" 

Stel je wilt 1-4 kilo afvallen in 1 week

Je ontvangt per mail direct de link om je aan te melden voor de besloten Facebookgroep

Stel jij jezelf regelmatig de volgende vragen?

 • “Ik wil weer in mijn maatje kleiner kleding, hoe kan ik er voor zorgen dat ik daar zo weer in schiet?”
 • “Dat vervelende randje buikvet over mijn (spijker) broek, hoe raak ik dat buikvet kwijt?”
 • “Mijn energiepijl is zeer laag, hoe krijg ik meer energie zodat ik me weer fit voel en meer leuke dingen kan ondernemen?”

Lees snel verder…

Hoe kun je dit nu het beste aanpakken?

Zelf worstelde ik vanaf mijn 14e met het buikvet op mijn buik, helemaal na mijn zwangerschap was de rand wel erg dik.

In de afgelopen 18 jaar heb ik door studie en ervaring ontdekt hoe je je buikvet op een makkelijke wijze kan wegwerken, zodat je je weer heel happy gaat voelen in je lijf!

Het geheim hiervan zit in 3 dingen…

Het geheim hiervan zit in 3 dingen, een uitgekiende samenstelling van onze Aminoform Fatburner capsule in combinatie met slimmerslank’s smakelijk en gezonde voedingskeuzes, krachttraining en goal setting d.w.z. het juiste doel voor jou stellen.

Iedereen zijn vak en niet iedereen heeft de tijd en zin om zich hier zodanig in te verdiepen. Ik heb dit wel gedaan en heb speciaal voor jou uit mijn ervaringen een week durende Verander Slim je Gewicht Challenge ontwikkeld. Deze Verander Slim je Gewicht Challenge duurt 1 week en daarna heb je maximaal vet verbrandt en nieuwe energie verkregen.

Het geheim is…

In combinatie met onze capsules Aminoform Fatburner, 1 week te gaan eten zoals onze authentieke genen dit gewend zijn. Beste oplossing is vers eten zonder pakjes en zakjes, geen bewerkte fabrieksvoeding. Je zult merken dat je vermoedelijk zelfs meer eet dan dat je deed en met de ondersteuning van extra samengestelde lichaamseigen aminozuren (voor je lichaam herkenbare voedingsstoffen) ga je merken dat je totaal geen honger hebt!

Met deze Verander Slim je Gewicht Challenge ga jij ook merken dat het haalbaar voor jou is om af te vallen op de plek waar je dit graag wilt, nl. je buik en heupen. Haalbaar om je energieker te voelen en je gewenste kleren weer aan kan.

Wat jij nodig hebt om je buikvet kwijt te raken krijg je precies voorgeschreven:

 • Je ontvangt 21 Fatburner body & buik Aminoform capsules voor 1 week (je neemt 3x per dag 1)
 • Wat je de in Challenge kiest voor ontbijt, snacks, lunch en avond eten
 • Welke krachttraining je kunt volgen aan de hand van verschillende filmpjes
 • Hoe je je mindset niet verliest, je hebt een week lang mijn persoonlijke coaching.

Het enige wat je hoeft te doen is deze Challenge stap voor stap letterlijk te volgen en dan is het resultaat voor jou na  1 week al zichtbaar maar natuurlijk ook voelbaar.

Ps: het resultaat varieert per persoon en hangt ook af van je inzet en situatie.

"Wil jij snel weer lekker in je vel zitten en tevreden in de spiegel kunnen kijken?"

Wacht dan niet langer... en doe mee!

We starten maandag 24 Februari 2020

Inclusief  21 Aminoform Faburner capsules voor 7 dagen

Reserveer NU en profiteer van extra Bonussen VOL=VOL

Deze aanbieding is beschikbaar:

B&B Fatburner Aminoform 1x 21 capsules je betaalt dus nu geen € 49.95 maar slechts 24.95
€ 24,95
 • géén hongergevoel
 • behoud van spiermassa
 • stabiele suikerspiegel
 • 1-4 kilo afvallen tijden de challenge week
 • gratis coaching van Susanne binnen de besloten Facebookgroep
 • 7 Diner recepten
 • 7 KOOKVIDEO'S
 • BONUS GRATIS 1 ZAKJE Kefir t.w.v. € 4.95 (voor de 50 snelle beslissers)
 • BONUS 1 x weekmenu
 • NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE
Bestel NU
Ja ik doe mee!

Susanne...

Afgestudeerd als Orthomoleculair voedingscoach

Met als specialisme, afvallen naar een gezond gewicht, orthomoleculaire voedingsleer, gezondheidsklachten, stemmingswisselingen en depressie, hormoonbalans.

Wat is de Verander Slim je Gewicht Challenge?

Deze Verander Slim je Gewicht Challenge duurt 7 dagen, door de techniek die je toepast kan je lichaam in korte tijd maximaal vet verbranden. Je suikerspiegel stabiliseert zodat je hang naar zoet verdwijnt. Hierdoor krijg je je energie weer terug. Deze Challenge is heel makkelijk vol te houden omdat je totaal geen hongergevoel ervaart.

Ook al heb je het druk, deze Challenge is makkelijk vol te houden in jouw drukke (gezins) leven. Alle recepten zijn op natuurlijke basis.

Door de uitgekiende samenstelling van het programma in combinatie met de Aminoform fatburner capsules ervaar je dan ook totaal geen honger gevoel is het mogelijk je motivatie scherp te houden. Hierdoor verkrijg je snel resultaat en maximale vetverbranding.

1. Complete uitgekiende voedingsschema’s om maximaal je buikvet te verbranden.

Je ontvangt:

21 Fatburner body & buik Aminoform capsules (je neemt 3x 1 capsule per dag)

een weekmenu met lekkere ontbijten, lunches en avondeten.

De lunch kun je meenemen naar je werk. Alles puur en makkelijk en snel te bereiden. De rest van je gezin kan gewoon mee eten.

Het uitgekiende voedingsconcept omschrijft precies hoe je ontbijt, lunch, avondmaaltijd en snacks er uit zullen zien. Wanneer je dit voedingspatroon volgt zonder “vergissingen” is jouw gewenste resultaat haalbaar, je buikvet gaat verminderen, je hebt een stabiele suikerspiegel, geen honger en optimale energie.

Volgens de nieuwste inzichten leer je de gebruiksaanwijzing van je lichaam kennen. Hiermee bereik je maximaal resultaat. Het is eenvoudig, makkelijk en smakelijk. Uiteindelijk ga je merken dat het veel voordelen voor je oplevert. Je leert precies hoe je gezond moeten eten en uiteindelijk merk je dat slechte snaai, snoep- en eetgewoontes er niet meer zijn.

2. Krachttraining, oefeningen die je thuis kunt doen voor dubbele vetverbranding

Tijdens deze Verander Slim je Gewicht Challenge doe je dagelijks slechts 7 minuten een makkelijke workout. (Optioneel).

Je kunt deze oefeningen op je eigen niveau doen. Het kost je niet veel tijd, je hoeft niet hiervoor naar een sportschool. Ideaal je kunt deze oefeningen gewoon thuis doen.

Een simpel schema en videobeelden laten zien hoe je de oefeningen doet en waar je op moet letten om geen blessures te krijgen. Doordat je snel zichtbaar resultaat ziet en voelt ga je met plezier naar de volgende workout uitkijken. 7 minuten per dag dat is voor iedereen haalbaar, ook voor jou!

3. Motivatie & ondersteuning

Je wilt natuurlijk een doorbraak bereiken en binnen deze 7 dagen een zo goed mogelijk resultaat bereiken. Uit ervaring weet ik als geen ander hoe prettig het is om wanneer je een dringende vraag hebt deze zo snel mogelijk wordt beantwoord. Daarom is het mogelijk elke dag je vragen aan mij te stellen in de besloten Facebook. Voor velen heel handig om om deze manier een antwoord te geven en je tips en adviezen te geven, juist op het moment wanneer jij dit het meest nodig hebt!

 

VOOR DE 20 SNELLE BESLISSERS:

De eerste 20 deelnemers ontvangen 1 gratis zakje Kefir, hiermee kun je het allergezondste drankje ter wereld maken. Kefir betekent : JE GOED VOELEN!

Met 1 zakje kun je voor 4-6 weken Kefir maken.

 

“Ik lust niet alles, houdt de Challenge daar rekening mee?”

In het programma zit altijd wel een recept wat niet je voorkeur heeft,  in de challenge kun je mij om een ander recept vragen, geen probleem.

“Kan ik ook mee doen als ik last heb van mijn rug, knie of armen?”

Ook al kun je helemaal niet goed bewegen, of mag je bepaalde oefeningen niet doen, er zitten altijd oefeningen bij die je wel kunt doen. Herhaal die in het workout programma dan wat vaker. Twijfel je? Vraag dan advies aan je huisarts, fysiotherapeut of sportinstructeur.

“Welk resultaat kan je verwachten in 7 dagen?”

Deze Verander Slim je Gewicht Challenge is een bewezen en uitgekiend uitgebalanceerd voedingsconcept met 3 componenten:

 

Vetverbranding, Beweging en Mindset

Als je de Challenge volgt is het ook voor jou haalbaar vet te verbranden door een combinatie van de aanbevolen juist gekozen voeding, beweging en mindset. De resultaten kunnen per persoon verschillen.

Je leert…

Eten volgens de gebruiksaanwijzing van je lichaam. Dit zal een positieve uitwerking hebben op je suikerspiegel en is het haalbaar van een eventuele suikerverslaving af te komen en daardoor slechte eetgewoontes af te leren.

Je leert…

Door de boodschappenlijst en klaarmaken van de makkelijke recepten al doende. Je zal daarna goed georganiseerd blijven en het gezondere leven je eigen maken zodat het blijvend in je systeem komt.

Het fijne van deze Verander Slim je Gewicht Challenge is dat je precies voorgeschreven krijgt wat je kunt eten voor je ontbijt, lunch, avondeten en heerlijke snacks. Je doet kort maar krachtige effectieve krachttraining (optioneel) en ontvang je motivatie tips en dagelijks mijn coaching om er voor te zorgen dat het voor jou haalbaar is je doel te bereiken.

Wetenschappelijk is het bewezen dat je je gewoontes in 21 dagen kunt veranderen

"Wil jij snel weer lekker in je vel zitten en tevreden in de spiegel kunnen kijken?"

 

Lees de ervaring & resultaten hieronder

“Heerlijke gerechten, en wat mag je véél!! Ik wist niet dat dit me zo makkelijk af zo gaan, ik plak er nog 3 weken achteraan. Ik heb zelfs geen moeite met de workout omdat het zo snel gaat vind ik het leuk om het elke dag te doen. 4,4 kilo minder, laat de zomer maar komen”.

Ria de Kemp

“Ben je het gevecht tegen de kilo' s zat? Wil je afvallen, je fit voelen, centimeters op de moeilijke plaatsen verliezen en toch lekker eten zonder enig hongergevoel? En ook nog eens erg goed begeleid worden? Niet meer lijnen, maar je eetpatroon op een verantwoorde en gezonde manier veranderen. Ik ben anderhalve week geleden met dit plan begonnen en nu al bijna 4 kg kwijt. Iedere dag een nieuw recept, kookvideo's. Stap voor stap uitgelegd. Leren waar je op moet letten bij het boodschappen doen. Producten leren kennen die juist goed of juist slecht voor je zijn. Spreekt dit jou ook aan? Meld je nu aan bij Susanne van Slimmer Slank en zij helpt jou jouw doel te verwezenlijken. Het enige nadeel is dat ik er niet eerder mee ben begonnen. Susanne, je bent geweldig! heb er nu ruim 2 weken op zitten op de schaal 4 kilo minder en 5 cm minder buikomvang, ik merk dat door het bewegen mijn hoofd leeg raakt en me extra ontspanning geeft. “

Angelique Bergmans - Reijnders

Slimmer slank is het beste wat me overkomen is, ik ben nu 10 weken bezig en 12 kilo afgevallen en voel me zo goed door dit programma en je krijgt altijd snel reactie op je vragen die je stelt, dit is gewoon in 1 woord fantastisch en aan iedereen aan te raden. 👍👍Ik kan niet anders zeggen: Doe het! Doe het NU!”

Wendy Schoenmaker

Heb vorige week 1 week gebruik maakt van de actie en ben in die week 4,3 kg afgevallen. Normaal zijn er veel dingen die ik niet lust maar ik luste alles. Overal ook goed antwoord op gekregen. Filmpjes van de maaltijden waren ook heel duidelijk. Dit is precies wat ik nodig had, simpele, smakelijke weekmenu’s waar mijn gezin ook gewoon aan mee doet. Handige boodschappenlijst, wat een gemak. 

Jolanda van der Mey

Aan iedereen die verantwoord een paar kilootjes kwijt moet ... ook voor de mensen die stil staan om wat voor een reden ook samen met de goede begeleiding van Susanne kom je er wel. Ook bij mij werkt dit waar andere diëten niet meer werkte

Kim Habets

“Door de tips van Susanne eindelijk van mijn suiker verslaving af! En zo eenvoudig! Geen last meer van die nare schommelingen in mijn bloedsuikerspiegel. Geen hoofdpijn niet meer misselijk of een slecht humeur vanwege een honger gevoel = drang naar suiker. Super blij mee!👍

Jaqueline Kant - Drent

Nu ook voor jou?

De menu’s van de Verander Slim je Gewicht Challenge zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten op het gebied van Gezonde Voeding en Vetverbranding. Het is ook voor jou haalbaar met deze Challenge in 7 dagen maximaal resultaat te bereiken.

Dit programma is echt goed! Het fijne van deze Verander Slim je Gewicht Challenge is dat je precies voorgeschreven krijgt wat je kunt eten voor je ontbijt, lunch, avondeten en heerlijke snacks. Je doet kort maar krachtige effectieve krachttraining en ontvang je motivatie tips om er voor te zorgen dat het voor jou haalbaar is je doel te bereiken

Extra Bonus…

Als je nu deelneemt aan deze  Verander Slim je Gewicht Challenge ontvang je 1x een EXTRA WEEKMENU ter variatie als je de Challenge al een keer hebt gevolgd. Handig!!

Recepten voor ONTBIJT, LUNCH, DINER EN TUSSENDOOR SNACKS.

Tevens ontvangen de eerste 50 SNELLE BESLISSERS, 1 zakje Kefir t.w.v. 5.95

Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen inclusief antwoorden. 

1. Ik ben 50 plus heeft het voor mij nog zin om mee te doen?
Deze vraag kreeg ik regelmatig van mensen in allerlei leeftijden. Ja natuurlijk heeft het zin! Je bent nooit te oud of te jong om je leefstijl gezonder te maken en je buikvet weg te werken. Wist je dat buikvet een grote bron is van ontstekingen en chronische ziektes? Hoe eerder je begint met begint met afvallen en je leefstijl gezonder te maken hoe beter het is. Het is nooit te laat om die stap te zetten. Dat is niet aan leeftijd gebonden. Zet de stap dan nu!

2. Ik ben een echte sporter en wil niet mijn spiermassa kwijtraken. Zijn de capsules Aminoform gezond te noemen?
Jazeker, de capsules bevatten aminozuren die herkent en opgenomen worden door het lichaam en er juist voor zorgen dat je afvalt op de plekken waar je wilt zonder je spiermassa te verliezen. Tevens helpen de capsules je met de overgang naar suikervrij eten zodat je geen hongergevoel ervaart omdat je een stabiele suikerspiegel krijgt.

3. Wat kost de challenge?
Je betaalt tot en met 20 februari 23.59 uur de Early Bird prijs van 24.95. Daarna gaat de prijs omhoog naar 34.95

4. Kan mijn hele gezin mee eten en zijn de recepten geschikt voor kids? Ja hoor, jijzelf vervangt brood door crackers, tussendoor zuivel, nootjes en fruit, in de avond pasta, rijst of aardappelen, veel groenten, vlees of vis. Je eet dus volgens het Nederlandse eetpatroon. 

5. Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou deze challenge wel voor mij werken? Samen implementeren we in simpele stappen een leefstijl die voor jou werkt. Je komt in de vetverbranding door slimme aanpassingen die makkelijk zijn vol te houden, zeker met de ondersteuning van de Aminoform capsules in het begin. Zodoende ontstaat er een stabiele suikerspiegel en heb je geen snaai drang of hongerklops. Je gaat je leefstijl dit keer duurzaam veranderen.

6. Haal ik direct resultaat?
Dat is per persoon verschillend maar de meeste mensen vallen direct binnen 7 dagen 1 tot 3 kilo af.

7. Wat als ik het niks vind? Of wat als ik het juist geweldig vind?
De challenge is echt bedoeld om je een kickstart te geven en om je kennis te laten maken met mij en mijn methode. Na de challenge kun je stoppen zonder ergens aan vast te zitten of je kunt besluiten om door te gaan met ons programma. 

"Wil jij snel weer lekker in je vel zitten en tevreden in de spiegel kunnen kijken?"

Wacht dan niet langer... en doe mee!

We starten maandag 24 Februari 2020

Inclusief  21 Aminoform Faburner capsules voor 7 dagen

Reserveer NU hier en profiteer van extra Bonussen VOL=VOL

Deze aanbieding is beschikbaar:

B&B Fatburner Aminoform 1x 21 capsules je betaalt dus nu geen € 49.95 maar slechts 34.95
€ 34,95
 • géén hongergevoel
 • behoud van spiermassa
 • stabiele suikerspiegel
 • 1-4 kilo afvallen tijdens de challenge week
 • gratis coaching van Susanne binnen de besloten Facebookgroep
 • 7 Diner recepten
 • BONUS 1 x weekmenu
 • 7 KOOKVIDEO'S
 • 1 ZAKJE Kefir t.w.v. € 4.95 (zolang de voorraad strekt)
 • NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE
Bestel NU
Ja ik doe mee!