Wie wil ik helpen?

Iedereen die graag wil afvallen en geen of onvoldoende controle krijgt over lichaamsgewicht, en aangeeft gebruik te willen maken van mijn expertise als coach voeding en gezond gewicht.

Susanne…

Opgeleid als Orthomoleculaire voedingscoach met als specialisme, afvallen naar een gezond gewicht, voedingsleer, gezondheidsklachten, stemmingswisselingen en depressie’s veroorzaakt door overgewicht.

Waarom wil jij hen helpen?

Ik ben een mensen mens en heb in mijn nabije omgeving uit het verleden als schoonheidsspecialiste veel mensen ontmoet die ervan uit gingen dat het leven met overgewicht helaas niet blijvend te herstellen is. Mijn sterrenbeeld is RAM voor de kenners onder ons zegt dat genoeg, en heb zoals RAM eigen is uitvoerig onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om wel degelijk blijvend resultaat te verkrijgen naar een gezonder en blijvend slanker gewicht.

Susanne’s tip:

Wil jij motivatie en daadwerkelijk zonder moeite en hongergevoel afvallen?

Volg dan het 3 weekse verander slim je gewicht programma.

Een 3 weken Programma vol heerlijke koolhydraat beperkte recepten

Klik hier…

Welk resultaat gaan zij bereiken…

Om een blijvend resultaat te bereiken en of je nu gaat voor 3 tot 5 kg afvallen of je wilt meer dan 5 kilo afvallen bereik je ontzettend goede resultaten met dit vernieuwde concept om je suikerspiegel stabiel te krijgen, waardoor de ideale vetverbranding plaatsvindt. Met dit Fatburner programma kom je snel in de vetverbranding en verantwoord op je gezond en gewenst gewicht. Let wel zonder hongergevoel en meer energie.Friends Having Lunch Together At Home

Linda traint zich kapot om de laatste kilo’s  van de zwangerschap kwijt te raken. Linda  heeft  nog vijf kilo te gaan. Het is niet makkelijk om die laatste kilootjes van de zwangerschap kwijt te raken, biechtte Linda onlangs nog op tegenover haar  vriendinnen! Linda “bidt” dan ook dat ze het overtollig gewicht snel verliest. Ik heb nog vijf kilo te gaan. En het is erg moeilijk. Ik ben veel aangekomen en ik moet veel weer kwijt, dus ik voel me goed zodra ik op een bepaald punt ben en mijn kleren weer pas.”

Wanneer is jou missie geslaagd?

Mijn missie is geslaagd wanneer jij hebt bereikt tijdens en na het afvallen, de wens die je kenbaar maakte toen we samen zijn gestart met mijn programma naar jouw gewenst gewicht. Dit niet ten koste van alles, maar op een verantwoorde en speelse manier waardoor je zelf trots zal zijn op je blijvend eindresultaat en jij je kleren weer pas.

Missie…                             

mijn-missie-pngSusanne van der Kamp inspireert mensen, die willen werken naar een gezond gewicht tijdens het afvallen. Belangrijk hierbij is om je suikerspiegel in balans te krijgen. Met gezonde voeding en een simpel programma leren de mensen omgaan en ontwikkelen zij zichzelf naar een gezond gewicht. In deze huidige tijd geven mensen zich zelf weinig tijd en ruimte voor een gezonder eetpatroon. Daarom wil Susanne ze stimuleren om gezonder te gaan eten waardoor eenvoudig een gezond gewicht te behouden is.

Visie…

Een gezond gewicht is belangrijk voor een goede ontwikkeling voor de gezondheid van je lichaam en brains van zowel kinderen als volwassen mensen. De praktijk is helaas anders. In Nederland is het eetgedrag van kinderen en volwassen mensen de laatste 25 jaar sterk verslechterd mede door fastfood, foute kleur en smaakstoffen, toevoegingen van veel te veel zout en suikers. Onderzoeken wijzen ook op negatieve gevolgen van gezondheid, slechtere geestelijke ontwikkeling, overgewicht en suikerziekte (diabetes). Om een bijdrage te leveren aan een betere gezondheid, het leren eten van minder suikers en kleurstoffen naar een gezonder gewicht.visie