Wil jij betere resultaten tijdens het afvallen?

Wil jij betere resultaten tijdens het afvallen? Of niet alleen tijdens het afvallen maar ook om blijvend Grip op je Gewicht te houden dan spelen eiwitten en aminozuren een belangrijke rol in je voedingspatroon.

Ons huidige westerse voedingspatroon is uit balans. We eten vaak onbewust en te eenzijdig. Dit heeft te maken met de voedingsmiddelen industrie. De levensmiddelen uit de supermarkt zijn steeds meer bewerkt en worden lekkerder gemaakt door toevoegingen: de smaakmakers. Deze toevoegingen zijn niet altijd even geschikt en gezond voor ons lichaam. Door het gemak in gebruik kiezen we jammer genoeg wel (te) vaak voor deze opties. Dit gaat ten koste van de voor ons lichaam essentiële bouwstoffen, de aminozuren

Het woord proteïne betekent: van het allergrootste belang

Proteïne is essentieel om:

 1. lichaamsweefsel op te bouwen en te herstellen
 2. om bloed te maken
 3. enzymen en hormonen aan te maken

De bouwstoffen van proteïne zijn aminozuren. Aminozuren zijn samenstellingen van koolstof, waterstof , zuurstof en stikstof. De 4 elementen die essentieel zijn om te kunnen leven.

Ons lichaam kan een aantal aminozuren zelf maken. Van de 22 aminozuren zijn er 8 essentieel en moeten dus uit de voeding worden gehaald, 6 van de essentiële aminozuren zijn gevoelig voor warmte wanneer ze bijvoorbeeld gekookt of gepasteuriseerd worden. De aminozuren raken dan gedenatureerd, ze worden als het ware uitgerafeld en zijn dan niet meer volwaardig. Je kunt niet meer spreken van proteïne met hoge biologische waarde.

 • Complete eiwit bronnen haal je uit vlees, vis, gevogelte, eieren, zuivel en sojabonen.
 • Minder compleet zijn: noten, zaden, paddenstoelen, erwten, bonen, groente en fruit.
 • Wanneer je te weinig essentiële aminozuren binnen krijgt kun je last krijgen van:
 • Vermoeidheid, verwarring, irritatie, verminderd libido, droge huid, broze nagels, haarverlies en overgewicht!

Juist wanneer je gewicht wilt verliezen gaat je lichaam bij een tekort aan aminozuren je spierweefsel afbreken. In dit geval kom je niet in de vetverbranding. Ook krijg je dan hongeraanvallen en gaat grijpen naar geraffineerde snelle suikers. Je lichaam zal weer meer insuline aanmaken en sla je dus weer vet op in plaats dat je in de vetverbranding komt of blijft.

Belangrijk bij het afvallen is dus een verzadigd gevoel te behouden zodat je geen hongeraanvallen krijgt en je spiermassa kan behouden.

Via de capsule Aminoform van SlimmerSlank,  waarin 6 aminozuren zitten, krijg je een razendsnel gevoel van verzadiging en behoud je je spiermassa. De B vitamines zorgen voor extra energie. Ik hoor vaak van klanten dat ze zich zo goed voelen dat ze zelfs energie hebben om de ramen te gaan lappen of vaker de sportschool opzoeken. Ze voelen zich super happy!

Kortom om er zeker van de zijn de juiste aminozuren in voldoende mate binnen  te krijgen om goed af te kunnen vallen adviseer ik 3x per dag de aminoform van SlimmerSlank. Daarnaast volg je een uitgekiend programma waarbij je 6 eet momenten hebt, met voldoende eiwitten, complexe koolhydraten, fruit en heel véél groente.

Het effect van het innemen van extra essentiële aminozuren tijdens het afvallen is dus:

 1. Géén hongergevoel
 2. Behoud van spiermassa, je verliest vetweefsel
 3. Verhoogde verbranding door behoud spiermassa
 4. Strakkere huid, de huid wordt steviger (geen kip file of blubber buik)

Je leert jezelf zodoende een gezonde lifestyle aan zonder gebruik te hoeven maken van pakjes, zakjes of maaltijdvervangers zoals shakes, soepen, repen of nep brood.

Ondersteuning Slimmerslank

Slimmerslank beperkt zicht niet tot het verkopen van dieetpillen. Wij helpen je graag verder bij het opbouwen van een gezond voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met de producten van Slimmerslank vormen de sleutel tot succes.

Wil jij ook ons succesvol en inspirerend online begeleidingsprogramma ontvangen bij het afvallen…? Waarmee jij snel de eerste stap zet naar het nieuwe afvallen met een gezond voedingspatroon.

Ons programma is slim en simpel en zonder risico voor iedereen geschikt.

Uitgangspunt is makkelijk, snel en verantwoord afvallen met gezonde voeding en lekker eten. Slimmerslank werkt met het unieke voedingssupplement Aminoform en een Body detox ontgifting programma die je tijdens het afvallen optimaal ondersteunen.  Hoe eerder je het weet, hoe makkelijker het is. Ervaar daarom zelf 7 dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen zodat jij snel gaat ontdekken hoe jij met het nieuwe unieke programma van Susanne verrassend snel gaat afvallen. Ervaar zelf nu zeven dagen lang hoeveel jij je beter gaat voelen. Klik hier…

Nu direct aan de slag?

Ik wil je uitnodigen te gaan starten met het creéren van je droomgewicht en de duurzame switch te gaan maken van “overgewicht naar gezond gewicht ” en ik wil je daarbij helpen via ons Plus Programma. Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct per mail het volledige plus programma met o.a: het stappenplan leuke weekmenu’s met heerlijke recepten, een slimme boodschappenlijst en alle andere handige informatie. De eerstvolgende werkdag ontvang je per post.nl het voedingssupplement aminoform én de detoxkuur. Waarmee je vetreserves onmiddellijk in de vetverbranding gaan.

Houd ik het wel vol, kan ik dit nu wel?

Maak je geen zorgen: je krijgt van mij een compleet stappenplan, dat je heel eenvoudig kunt volgen. Zo is anders eten alleen maar leuk!

Moet ik ook regelmatig sporten: Nee, dat hoeft niet. Ook als je niet sport, val je af.

Ik eet heel vaak buiten de deur is dat een probleem? Nee, dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Mail me gerust voor tips!